supgog אתה צודק לגמרי
שנה טובה וגמר חתימה טובה לך ולכל קוראי האתר
דוד
Printable View
supgog אתה צודק לגמרי
שנה טובה וגמר חתימה טובה לך ולכל קוראי האתר
דוד
זה מאד פשטני להפיל את התנהגות השוק על פרמטר זה או אחר.ציטוט:
פורסם במקור על ידי supgog
העניין העיקרי הוא שאחרי הרבה ימי עליות רצופות. בא תיקון.
suppog,ציטוט:
אני מבין מדבריך שכתבת החודש שאתה לא כותב שקתות בס"ת נמוכות, כל הכבוד על ההחלטה, כל איש באמונתו חי.
אבל מדבריך החודש נשמעת מין ביקורת סמויה על כל האחרים שכן ממשיכים בשקתות.
התחלתי את החודש עם כתיבת 1210 בשליש מהבטחונות, המדד המשיך לעלות וכתבתי 1220בעוד שליש, המדד המשיך לעלות וכתבתי 1230 בעוד שליש.
גם אם היה מתרחש סקוויז ביום ראשון, אני לא חושב שהיינו רואים פקיעה מעל 1210, ואם היה סקוויז לפני שבוע, היה לי מספיק זמן להרחיק, מה גם שהיו כתיבות נוספות ב 1220 ו 1230.
אני מספר את כל זה על מנת להראות שעם התנהלות נכונה, ניתן לגרד כמה גרושים גם בסטיות נמוכות.
גמר חתימה טובה לכולם!
ייתכן שזה פשטני, ייתכן שהיו גורמים נוספים אבל העובדות הן שלא מדובר בתיקון (שכן המדדים עלו) ושהוא לא היה אחרי ימי עליות רצופים (גם ברביעי וגם בחמישי ראינו סגירות מעורבות ולא עליות ברורות) ואולי הכי חשוב הוא שבשישי בצהריים כבר עמדו החוזים בS&P על 1138.ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
ואם כבר מדברים, באיזו מן שוקת רחבה עומדים על פחות מאחוז וחצי מרחק, למעלה משבוע לפקיעה ולא מזיזים?
אני לא אומר שאי אפשר להרוויח בסטיות הנוכחיות, רק תכניסו לפרופורציות נכונות את הסיכון, ולא צריך להיות חמדנים.
אאחל רווחים לכולם.
ניתן לראות באי עליה (כאשר באותם תנאים בהזדמנות אחרת היו עליות חדות) גם כסוג של תיקון.ציטוט:
לגבי השוקת, כל אחד לפי רמת הסיכון שלו. אני כתבתי כמות קטנה של 1200 כאשר המדד היה נמוך מאד. רוב השוקת שלי הייתה ונשארה 1220. לא התאים לי להזיז אותו. פעלתי לפי ההערכה שהייתה לי. אני לא רואה בזה חמדנות. בסך הכל כיוונתי נמוך מאד החודש. 3.5% בסך הכל. זה לא חמדנות.
וזה בסדר גמור שאתה יושב בחוץ. אני בכל זאת מעדיף 3.5% לחודש על פני 0.1% בפיקדון בנקאי.
ללא ספק היום מהווה הפתעה. ולא מהנעימות.
אבל: Don't Panic.
דמי כיס,
אתה מחכה עדיין עם 1200 שיש לך?
אגב, לדעתי הפקיעה תיהיה נמוכה מ 1200
עדיין אינני סבור כי 1200 ישלם, רק בבקשה ממך, היות ורבים כאן קוראים את דבריך, אל תשווה את השוקת שלך למק"מ, כי אתה עושה צחוק מהשוק.ציטוט:
אין בעולם דבר כזה 3.5% בעולם מובטח, וברמות תשואה האלה אין ברירה אלא להפסיד מידי פעם, גם אם זה לא יקרה החודש.
ציטוט:
סאפ,
לצערינו לא נחסך הסקוויז ולא מהסיבה שהעלית.
בכל מקרה, הפקיעות האחרונות, המדוייקות - השכיחו לנו ושוב חטאנו בחטא הגרידיות ו/או היוהרה.
אני ממתין מכמה סיבות:ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
1) אני עדיין ברווח, אז לא בוער לי.
2) בעבר, תמיד כשפעלתי בלחץ, הצטערתי אחר כך.
3) אם העליות הן אכן כתוצאה של סקוויזים, הרי שצריכה להיות התמתנות כלשהי.
אז כל עוד המצב במסגרת מה שאני יכול להרשות לעצמי, לא בוער לי לברוח.
אבל אין ספק שהמצב לא נעים.
די נו. אני לא משווה לשום דבר. וברור שאפשר גם להפסיד. זה חלק מהמשחק. ואולי החודש 1200 כן ישלם. לך תדע. תמיד יכולות להיות הפתעות. אני מעריך (ומקווה) שלא.ציטוט:
מאוד לא נעים מה שקורה היום, אבל זה עוד מילא.
החשש שלי הוא ממחר, כי אם אירופה תפתח ירוק (מה שצפוי לקרות) והחוזים בארהב יהיו ירוקים, אז זהבאמת עלול לכאוב.
