Re: שוקת רחבה יולי - דיונים ופרשנויות
אני מתייחס לנתונים מפקיעה לפקיעה.
פקיעת 2.08 עמדה על 1127 ומשם התחילה הצלילה.
לדעתי, אם נתוני התעסוקה שיתפרסו מחר יהיו שליליים- רמת ה-1000 תחצה בקלות כבר ביום א-ב'.
לא רוצה חלילה לעורר בהלה - זו בסה"כ הערכה שלי , לא מקצועית. אפילו בניתוח טכני אני לא מבין, אך כדאי שתהיה על השולחן
לי נראה שהפחד מהנתונים כבר מגולם בירידות עד עכשיו. עוד 5% ביומיים על משהו שמצפים לו ?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי hanan121
אני מתייחס לנתונים מפקיעה לפקיעה.
פקיעת 2.08 עמדה על 1127 ומשם התחילה הצלילה.
לדעתי, אם נתוני התעסוקה שיתפרסו מחר יהיו שליליים- רמת ה-1000 תחצה בקלות כבר ביום א-ב'
חנן,
לדעתי אתה מאוד מגזים!!!
כדי לחצות רמת 1000 כבר ביום א'-ב' צריכים עוד ירידות של יותר מ 5% ביומיים וזה עוד לאחר רצף הירידות האחרון.
ואגב הפקיעה ב 3.08 הייתה 1022.68 כך שאני לא יודע על איזו צלילה אתה מדבר.
מקווה שאתה לא מדבר מהפוזיציה.
שיהיה בהצלחה!
סטייה בשמיים,
אפשר לקבל על פוט 940 כ 240 ש"ח
תיקון טעות, בעקבות קורס ב' נגזרים אתמול:
אין כזה דבר לפתוח רק בצד אחד. מקסימום, צריך לפתוח רחוק, אבל צריך לפתוח.
אכן, מסקנה נכונה מאד. למעשה אני ממתין עם מכירה של קולים כבר כמה ימים טובים, כדי לתפוס עליות. העליות לא מגיעות. בנתיים אני אוכל אותה בצד של הפוטים (על הנייר כמובן), אבל אין קונטרה. תיקנתי את הטעות הזו היום. פתחתי צנוע בנתיים, מרווח 1150-1170.
זה מעניין, כי משהו שעבד מעולה בחודש אחד, נכשל בשני. הממוצע אם ככה, כשמסתכלים על הרבה חודשים לא משתנה כתוצאה מטקטיקה כזו או אחרת. אז בשביל מה לטרוח?
זה לא אומר שלא טוב למצע את הפתיחות. זו גישה טובה. רק שבטווח רחוק, היא לא משנה הרבה. היא כן משנה בכך שהיא מעדנת כל חודש לגופו. בממוצע שנתי זה כנראה לא משנה.
דמי כיס
בדיוק עמדתי לכתוב שכדאי עתה לכתוב פוטים לשוקת שלנו.
והיות שיש צפי לעוד כמה ימים של עליות אז לכתוב קולים.
כי נראה שאנחנו די בתחתית (לפי ניתוח טכני)
וכן שחקן בסקירה דבר על דשדוש, ולא רק ירידות.
אבל לאחר הערתך יתכן שבכל זאת צריך לא להיות גרידי וכן ללכת על בטוח ולפתוח בשתי הרגלים.
הרי שוקת צריכה להיות עם מחשבה סולידית.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
דמי כיס
בדיוק עמדתי לכתוב שכדאי עתה לכתוב פוטים לשוקת שלנו.
והיות שיש צפי לעוד כמה ימים של עליות אז לכתוב קולים.
כי נראה שאנחנו די בתחתית (לפי ניתוח טכני)
וכן שחקן בסקירה דבר על דשדוש, ולא רק ירידות.
אבל לאחר הערתך יתכן שבכל זאת צריך לא להיות גרידי וכן ללכת על בטוח ולפתוח בשתי הרגלים.
הרי שוקת צריכה להיות עם מחשבה סולידית.
ובכל זאת, כדאי למצע. מכיוון שאני לא רוצה לצאת טמבל, שפותח קולים בדיוק בשפל, פתחתי היום חצי. יום ראשון אני אפתח עוד חצי.
אני גם הגעתי לאותה מסקנה על זה שאין צורך "להתאים" פתיחה של צד מסויים בהתאם לתנועת השוק ולפתוח פוטום בירידות וקולים בעליות. כפי שדמי כיס אמר, יוסי אתמול, ביום הראשון של קורס ב' בחיפה, פסל את הגישה לחלוטין ועמד על זה ששני צדדים צריכים להיפתח בו זמנית
אני אתכם לגמרי. גם אני עדיין לא פתחתי את הקולים, מתוך תקווה שיהיו עליות. ואני מבין שבסופו של דבר - חייבים לנצל בטחונות בשני הצדדים.
שמח מאוד שאפילו אחרי חודשים לא מעטים - אנחנו עדיין לומדים פה עוד ועוד :)
אני אתחקה אחרי דמי כיס ואפתח את אותה כמות שיש לי בפוטים - בקולים 1150-70.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
אני אתכם לגמרי. גם אני עדיין לא פתחתי את הקולים, מתוך תקווה שיהיו עליות. ואני מבין שבסופו של דבר - חייבים לנצל בטחונות בשני הצדדים.
שמח מאוד שאפילו אחרי חודשים לא מעטים - אנחנו עדיין לומדים פה עוד ועוד :)
אני אתחקה אחרי דמי כיס ואפתח את אותה כמות שיש לי בפוטים - בקולים 1150-70.
לכבוד ולעונג לי.
(ולמרות הכל, פתחתי 50% ביטחונות. פשוט כי אין כזה מצב רק ירידות. צריכות להיות גם עליות.)