בפוטים אני פתוח עכשיו די זניח. סגרתי די הרבה בזמן האחרון. ולא מתאים לי לפתוח בעליות של 1.75%. נשאר לי קצת 1030. כל השאר סגרתי.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
Printable View
בפוטים אני פתוח עכשיו די זניח. סגרתי די הרבה בזמן האחרון. ולא מתאים לי לפתוח בעליות של 1.75%. נשאר לי קצת 1030. כל השאר סגרתי.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
מזכיר שמחר אין מסחר בארה"ב, רק באירופה (לייבור דיי), כך שהחוזים לא יספרו הרבה, אלא אם אירופה תחליט על דעת עצמה להוביל.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
דמי כיס שלום,
אמנם בשוקת רחבה עסקינן, אך מעניינת מאד התנהלותך סביב השוקת הבינונית שברשותך.
לפי אילו כללים אתה פועל. האם שינית משהו היום ?
בברכה
אורי
סגרתי היום את החלק התחתון של השוקת הבינונית בעלות של 20 ש"ח. כרגע נשאר החלק העליון. ממתין איתו.ציטוט:
פורסם במקור על ידי ori88
התלבטות:
בנתיים יש לי קולים עם פוטנציאל נזק, ופוטים שחוקים.
לשוק לא מתחשק לרדת.
מצד שני, מה הטעם לכתוב פוטים, כאשר סטיית התקן מסתכלת על 12% מלמטה?
אני אכתוב, ומחר יהיו ירידות. אז מה אז?
ומצד שלישי, אנחנו לפני חג עם 4 ימי טתא. אז לשבת בחוץ 4 ימי טתא?
מצב די מעצבן.
באותו מצב כמוך, במקרה כזה אני דוגל ב"שב ואל תעשה". נכון שיש 4 ימים תטא אבל לך תדע מה ילך בעולם ב4 ימים האלו...ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
אני אחכה עם הפוטים למחר.
אם יהיו ירידות אז מה טוב, ואם לא, אכתוב פוטים רחוקים חשופים באיזור ה 1050-1060 כדי בכל זאת להנות מהתטא.
מסכים איתך. גם אני חושב בכיוון הזה...ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
אם החשש לחג הוא מתנועה חדה למטה - אפשר לכתוב פוטים רחוקים ועל כל כמה יחידות - לקנות פוט קרוב יותר, כך שבמקרה של ירידה - הקנוי יכניס כסף יפה בעוד הרחוקים ככל הנראה עדיין יישחקו או יישארו ללא שינוי.
הרגשה שלי היא שמהלך העליות עדיין לא מוצה.
נכון לאתמול מצב הפוזיציות הפתוחות - רווח בין 1100 ל 1190, מה שאומר שהגבולות האפקטיביים הם קרובים יותר.
http://www.bizportal.co.il/web/webnew/s ... e_open_pos
היום אני לא מבצע כלום, אבל מחר אני כן מתכוון לבדוק מה החוזים מראים ולנצל את התטא ע"י הוספת כתיבות משני הצדדים.
חזרתי לפתוח בפוטים לקראת החג.
1100 מוגן 1070. כמות לא גדולה, אבל שיהיה משהו. גם 1100 בסך הכל לא רחוק.
אני ממש מקווה שיבואו ימים עם סטיה קצת יותר גדולה. כל העבודה הזו קרוב לסטרייק לא נעימה בכלל.
אני שוקל לפתוח בהמשך היום עוד פוטים, יותר נמוכים ולא מוגנים (או מוגנים מאד רחוק). אני פשוט מעדיף מרחק על הגנה.