Re: שוקת רחבה מאי - דיונים ופרשנויות
יואב , לשאלותיך :
א. הכללים הכתובים יאמרו משהו כמו 12% מהסטרייק , אולם וודאי שהדבר תלוי בסטיות התקן , ובמספר החודשים האחרונים ניתן היה לפתוח קרוב יותר בשל הסטיות הנמוכות .
ב. אני משער שהתשובות ינועו בין 3% - לסולידיים ביותר, ל- 10%- לאותם שמחפשים קצת יותר אקשן וסיכון . *
מבחינתי היה יום מוצלח ביותר :
1. השוקת שקניתי ביום חמישי { 1170 , 1160} נסגרה בשיא הירידות היום והניבה רווח יפה . נראה לי שאאמץ את הרעיון לקנות שוקת בתחילת חודש , כל עוד הסטיות ישארו נמוכות ונרגיש את המתח באוויר בדיוק כפי שמרגישים אותו בימים האחרונים .
2. למזלי לא פתחתי את השוקת ביום חמישי אלא רק היום במחירים די נוחים :
בצד הפוטים : P1020 מוגנת במרחק 3 סטרייקים וכמות מעטה של 'חלוצים' ב-1040 ,
בצד הקולים : פתחתי את רוב הכמות ב- 1270 , מחכה לתיקון מחר כדי לפתוח את שאר הכמות במחירים טובים יותר . - *כולם עם הגנות במרחק 3 סטרייקים { מבחינתי זהו המרחק האידיאלי, הן לניצול מקסימלי של הביטחונות , הו מבחינת עמלות והן מבחינת צורך בגילגול לאחור ח"ו..}.
היום מכרתי את השקתות הקנויות. הן עשו את שלהן. מעכשיו הן יכולות רק להזיק...
דמי כיס אתה יכול להזכיר את הפוזיציות של השקתות הקנויות וגם מה הפוזיציות שלך כרגע?
אין לי יותר שקתות קנויות. אני חושב שמכאן והלאה יש יותר סיכוי שיפסידו מאשר ירוויחו.
נמצא למטה 1040 מוגן חלקית 1000
נמצא למעלה 1270. מוגן 1300. שוקל להזיז ל 1240 עם הגנה ב 1270.
נימוקים:
אני עדיין חושב שהשוק בדרך למטה בטווח הקצר. ההפוגה שיש לנו כרגע לא אומרת כלום.
אני נמצא ב 1040 מוגן 1020 ו 1270 מוגן 1290. רגל הפוט נשחקה יפה כבר יותר מ 50%, אבל חושש לקדם אותה כ"כ מוקדם בחודש מחשש לחידוש ירידות... מה דעתכם?
:roll:
מענין דמי כיס.
אני היום נשברתי וקניתי חזרה את 1240 כי נהייה קרוב מידי לזמן זה של החודש,למרות שלא הכפיל את עצמו (לפי כללי שחקן).
אני מזהה נחישות של קונים שיודעים מה שעושים, בניגוד לציבור, ונראה לי שמכוונים ל-1200. כנראה לא סתם יש שם אוכף מההתחלה.
ולכן נראה לי שלפחות מחר- מחרתיים עדיין נעלה לכיוון אזור ה-1200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
נמצא למעלה 1270. מוגן 1300. שוקל להזיז ל 1240 עם הגנה ב 1270.
נימוקים:
אני עדיין חושב שהשוק בדרך למטה בטווח הקצר. ההפוגה שיש לנו כרגע לא אומרת כלום.
אני כנראה אפתח מחר את השוקת החודשית אני מכוון לכיון 1060 ו1240 נראה הגיוני כרגע?
חוץ מזה אשמח לשמוע מה זה שוקת קנויה?
מה היתרונות שלה?
ואיזה עוד אסרטגיה כדאי לבצע בחודש כזה שהשוק הוא "עצבני"?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ani999
אני נמצא ב 1040 מוגן 1020 ו 1270 מוגן 1290. רגל הפוט נשחקה יפה כבר יותר מ 50%, אבל חושש לקדם אותה כ"כ מוקדם בחודש מחשש לחידוש ירידות... מה דעתכם?
במידה ואתה סבור שיהיו ירידות, ורגל הפוט שלך כבר נשחקה ב - 50% אתה יכול לבחור לקנות אותה בחזרה, ולחכות על הגדר לחידוש הירידות.
בהתאם לזמן בחודש בו יתחיל המדד שוב לרדת תוכל להחליט כמה קרוב אתה מוכן להתקרב, אם בכלל.
אני אישית מחר מתכנן, במידה שיהיו עליות יפות, לקנות בחזרה את כל רגלי הפוט שלי, לאחר שהפרמיה עליהם הצטמצמה מ - 60 ש"ח בעת הכתיבה ל - 20 ש"ח נכון להיום ובתקווה מחר ל - 15 ש"ח.
ד.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david5
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ani999
במידה ואתה סבור שיהיו ירידות, ורגל הפוט שלך כבר נשחקה ב - 50% אתה יכול לבחור לקנות אותה בחזרה, ולחכות על הגדר לחידוש הירידות.
בהתאם לזמן בחודש בו יתחיל המדד שוב לרדת תוכל להחליט כמה קרוב אתה מוכן להתקרב, אם בכלל.
אני אישית מחר מתכנן, במידה שיהיו עליות יפות, לקנות בחזרה את כל רגלי הפוט שלי, לאחר שהפרמיה עליהם הצטמצמה מ - 60 ש"ח בעת הכתיבה ל - 20 ש"ח נכון להיום ובתקווה מחר ל - 15 ש"ח.
ד.
כלומר לחכות רק עם רגל אחת פתוחה? חצי שוקת?