במקרה שנכתוב מרווחים לא נוכל לסגור בירידה קלה.
Printable View
במקרה שנכתוב מרווחים לא נוכל לסגור בירידה קלה.
להערכתי גם במדד1327 ביום ראשון לא נוכל לסגור ברווח ללא תיקון באסט
למה להמשיך לכוון לירידות,ציטוט:
פורסם במקור על ידי oded62
להמשיך לפנטז שאולי נתפוס איזה יום טוב של ירידות ?
העליות הרבה יותר סבירות.
גם אם יש תיקון פה או שם לא עליו צריך לבנות אלא על המגמה הראשית.
האם יש מישהו שלא השתכנע שזו המגמה.
אם תשתנה המגמה לירידות זו תהיה הפתעה, (ויתכן שגם את זה צריך לקחת בחשבון לכן לא נמכור P1330 אבל בהלט אפש למכור P1290
אני הייתי מחכה ליום ראשון, ואם יהיה איזה תיקון למטה, אז להפוך את האסט' לשוק עולה.
בואו ונקדם את 1250 !!!
ציטוט:
פורסם במקור על ידי oded62
אל חשש
האיסטרטגיה של שחקן תתן לנו החודש רווח יפה
כן, רווח יפה, כמו בחודש שעבר, הא ?ציטוט:
פורסם במקור על ידי קאריה
אני רק אחזור על מה שכבר אמרתי בהודעות קודמות: מקרה דצמבר היה חייב לעורר שינוי. היה חייב להתקיים דיון פתוח מה עשינו, איפה טעינו ואיך ממשיכים. כל זה לא קרה והנה אנחנו שבוע בתוך ינואר וכבר הגיע הדז'ה-וו כשהאסטרגיה שלכם מופסדת להערכתי כ-50%.
הבעיה העיקרית המחייבת דיון כפי שאני רואה אותה היא שהאסטרטגיות נכתבות על-פי עמדת השחקנים ולא על-פי ניתוח מגמות השוק.
השחקנים נכנסו לינואר בזחילה, להבנתי גלגלו הרבה מאד קולים מופסדים על 1300, ומלכתחילה היו נעולים על פקיעה אופטימלית של 1300.
לא היתה כל סיבה לבנות אסטרטגיה שתואמת אחד לאחד את מצבם של השחקנים, אך זה מה שנעשה ושוב צריך להתפלל לירידה חדה של 2-3 אחוזים כדי להחזיר את ההפסד. זו גם הסיבה שלא נעשו תיקונים עד כה. מתפללים לתיקוןחד מטה שיאפשר סגירה ובריחה.
נראה שתיקון קל בדרך...אתמול ירידות קלות, היום החוזים מאדימים. מה רע ?
לגבי אתמול קצת התבלבלת, המדד עלה "רק" 0.27%, לדעתי רק בזכות השחקנים שלא נתנו לו לברוח להם.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dragon74
האדמדמות של החוזים בשעה זו לא מלמדת כלום על ההמשך. זה יום חשוב והכל יכול לקרות על פי נתוני האבטלה שיתפרסמו בשלוש וחצי והאופן שהשוק יקבל אותם.
רעש, בוקר טוב.ציטוט:
פורסם במקור על ידי RaSh
אני מקווה שאף אחד לא הכריח אותך לבצע את אסטרטגיית שחקן, אתה חופשי לנהוג על פי הבנתך.
אני לא הייתי מזלזל בכוחם של השחקנים ויותר מכך בהבנתם את השוק בכללותו.
העובדות מראות שהם מרווחים יותר מאשר מפסידים בסיכום שנתי.
כמובן אין זה אומר שצריך לסמוך על פוזיציית השחקנים בעיניים עצומות.
לנו יש את היתרון לקוטן.
אגב, הפעם שחקן גם הסביר מה הוא יעשה במידה והשוק רץ למעלה, הוא כתב במפורש, יקדם את כתיבת הפוט למעלה.
בינתיים השוק לא זז, הוא נע בטווח של 20 נקודות, בין 1320-1340, על כן לא היתה לו סיבה לשנות את האסטרטגיה אשר צפתה פני תנועה.
אל תשכח שעד כה למיטב זכרוני לא היו ימיים אדומים רצופים, ודווקא ההתנהלות בשוק עולה היא קלה יותר.
אם מאיזה שהיא סיבה המגמה תתהפך לירידות אז התנודה תגיע באופן הרבה יותר משמעותי מאשר בעליות, על כן גם באופן בסיסי טווח הבטחון ששחקן לוקח בצד הפוטים הוא תמיד גדול יותר.
בהצלחה.