-
Re: שוקת רחבה אפריל - דיונים ופרשנויות
סאן
האמת
אני חושש לקדם את הרגל העליונה ,אני כתוב כרגע על 1280 והנה כמה סיבות:
א.בירידות ס"ת עלתה קצת ,לא היה זינוק ענק כלומר פאניקה בינתיים אין בשוק, בכל זאת ס"ת נמוכה מאוד.
ב.יש מיגדל בP1200 והרבה כתיבות מתחת ,ירידה חדה לא משרתת אינטרס של שחקנים והחודש הם צרכים להרוויח יפה על מנת לפצות על פקיעה אחרונה.
ג.דוחות מארה"ב יחיסית טובים חברות מדווחות על עליות ברווחים, שוב יחסית טובים, צרות לא חסר שם.
ד.השלמנו ירידות ויש מצב שציבור אפרש את זה כתיקון שהסתיים וזה הזמן להכנס.
אני לא חושב שנירד ל1180 החודש אבל לא חשוב מה אני חשוב נתונים יבשים והכלים שאנו מכירים זה המצפן שלי בארפל של השוק.
-
שוקי,
אתה צודק לגמרי.
מכאן נובע שמי שמנהל שוקת רחוקה יש לו זמן להערך בהתאם, ההגנה העקרית שלו זה המרחק, וההפסדים תאורטיים כל עוד אין פקיעה/או תזוזה.
ועל כן אסור לנו לפעול בחפזון, המרחק מהמדד נותן לנו זמן להערך לתנודתיות הצפויה.
צריך לזכור, שלדעתי , סדר הפעולות הנכון בשוקת רחוקה במקרה שלפננו, כאשר אנו חוששים מירידות, צריך להיות קודם כל קידום רגל הקול לשם קבלת תקבול נוסף. כיוון שאתה מעלה ספקות נכונות בדבר קידום רגל הקול, לכן קודם כל לא לעשות דבר, שנית לראות מה קורה מחר, אם מרגישים בטוח לקדם רגל קול , זו צריכה להיות הפעולה הראשונה, רק לאחר מכן צריך להתפנות לכל סדר הפעולות של השגת רגל הפוט לאחור.
במידה שהמדד מתחיל ללחוץ באופן בלתי נסבל על רגל הפוט , רק אז צריך לנהל את הדילוג שלה לאחור, בהתאם לכללי שחקן ואני הייתי מוסיף שצריך לבדוק אותם תמיד לאחר 11 בבוקר ורצוי לקראת סוף מסחר, שאז יש לאופציות רחוקות תכונה שהם מקבלים את המימד האמיתי שלהם.
מי שלחוץ בבטחונות עקב רגל הפוט, יכול פשוט, לקנות פוטים נוספים רחוקים, או לסגור כמות הכרחית של רגליים כדי להישאר במסגרת.
הצלחות
-
היום אנחנו רואים עד כמה הקירבה של רגל פוטים מסוכנת בהרבה מקרבה ברגל קולים. הסטיה קפצה כבר לאיזור 16%.
אני אישית לא מאמין ש 1200 יפרץ בקלות.
בהצלחה לכולנו!
-
השאלה הגדולה מבחינתי היום, זה האם לקדם את הקולים.
אני נמצא בעיקר ב 1270, וקצת ב 1260. אני מעריך שיחזרו העליות.
יש כמה אופציות:
- קידום רגל קול - מניח שאנחנו הולכים להשאר באזור 1200 ומטה.
- לא לעשות כלום - מניח שנחזור לאזור ה 1230
- למכור את רגל הקול, ולשבת בחוץ בצד הזה. אם יהיו עליות, אפשר יהיה להכנס שוב. אבל זה שקול כמובן להימור על כיוון.
כרגע אני לא עושה כלום. נראה איך יתפתח היום הזה.