מה שכן, אני מעריך ששאריות השוקת הבינונית שלי הפעם תפספס. יש לי C1170 מוגן C1180 (יחידה אחת בלבד). נו מילא. כפרה...
למה בעצם לא ניהלת אותה (אפילו שזו רק יח' אחת)? יכולת להרחיק ולהכפיל ולהיות יותר "שקט".
דווקא מוצא חן בעיני הרעיון של יחידה או שתיים (אני החודש עשיתי 2) של שוקת בינונית, אבל את הקולים הרחקתי עם הכפלה והם ב1200 כרגע.
כדי להזיז הרבה למעלה, הייתי צריך להכפיל לפחות פי 4. לא התאים לי בכלל. זה רק משחק. לא רציתי למצוא את עצמי הופך משחק לאסטרטגיה עיקרית. כשהיה שיא הירידות, קירבתי הגנה מ 1190 ל 1180. אז ממילא גם ככה אני במצב בסדר. אולי אפסיד 200 ש"ח. אולי הפקיעה תהיה מתחת ל 1180. יכולה עוד להיות הפתעה גם בכיוון הזה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
למשל הבוקר חשבתי להכפיל למרווח של 1180-1190. אם הייתי עושה את זה, המצב עכשיו היה פחות טוב.
ברוך מחיה מתים
איך שהשוקת קמה לתחיה. במזל סגרתי הבוקר סתם כך כשהקולים עוד היו אדומים רבע מהקול 1210.....
בהמשך ביצעתי נסיגה של חצי ל1220 בעלות של 30 תוך מלחמה על מחירים...
כעת נחכה לשאר אם כי מפתה אותי לקחת את הרווחים ולסגור סופית.
חברים,
למרות שהמצב לא נעים, חשוב מאוד לא לפעול מתוך לחץ.
לשקול לחשוב טוב טוב לפני שמחליטים משהו.
בהצלחה לנו
יפה מאד. כל הכבוד. חבל שלא חשבתי על זה גם בבוקר.ציטוט:
פורסם במקור על ידי leayael
מצד שני, העליות היום לגמרי הפתיעו אותי. הייתי בטוח שנדשדש היום באזור ה 0.25% עליה.
נו טוף. לפחות יש קצת עניין בחיים
ומי זוכר את הארביטראז' של מינוס 0.5% בתחילת היום... :d
מה אתם אומרים ? למכור כמה קולים 1200 ולסמוך על השחקנים ?
אני מכרתי 1210 עם הגנה 1220 (יחידות בודדות).ציטוט:
פורסם במקור על ידי dragon74
לדעתי- ממש לא.ציטוט:
השחקנים צמצמו היום את הפוזיציה שלהם באופן מהותי.
די לראות את ההתכסות בבנקים כדי להבין זאת.
כל פתיחה היום נראית כמו הימור, אבל אם כבר אז הייתי פותח ב1210.
ציטוט:
סליחה על הבוטות אבל אתם חולי נפש :dציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
פחות מ20 נקודות, יום לפקיעה כשמחר עלול להיות יום אלים גם כן - לדעתי זהו הימור מסוכן מאוד, את הרווח (אם ישנו) היינו צריכים כבר לעשות החודש. יום לפקיעה לא נראה לי הגיוני לנסות לקחת עוד כמה עשרות שקלים.
אני עם 5 יח' ב1200 + 35 יח' ב1210 ומשקשק לגמרי!
מילא הייתם הולכים על 1270-80 לאוקטובר...
היי גומר,ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
אם אתה כבר גם כך נמצא ב 1200 ו1210 ולאחר השיקולים שאני בטוח שעשית, קיבלת החלטה לא להזיז/לסגור, מבחינתי זה כמעת שווה ערך ללכתוב עוד יח'.
לפחות התקבול הפעם שווה את הסיכון, וזה דווקא בגלל שהפקיעה היא מחרתיים.
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה לכולנו, והכי חשוב ללמוד לקח מחודש זה!
אגב, מה עם הפרפרים? עשית הפעם משהו?
Gomer,ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
Take it easy.
1210 מאד לא סביר.
1200 אכן עם סיכון כרגע. אבל עדיין לא נשכח שאנחנו אחרי יום עליות ש(אני חושב) הפתיע רבים וגדולים. מה שאומר שהסיכוי שמחר ימשיך בקצב הזה בסך הכל לא גדול. יותר סביר שיהיה תיקון קל עד דישדוש.
אבל כמובן, זה הכל הערכות. ראינו היום שאפשר להפתיע, ובגדול.
dfrog - קניתי חזרה בסגירה את ק1200 שהיו לי.
את 1210 משאיר בינתיים לראות מה קורה מחר, אבל מתוך כוונה לסגור (אלא אם המדד יתקן למטה בצורה שתהפוך את 1210 לבטוח מבחינתי).
לא נגעתי בפרפרים החודש. אין לי מושג איפה תהיה הפקיעה. נראה לי תשלום מיותר.
