Re: שוקת רחבה מאי - דיונים ופרשנויות
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ani999
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david5
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ani999
אני נמצא ב 1040 מוגן 1020 ו 1270 מוגן 1290. רגל הפוט נשחקה יפה כבר יותר מ 50%, אבל חושש לקדם אותה כ"כ מוקדם בחודש מחשש לחידוש ירידות... מה דעתכם?
:roll:
במידה ואתה סבור שיהיו ירידות, ורגל הפוט שלך כבר נשחקה ב - 50% אתה יכול לבחור לקנות אותה בחזרה, ולחכות על הגדר לחידוש הירידות.
בהתאם לזמן בחודש בו יתחיל המדד שוב לרדת תוכל להחליט כמה קרוב אתה מוכן להתקרב, אם בכלל.
אני אישית מחר מתכנן, במידה שיהיו עליות יפות, לקנות בחזרה את כל רגלי הפוט שלי, לאחר שהפרמיה עליהם הצטמצמה מ - 60 ש"ח בעת הכתיבה ל - 20 ש"ח נכון להיום ובתקווה מחר ל - 15 ש"ח.
ד.
כלומר לחכות רק עם רגל אחת פתוחה? חצי שוקת?
כן, רק בתנאי שאתה סבור שאכן יהיו ירידות, וכשהם יגיעו תהיה מוכן לפתוח מחדש את רגל הפוט. זה סוג של הימור אבל לדעתי כשהפרמיה על רגל צונחת לאזור ה- 15 ש"ח אין למה לחכות יותר ואני בוחר לקנות אותה בחזרה (חשוב לזכור שככל שאנו מתקדמים בחודש הסחירות על אותן אופציות רחוקות יורדת). לעיתים יוצא לי לכתוב את אותה רגל שוב בפרמיה גבוהה יותר או להתקדם לכיוון הסטרייק, זה כמובן בתלות במספר הימים לפקיעה.
ד.
פעם אחת מגיע גם לי לתזמן טוב
עברתי ל C1270 בתיזמון מצויין. לפני הנפילה.
עשיתי את זה בגלל שכמו שכתבתי אתמול, אני מעריך שעדיין הירידות לא נגמרו. ומה שבטוח, יש מספיק אנשים שחטפו כוויה רצינית כשקנו באזורי ה 1210 ומעלה. הוציא להרבה אנשים את החשק להכנס לשוק עכשיו.
אתה מתכוון שסיימת את ההעברה ל 1240-1270?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
אתה מתכוון שסיימת את ההעברה ל 1240-1270?
כן. הספקתי להכנס באופן מלא ב C1240 מוגן C1270.
ב-3 סטרייקים בין כתיבה להגנה - מה מינימום מרווח שאתה מוכן לקחת?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
ב-3 סטרייקים בין כתיבה להגנה - מה מינימום מרווח שאתה מוכן לקחת?
סליחה, לא מבין את השאלה.
אסביר:
C1270 עולה כרגע 30, C1240 עולה 85.
עבור כל צמד תקבל 55 ש"ח. האם יש סכום ממנו אתה לא מוכן לרדת כשאתה בא לכתוב עם הגנה של 3 סטרייקים. (נניח "מתחת ל50 ש"ח עבור כל צמד - לא שווה לי" או משהו בסגנון)
התחילה המפולת....
היום היו ירידות חזקות אבל יש לנו מזל שהסתיים רק ב1.7% כי בארופה הירידות מגיעות ל-3% והנאסדק מעל ל-2%
השאלה הגדולה היא האם אנחנו נרד החודש מתחת ל-1100 כי אז רגל הפוט תתחיל להיות בסכנה...
סבלנות- הירידות בגלל שמועות שספרד תבקש סיוע. אם זה לא נכון - יהיו עליות.
אם זה נכון - רוב הירידות כבר מגולמות.
איזה פיספוס. הייתי בטוח שהולכים לכיוון 1200 וסגרתי אתמול את 1240.
האמת
שלא היה חסר הרבה, התחיל טוב על הבקר. ההבדל זה בשמועה(דמי כיס- אתה הפצת אותה?)
צריך להצמד לכללי שחקן על אי סגירה לפני שמכפיל את עצמו.
חודש משוגע בחדות שלו לכל הכיוונים.
ארה"ב - יום חמישי חזקת למעלה, שישי - חזק למטה, שני- חזק למעלה והיום כנראה חזק למטה.
זה נראה כמו חודש לקנות שוקת ולא לכתוב