האם הועידה הסתיימה?
Printable View
האם הועידה הסתיימה?
הוציאו הודעה עקומה, שכאילו כל המדינות (מלבד בריטניה) תומכות באמנה החדשה. אבל זה ממש שטויות. כי חלק מהמדינות רוצות משאל עם. ולקחו 3 חודשים לגבש את האמנה. ויהיו עוד הרבה פיצוצים בדרך.
כך שהעליות שיש כרגע, זה משהו זמני. עולה כי הרבה אנשים מעריכים שציבור המשקיעים מתלהב מהאמנה. אבל זה יכול להתחלף ברגע.
הירידות היום משפרות את מצב האסט' שלי בצורה נאה.
הרווח כבר עומד על 3.7K והיד עדיין נתונה.
שני הימורים לקחתי החודש, אחד על עליה, השני על ירידה. נראה כעת כי שניהם בגדר הצלחה.
מחר, בהנחה שנמשיך לרדת או לכל היותר נדשדש, אשטח את האסט' (עדיין יש לי מרווח פוט קנוי על 1090-1050), לפחות באיזור המדד, ואבטיח רווח נאה.
http://www.zerosum.co.il/Users/1378/Pos ... Show/18969
לא במחירים מוצלחים במיוחד, סגרתי את מרווח הפוט הקנוי שהיה לי על 1090-1050.
יש לי כעת טווח בטחון רחב של 960-1190.
אם תהיה הזדמנות (= ירוק נאה היום/מחר) ארחיק מעט את הפוטים הכתובים כך שהחודש למעשה יהיה גמור.
אני כתבתי הבקר P990 ב-590 ש"ח
יש לי הגנה קדמית ב-P1000.
עשיתי זאת כי אני צופה עליות.
וגם אם לא אני מוגן מלא+1
הנוסף כי יש לי כמה יחידות ב-960 וב-940 שאני שוקל לסגור מי מהם היום.
עד הירידה הבאה.
סגרתי את ה-C1200 ב-30 ש"ח
קניתי C1130 בעיתוי רע מאוד
ומכרתי C1140 (יש לי עוד כמה יחידות פתוחות ב-1170 - מתלבט , בינתיים לא סוגר.
אני עובד עתה עם הגנות קדמיות- לא רוצה הפתעות- יודע בדיוק כמה יכול להפסיד=שוקת הפוכה.(קנויה)
אני כתבתי הבקר P990 ב-590 ש"ח
יש לי הגנה קדמית ב-P1000.
עשיתי זאת כי אני צופה עליות.
וגם אם לא אני מוגן מלא+1
הנוסף כי יש לי כמה יחידות ב-960 וב-940 שאני שוקל לסגור מי מהם היום.
עד הירידה הבאה.
סגרתי את ה-C1200 ב-30 ש"ח
קניתי C1130 בעיתוי רע מאוד
ומכרתי C1140 (יש לי עוד כמה יחידות פתוחות ב-1170 - מתלבט , בינתיים לא סוגר.
אני עובד עתה עם הגנות קדמיות- לא רוצה הפתעות- יודע בדיוק כמה יכול להפסיד=שוקת הפוכה.(קנויה)
אתה כבר לא באסטרטגיה שהתחל בסוף חודש שעבר ?
דוד
לאחר שהרוויחה 5K וירדה ל-2K ולא היה לי מושג לאן הולכים, יצאתי עם הרוב, והמתנתי.ציטוט:
פורסם במקור על ידי ilanfishman
עכשיו נכנס שוב.
לא כי עכשיו יודע, אלא כי מדגדג להיות בפנים וכבר נראה שלא הולכים לפריצה מטאורית למעלה ואולי רק אולי לא לקטסטרופה למטה.
כרגע:
כתוב C1140-10
כתוב C1170-6
קנוי C1130-10
כתוב P990 -7
כתוב P960-5
כתוב P940-5
קנוי P1000 -8
איכשהו, החודש הולך לי עם התזמונים.
אפילו במהלך היום.
בבוקר, הרגשתי שפספסתי קצת כשמכרתי את מרווח הפוט שלי, והפלא ופלא, המדד זינק למעלה מאחוז בשעתיים.
בכל מקרה, הרחקתי את הפוטים שלי מ960 ל950 בעלות זניחה, מה עוד שהם מוגנים ב930, וגם כך מדובר על שלוש יחידות בלבד, כך שמבחינת צד הפוטים סיימתי את החודש (אלא אם נראה נפילות שיפתו אותי לכתוב שוב).
בצד הקולים, אני כתוב רק החל מ1190. אמנם בכמות משמעותית יותר, אך זה מספיק רחוק על מנת שלא אצטרך לדאוג לזה (בינתיים).
http://www.zerosum.co.il/Users/1378/Pos ... Show/18969
שאלה מסקרנת
עוקב אחרי האסטרטגיה שלך
כמה בטחונות פנויים יש לך עוד ? או כמה מנוצלים ?
באחוזים