איך אתה רואה שהשחקנים צמצמו את הפוזיציות שלהם היום? היכן אתה רואה את ההתכסות בבנקים? מנתוני סוף יום (ביזפורטל) לא נראה שהיו סגירות רבות של פוזיציות היום...ציטוט:
תודה
אגב, לא הייתה סגירה מאסיבית אתמול של 1190.
זה אומר ששחקנים ימשיכו להילחם על 1190.
לאור כתיבות הרבות של פוט 1180, אפשר להניח שהפקיעה הרצויה לשחקנים כעת היא 1180-1190.
בהצלחה לנו היום!
לא נשאר לשרוד הרבה...
אני רואה :ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
כתבו אתמול 10Kפוט 1180, כרגע רגל של 1180, פוטים וקולים שווה,
כתבו אתמול 3596 פוט 1190 כנגד סגירה של 4130 קול 1190. כך שברגל 1190 יש יחס של 2:1 לטובת כתיבת קולים.
נראה לי כי במידה והמדד ימשיך לעלות יעשו אותו הדבר עם רגל 1190.
מה שישאר להלחם על 1200 בפקיעה.
חברים, נשברתי. סגרתי 1200. יש גבול לסיבולת. אין טעם להכנס עם הראש בקיר.
נקודת השבירה שלי: ברגע שחזרתי לאפס רווח החודש.
כרגע, רק סגרתי. לא העברתי. ממתין לראות מה ימשיך הלאה.
כל הכבוד על ההחלטה!ציטוט:
אני דווקא פתחתי היום.
כתבתי 1220 חשופים עד שנגמרו הבטחונות.
נחמד שיש דרישה לכך, ועוד במחירים האלה.
כנראה שאנשים מוכנים לשלם הרבה בשביל להקטין את הבטחונות של הכתיבות הקרובות יותר.
דמי כיס - אני מעריך את ההחלטה לסגור. כבר חשבתי שהחלטת להכנס לפקיעה :) .
סחטיין על ההחלטה דמי כיס. קשה לראות רווחים של חודש מתמוססים.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
אבל עשית בשכל.
אני בחוכמתי הרבה מכרתי אתמול 1210, כמה שאני מתחרט על זה עכשיו...
זה מה שקורה ששוכחים להיצמד לכללים.
אני לא חושב שיש לך בעיה עם 1210 (למרות שהיום כבר אי אפשר לדעת כלום). זה יוצא עליה של 3% בשלושה ימים. מאד יוצא דופן. ויש גם מחסום פסיכולוגי משמעותי ב 1200. בכל זאת.ציטוט:
פורסם במקור על ידי ofiry
דמי כיס,
אני מבין שאתה בינתיים לא נוגע ב 1210 שיש לך?
כזכור לי בנובמבר היו כמה סקוויזים אחד אחרי השני ,לדעתי מי שכמוני מחזיק 1210 כדאי לגלגל לציטוט:
אוקטובר לסטרייקים יותר גבוהים, כי יש מצב ל1200 +עד הפקיעה.
לא. אין לי בעיה עם 1210. והנימוקים הם:ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
-אנחנו אחרי הרבה עליות, מה שהופך את המשך העליות ליותר קשה
-יש מחסום פסיכולוגי 1200
-אני מניח שמחר, בפקיעה, יהיה קונסנזוס של כל מי שיכול לעשות משהו, להוריד את המדד כמה שאפשר.
אני עדיין חושב שהפקיעה תהיה מתחת ל 1200. הזזתי כי הסיכון היה כבר בניגוד לעקרונות העבודה שלי. הנקודה שקבעתי לי מראש הייתה מעבר החודש מרווח להפסד. ברגע שזה קרה, סגרתי.
SUPGOG בוקר טוב,ציטוט:
אז אני קניתי 1 ,אני מקווה שזה ממך כי שלמתי עליו הרבה 35 ש"ח וזאת במטרה להרחיק לי איזה קול 1180 שהפך היום להיות עמוק בכסף כנגד מכירת 2 קול 1190.
באופן כללי אני צריך רק ירידה של חמש נקודות ל- 1190 כדי להכנס לרווח יפה , אולי תדבר איתם, ברור לך שירידה של חמש נקודות תהפוך את הקול 1220 שקניתי ממך לעפר ואפר.
:d
אני מקווה שאתה צודק, בכל מקרה זו עליה של עוד 1.2% מהמדד הנוכחי )(1194.5 וזה לא כזה רחוק...ציטוט:
חשבתי אולי לסגור ולפתוח כמה חשופות על 1300 לאוקטובר. נראה מה יהיה בצהריים
סגור. :)ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
ניסיונות סחיטה אחרונים:
מכרתי כמה יחידות בודדות חשופות של P1180 (מי היה מאמין שזה יקרה, לפני כמה ימים).
זה כבר לא שייך לשוקת הרחבה. זה סתם בשביל לסחוט עוד כמה שקלים.
שיקול: כולם רוצים שיגמר כבר כמו שזה עכשיו. גם השחקנים לא רוצים ירידות חדות, לאחר שמכרו פוטים בכמויות אדירות בזמן האחרון.