כניראה שהם התערבו במהלך היום ,חוזים היו ירוקים ואירופה ירוקה.אבל גם מוכרים היו בשוק, מחזור היה די גדול ולא נפתח פער רציני בין מדד75 במחזורים גדולים ללא מוכרים אין סיכוי לשקנים להחזיק את השוק.
Printable View
כניראה שהם התערבו במהלך היום ,חוזים היו ירוקים ואירופה ירוקה.אבל גם מוכרים היו בשוק, מחזור היה די גדול ולא נפתח פער רציני בין מדד75 במחזורים גדולים ללא מוכרים אין סיכוי לשקנים להחזיק את השוק.
אני מדמיין, או שיש ירידות ?!?!
יש ועוד עם מחזור גדול.
שעה 10:30 מחזור של 544,000 לפי ביזפורטל .
מי שהוא מוכר סחורה.
תראו איך עובדת הפסיכולוגיה:
ירידות עדיפות לי יותר מעליות. ובכל זאת ההרגשה קצת דפוקה, כי אם לא הייתי בורח אתמול, הייתי היום ברווח יפה. הצער על "להיות פראייר" (ואני יודע שזה לא נכון) עולה על השמחה מהרווחים. למה אנחנו לא רובוטים?????
נו טוף. לפחות ה C1370 של נובמבר היה צעד טוב. בנתיים...
נדמה לי שהגענו לאחרית הימים. אדום? בת"א?
אני שוב מזכיר לכולם שזה הזמן לסגור את אוקטובר כי המצב בפקיעה פוטנציאלית יכול להיות הורה אסון.
ולהעביר את כל הפוזיציות לנובמבר, מה גם שזה בדיוק הזמן שאפשר לפתוח במרחקים שניתן לראות רק עם טלסקופ משוכלל מהמדד.
בהצלחה לכולם.
חיפשתי מכל הכיוונים, דרך לסחוט עוד כמה שקלים מהשוק.האמת, לא מצאתי שום דרך, מבלי להתחיל להסתכן ברגע האחרון.
בקיצור, סיכום החודש הוא רווח של 3.2%.
איך ג'קי ברוך אומר:ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
אל תבכו על מה שלא הרווחתם ,יהיה לכם מספיק זמן לבכות על מה שהפסדתם.
סגרת 1300 וטוב שכך.
באיזה % מהבטחונות אתה כרגע?
אני מסכים איתך. ואוסיף ואומר, שזה הזמן לפתוח דווקא למעלה. יש גבול לכל תעלול. עם כל הכבוד לברננקי ולראלי, אני לא רואה עוד ריצה של 100 נקודות ככה בשוונג. אם כבר, יותר סביר דישדוש/ירידות קלות. C1370 נראה לי נקודה טובה להתחיל בה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bursa_Guy
לי נראה שכדאי לפתוח לנובמבר את צד הפוטים.
היי דמכ"ס למה שתיארת יש תימוכין מדעייםציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
התופעה נקראת עקומת הערך (the Value Curve) והיא חלק מתורת הפרוספקט של כהנמן - טברסקי ומבטאת בדיוק את מה שציינת- לשינויים אובייקטיביים יש תחושות סובייקטיביות ויש אפילו גרף מעניין להצגה
בהצלחה!
[attachment=0:2vb085dl]עקומת הערך.jpg[/attachment:2vb085dl]
זה לא ממש קשור למה שתארתי, אבל עדיין מעניין מאד.
כרגע מבחינתי, הפקיעה מחר היא סתם עניין טכני. החודש שלי נגמר ואפשר כבר להתחיל לסכם:
ניהול השוקת היה בסך הכל זהה לחודשים הקודמים. ההבדל העיקרי והחשוב, הוא שבספטמבר לקחתי סיכון כאשר המדד טיפס למעלה, והחודש הזה לא. כמובן שלפי חוקי מרפי בגלל שלא לקחתי סיכון, הרי שההתקפלות הייתה מיותרת, אבל זו חוכמת ה"בדיעבד". ולכן אני שמח בחלקי (3% רווח). עוד ארוכה הדרך להחזיר את הנזקים של ספטמבר 2010, אבל לאט ובטוח זה יגיע.
במקום להתעסק בניסיונות לסחוט עוד את התפוז של אוקטובר, פתחתי בתחילת השבוע נובמבר. ההתעסקות עם האופציות הרחוקות בנובמבר העניקה רווח יפה גם היא, וזאת מבלי להיות נתון לחסדי הקפריזות של האופציות הפוקעות של אוקטובר. C1370 נשחק ב 40% מאז שפתחתי אותו, כאשר P1100 מהצד השני נשחק גם הוא קצת.
להתראות בשרשור נובמבר!
אהבתי את החתימה! :d
שאלי לי חברים, אולי כבר נשאלה אך עדיין.
אחרי ספטמבר אני חושש לפתוח שוקת רחבה בניצול מלא של בטחונות.
כמובן שזה מאוד פוגע ברווח .
אני סבור שהחשש עדיין קיים אצל רבים כיצד אתם נוהגים?
ממשיכים כרגיל?
מורידים את יעד הרווח וכמות הכתיבות?
אני עדיין משתמש ב 100% ביטחונות, ולא מוריד את יעד הרווח. הנזק של ספטמבר לא הגיע מזה. הוא הגיע מחוסר היכולת לצאת בזמן בתנאים קיצוניים. הוא הגיע מחוסר יכולת להקשיב לפעמוני האזעקה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי שוקי
ציטוט:
פורסם במקור על ידי שוקי
יעד רווח זה נחמד כל עוד לא הולכים עם הראש בקיר כדי להגיע אליו