-
בוקר טוב,
אני אישית, רכשתי ברגל הקולים חלק מהכתיבות בחזרה, אני אמתין לזמן מאוחר יותר להחליט היכן לכתוב אותם בשנית, "ההימור" מינמאלי, לאופציות ב- 1270/1280 אין כמעט לאן לרדת, אם השוק יעלה, נחליט כמה לכתוב והיכן ואז ניתן להגביר הרווח, אם ימשיך לרדת ממילא נצטרך לבצע כתיבות נמוכות יותר בקולים, ממתינים.
אגב עבור ימים כמו היום וביום ה' , אני מתלבט אם לא עדיף לשמור בטחונות , שאז הסטיה מתנפחת ואפשר למכור פוטים רחוקים במחיר יקר, עקב הסטיה העולה.
אופיר, מה דעתך?
-
אני מעריך שהשוק כרגע נמצא במצב של "יריה מהמותן" ללא מחשבה. הכוונה לציבור וזה מקור הירידות. סתם בהלה.
על הירידות בארה"ב ניתן לאמר שני דברים:
- הם לאחר 6 ימי עליות רצופים.
- גם שם היו מכירות בלחץ.
בסך הכל, הדו"חות של החברות בארה"ב טובות. אנשים יקפצו על מניית גוגל לאחר הירידות של ה 7.5%. בסך הכל מדובר בחברה שהרוויחה יפה מאד. אני מניח שארה"ב תחזור לעצמה.
לכן, לדעתי רב הסיכוי לחזור לעליות אחרי יום העצמאות, מאשר להמשיך לרדת. מה שאומר שסטיית התקן תרד והפוטים ירדו.
אני מבחינתי נשאר ב 1140 למטה. ההימור הקטן שלי (וזה היה הימור מוחלט, שגם לא קשור לשוקת) על P1180 נכשל, והזזתי אותו ל P1170 תוך הכפלת כמות (מוגן 1160). ההרפתקאה הזו הסבה לי ניזקון. אבל זה חלק מהמשחק. אותו הימור שעשיתי בזמנו על C1260 הניב רווח יפה מאד.
-
אגב, את דעת השחקנים בנוגע ל C1260 ו C1270, ניתן לראות בביקושים אדירים באופציות האלו. מדובר בביקושים של אלפי אופציות. מה שאומר שלדעת השחקנים C1260 ומעלה בכלל לא רלוונטי.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
אגב, את דעת השחקנים בנוגע ל C1260 ו C1270, ניתן לראות בביקושים אדירים באופציות האלו. מדובר בביקושים של אלפי אופציות. מה שאומר שלדעת השחקנים C1260 ומעלה בכלל לא רלוונטי.
מדוע לא רלונטי?
אולי הם רוצים לשווק אותם בשנית, במידה והמדד יעלה שוב?
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
ציטוט:
מדוע לא רלונטי?
אולי הם רוצים לשווק אותם בשנית, במידה והמדד יעלה שוב?
כמו שאני מבין, ביקושי ענק במחירים נמוכים, מטרתן לסגור פוזיציה. כזו מאסיביות לא יכולה להיות "קניית הגנות". מה עוד שאין הצעי ענק באופציות הנמוכות יותר.
זה לא אומר שיום בהיר אחד (המדד יעלה) הם לא ירצו לפתוח אותן שוב. אבל כרגע יש ניסיונות סגירה המונית.
-
דמי כיס אם לדעתך הם סוגרים פוזיציות ב- 1270 ו-1260 , זה לא אמור להוות תמרור אזהרה לכך שהם חוששים מהרמות האלה בהמשך ומעדיפים לסגור ולקחת רווח כל עוד יש הזדמנות טובה?
שהרי אם רמות אלה כפי שאמרת לא רלוונטיות ואין סיכוי להגיע לשם : למה שלא ישארו איתם לפקיעה ??*
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי offir
דמי כיס אם לדעתך הם סוגרים פוזיציות ב- 1270 ו-1260 , זה לא אמור להוות תמרור אזהרה לכך שהם חוששים מהרמות האלה בהמשך ומעדיפים לסגור ולקחת רווח כל עוד יש הזדמנות טובה?
