דמי כיס - מה מצב השוקת שפתחת (1090-1170 מוגנים בשני סטרייקים)?
Printable View
דמי כיס - מה מצב השוקת שפתחת (1090-1170 מוגנים בשני סטרייקים)?
מצבה טוב מאד. כהיו ירידות קרבתי את ההגנה מ 1190 ל 1180. וכשהיו עליות, קרבתי את ההגנה מ 1070 ל 1080. אז היום זו שוקת מוגנת סטרייק אחד.ציטוט:
פורסם במקור על ידי mike317
המשך עליות יביא לסגירה מוחלטת למטה.
לא עשיתי חישוב כרגע מה הרווח. אני אעשה את זה מתישהו.
(למי שלא מבין מה הטווח הקרוב הזה מדובר על שוקת בינונית שעשיתי אותה פעם אחת בלבד. זו לא השוקת הרחבה)
בוקר טוב,
אם לא יהיו הפתעות אנחנו אמורים לראות יום של עליות יפות.
אני חושב שגם החודש אנחנו נמשיך לדאוג מהרגל העיליונה, ת"א תמיד שמחה להצטרף לתיקון בעולם למרות הפער שנוצר :).
נקודה חשובה שאליה לדעתי צריך לשים לב היא שס"ת בארה"ב ירדה בחודת ומתקרבת ל 20.
גבול זה סומן בעבר ע"י שחקן כגבול חשוב.
אני מתכוון להמשיך לכתוב היום עוד קולים, מקווה שבמרווח 1220-1240 יהיה מספיק בשר.
בנוסף אני חושב שהגיע זמן להתחיל לקרב את הפוטים.
צריך גם לזכור שאנחנו ביום ראשון נגיב ל 4 ימי מסחר בארה"ב, כך שיכולה להיות תנודה חזקה ולכן אני מתכוון להשאיר כ 30% בטחונות פנויים בשני הצדדים.
בוקר טוב (גם :) )
אני ממשיך במגמה של הגדלת הכתיבות בצורה איטית ושקולה, בימים בהם יש תנועה יפה לכיוון כלשהו.
בשוקת הרחבה:
חיסלתי את המעט כתיבות שהיו לי ב1030-1020 בעלות של 5 שח ליח' וקידמתי חזק למעלה ל 1110 מוגן 1090. בצד הפוטים מנצל רק 20% מהבטחונות כרגע. אין פרמיות נורמליות ואף עפ"י שהשוק חזק ו1110 נראה לי מאוד רחוק לפקיעה - אי אפשר לדעת. אז גם אם נרד חזק (מה שלא צפוי עפ"י הסטייה והסנטימנט) - יש לי עוד המון בטחונות בשביל לעוף אחורה אם צריך.
בצד הקולים הוספתי עוד כמה יח' כתובות 1210 מוגן 1220.
כרגע כתוב בקולים על 1200 + 1210, מוגן 1220. מנצל רק 25% מהבטחונות בקולים - כך
שגם פה אם תהיה הפתעה ונראה 1200 בקרוב - אפשר לזוז בקלות יחסית.
בשוקת ה"אלימה" - חיסלתי את 2 הכתיבות 1080-1070 בעלות של 20 שח ליח' ועדיין לא פתחתי מחדש. ממתין.
2 הכתיבות ב1180 (מוגן 1190) כמובן כרגע בנזק, אך אני ממתין ולא משיג לאחור בשלב זה. מה גם שצריך להסתכל על סך הפוזיציה החודשית:
כרגע מנצל בסה"כ כ 32% מהבטחונות בסה"כ. נקודות האיזון שלי 1107-1188. (מ1190 עד 1200 מפסיד בסהכ 400 שח. הנזק העיקרי מתחיל מ1200 ומעלה, בהדרגה).
לאט ובזהירות ננצח גם את החודש הזה (טפו טפו).
גומר אתה לא מודאג מהכתיבות ב1200 ובעיקר מאלו ב1220 תוך סגירת 1180?
נראה שהשחקנים לא לגמרי בטוחים באשר לפקיעה מתחת ל1180.
גם ההמנעות של שחקן מכתיבת אסטרטגיה בגלל החשש לעליות וזאת אחרי העליות האדירות בוול, לא בדיוק מבשר ירידות.
פתחתי היום קצת 1230 1240 ומה אגיד לכם מפחד לפתוח הרבה מדי.
בשלב זה של החודש אני לא מודאג מכלום. בדיוק בגלל החשש יש לי כמעט 70% בטחונות פנויים שיאפשרו לי לזוז אחורה במידה וצריך (כמובן שלא אחכה ממש לקראת הפקיעה כי אז אין אפשרות ריאלית לזוז), ואני מאמין שאין עליות ללא מנוחה/ ירידה בדמות תיקון טכני.ציטוט:
פורסם במקור על ידי leayael
מה עוד שאני לא עומד בפיתוי של לכתוב קצת אופציות שעלו ביותר מ100% ביום רגיל...
אחרי החג נהיה יותר חכמים, כשנראה מה ארהב עשתה משלישי עד שישי.
ולסיום - שחקן כתב שהגבול העליון מתבסס על 1180. אני לא מתרגש מסגירה של 6.3% כתיבות בק1180, כי באותה מידה נכתבו עוד 4.8% ק1160... קשה להסיק מזה משהו.
ייתכן וזה מוקדם והגבול עוד יעלה, אבל אני לא מאמין שנפקע מעל 1200 החודש. לדעתי השחקנים ממשיכים (במיוחד בימים כאלה) ליהנות מרווחים על כתיבות פוטים רחוקים ולכתוב עוד ועוד קולים קרובים לכסף (1180-1200).
הכתיבות שמעל 1200 - השערה שלי - כסף בכיס של השחקנים. עוד יגיע זמנם של הקולים להישחט.
לא לשכוח את השבוע האחרון של אוגוסט...הירידות באו "בדיוק בזמן" ואפשרו סגירה ברווחים מופלאים. אם לא נרד לפני כן - אני מדמיין תסריט דומה גם החודש.
ואני רוצה דווקא להזהיר מקידומים פראיים בצד של הפוטים. צריך מאד להזהר. אנחנו נכנסים לחג. בארה"ב יכול לבוא איזה נתון לא טוב, והמגמה יכולה להתחלף.
דמי כיס,
איפה אתה נמצא בפוטים ובאיזה ניצולת של בטחונות?
תודה!
כתוב בפוטים על 1050. לא רואה טעם לקדם פחות מ1100. אמנם זה נראה בטוח אבל כמו שכתב דמ"כ קצת מפחיד להשאר עם זה ראש השנה.
לדעתי 1100 מסוכן בשלב הזה של החודש.ציטוט:
פורסם במקור על ידי leayael
נראה לי שעדיף לחכות עם קידום למחר ולראות את החוזים.