הוספתי כמה יחידות C1220 מוגנות 1240.
30 שח ליחידה.
Printable View
הוספתי כמה יחידות C1220 מוגנות 1240.
30 שח ליחידה.
נכון.ציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
אבל גם לא התעלמות.
צריך להתייחס לעובדה שלמרות ניתוני מקרו גרועים
הבורסות עולות, כאשר הצפי שלנו לשוק דובי,
האם לא נכון לבחון מחדש, גם כדי לומר למשל,
העולם במצב שהירידות חייבות להגיע, או המצב העולמי השתנה,
היות וישנן פתרונות סבירים שיכולים להחזיק את המשק.
סגרתי היום קצת 950. כבר לא רלוונטי. לא פותח במקום. ירידות צריכות להגיע, ותגענה.
המשכתי לפתוח היום 1210. למרבה הצער, לא בזמן האופטימלי. אבל מי יכול היה לדעת שהמדדים ירביצו אחוז בסיום. ממש התנפלות.
עדיין לא בניצול מלא של הביטחונות. מה שכן, דווקה בצד של הקולים אני מקפיד להיות מוגן. בצד של הפוטים, בגלל המרחק האסטרונומי, אני מרשה לעצמי לעבוד חשוף.
עדיין יש הרבה זמן עד לפקיעה, וצריך לזכור שכל מה שעולה, גם יורד. במיוחד כאשר העליה כזו פיתאומית. תמיד באים מוכרים שרואים הזדמנות לצאת ברווח.
כמובן שאם היסטריית העליות תמשיך, אצטרך בצער רב להתחיל לעשות הזזות. אני מאד מקווה שזה לא יקרה. ההזזות האלו דופקות את הרווחים.
סיכום ביניים, השוקת שלי בהפסד על הנייר של 1%.
והנה, תוך כדי כתיבת ההודעה, הזינוק מתמתן קצת....
מעניין מאד מה יהיה עם המגדלים של השחקנים ב 1120. כמובן ש 1144 עמוק בתוך הרווח שלהם, אם יוצאים מנקודת הנחה שהם קיבלו 4500 ש"ח לאוכף. ממש תופעה מעניינת.
דוד,ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
איזו התעלמות ואיזה בטיח, נראה לך ששחקן שכח את האסטרטגיות שנתן,
או שאתה מצפה כי על כל אחוז תנודה הוא יבוא - להרגיע שם, ללטף פה.
הבנאדם מקצוען, יודע מה תכנן, יודע מה לעשות, והכי חשוב מתי לעשות ומתי לא לגעת.
אם אתה סומך עליו, אז תן לו את הקרדיט שהוא יידע לפעול מתי שצריך, ואם אתה לא סומך עליו, אז אל תעשה את מה שהוא מפרסם, ותעשה דברים משל עצמך.
בקיצור,
חבל על הלחץ, שלך ושל אחרים, האוכף החודשי ששחקן פירסם, זו אסטרטגיה מוגנת בצורה טובה, עם אפשרויות ניהול יפות, זו לא אסטרטגיית קמיקזה ולא מתאבדת שיעית.
בברכה
דמי כיס, שחקנים לא צרכים לעשות דבר, עד 1160 למעלה, הם מוגנים.
האוכף שכתבו נתן למעלה מי 4K.
הם ינהלו אותו כמו שמנהלים אוכף, להם יהיה קשה, בכל אופן למעלה מי 30Kכתיבות. ומה שסוגר עליהם זה בטחונות.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
דויד, אם אתה נלחץ מתנודה של 25 נקודות , מי 1120 שכוווולנו שבענו ממנו.
אז אל תנהל שוקת רחוקה, ואם כן, תמיד תנהל אותה רחוק יותר מכולם, ותזיז אותה לפני כולם.
אתה בטוח תפגע ברווח, אבל לפחות יהיה לך יותר שקט נפשי.
בהצלחה.
ואני הייתי שוקלת עכשיו לכתוב עוד סט אחד או שניים או שלוש או .....של שחקן -
תראו מה התקבול כעת
תודה למגיבים
אני דווקא מרוצה מהשוקת שלי.
אני כתוב רק בצד הקולים ב-1200 מוגן בעיקר 1220.
אני מדבר על החזקה של 70% מהתיק בשורטים.
אני מדבר על תחזית ארוכת תווך.
אני גם מבקש לומר, שאין לי שום דרישה משחקן,
ושאני מאוד מאוד מעריך את מקצועיותו.
הבעתי את דעתי שאולי נכון במצבים שחורגים באופן משמעותי לתת לנו מעט זמן צ'ט.
עדיין לא בניצול מלא של הביטחונות. מה שכן, דווקה בצד של הקולים אני מקפיד להיות מוגן. בצד של הפוטים, בגלל המרחק האסטרונומי, אני מרשה לעצמי לעבוד חשוף.
[/quote]
אני בד"כ מרגיש נוח יותר לעבוד חשוף, אולם המקרה של יום ב' בו המדדים הגיבו בצלילה מיידית בשל תקרית האש בגבול לבנון מביאה אותי למחשבה שלא כדאי לוותר על הגנות- גם אם רחוקות, ולא ממש מהוות הגנה (משהו כמו 50 סטרייקים) להפסד , אך מונעות מחיקה במקרה קיצון.
אני סגרתי את רגל הפוט וברגל הקול אני נמצא 1200/1220 ו 1210/1230
לטעמי פרסום נתוני האבטלה ביום שישי יהיה נקודת המפתח לכיוון השוק
מצד אחד כולם יודעים שהנתונים יהיו גרועים (רמיזות רבות הן מהנגיד והן מגייתנר) מצד שני השוק באופוריה
אני אישית מאמין שעם פרסום הנתונים הבורסה תחזור לירידות (שימו לב שהעליות הן במחזורים נמוכים מאוד) ולכן תחת ההנחה הזאת אני לא מתקן / מזיז, פותח רגל פוט בשוקת (אלא עם יהיה טיסה של 2 אחוזים היום ) עד לאחר סוף השבוע