שהרי אם רמות אלה כפי שאמרת לא רלוונטיות ואין סיכוי להגיע לשם : למה שלא ישארו איתם לפקיעה ??*
זה יתכן כמובן. אבל יותר סביר שהם רוצים לשחרר ביטחונות על מנת שיוכלו למכור קולים נמוכים יותר.
-
ציטוט:
ההימור הקטן שלי (וזה היה הימור מוחלט, שגם לא קשור לשוקת) על P1180 נכשל, והזזתי אותו ל P1170 תוך הכפלת כמות (מוגן 1160). ההרפתקאה הזו הסבה לי ניזקון. אבל זה חלק מהמשחק. אותו הימור שעשיתי בזמנו על C1260 הניב רווח יפה מאד.
דמי כיס, מדוע אתה מתיחס לזה כהימור?
מה שעשית עם C1260/P1180 זה כתיבת שוקת בינונית, לדעתי אם תתיחס לזה כאסטרטגיה אחת, אז לא הפסדת.
דרך אגב, זה מה שאני עשיתי עם כתיבת C1250/P1180-P1170 מוגן בפוט 1160.
היום הזזתי לאחור את P1180, נותרתי עם 7 P1160 קנוי ו- 5 פוט 1170 כתוב.
לפי החשבון שלי במידה והמדד יעמוד על 1180 3 פוט 1160 יספקו כנגד 2 פוט 1170.
למעשה כרגע חסר לי חצי פוט 1160 :d אני מתלבט לקראת סגירה האם להוסיף אותו ולממן את זה מכתיבת C1250.
יוצא שבנתיים לא נגעתי בכתיבות עקריות של השוקת הרחבה, קולים/פוטים.
אני עדיין לא מרגיש בטוח לבנות מגדל כתוב על קול 1250 :d .
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
ציטוט:
ההימור הקטן שלי (וזה היה הימור מוחלט, שגם לא קשור לשוקת) על P1180 נכשל, והזזתי אותו ל P1170 תוך הכפלת כמות (מוגן 1160). ההרפתקאה הזו הסבה לי ניזקון. אבל זה חלק מהמשחק. אותו הימור שעשיתי בזמנו על C1260 הניב רווח יפה מאד.
דמי כיס, מדוע אתה מתיחס לזה כהימור?
מה שעשית עם C1260/P1180 זה כתיבת שוקת בינונית, לדעתי אם תתיחס לזה כאסטרטגיה אחת, אז לא הפסדת.
זה היה הימור לכל דבר. את הכתיבה של P1260 עשיתי ממזמן. ואת P1180 ביום חמישי. ולכן אין קשר בניהם.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
דרך אגב, זה מה שאני עשיתי עם כתיבת C1250/P1180-P1170 מוגן בפוט 1160.
היום הזזתי לאחור את P1180, נותרתי עם 7 P1160 קנוי ו- 5 פוט 1170 כתוב.
לפי החשבון שלי במידה והמדד יעמוד על 1180 3 פוט 1160 יספקו כנגד 2 פוט 1170.
למעשה כרגע חסר לי חצי פוט 1160 :d אני מתלבט לקראת סגירה האם להוסיף אותו ולממן את זה מכתיבת C1250.
יוצא שבנתיים לא נגעתי בכתיבות עקריות של השוקת הרחבה, קולים/פוטים.
אני עדיין לא מרגיש בטוח לבנות מגדל כתוב על קול 1250 :d .
לי יש את אותו חוסר ביטחון לגבי 1250. מה שאפשר אולי זה לעשות הזזה של כמות קטנה, רק בשביל הטעם.
-
בסופו של דבר אני נשאר במקומי היום בצד של הקולים. אני מעריך שיהיו עליות. נראה מה יהיה ביום רביעי. אני מאד לא אופתע אם ארה"ב תמחוק את הירידות של יום שישי ביומיים חופש שלפננו.
ההפרש בין C1260 ל C1250 לא מצדיק הזזה כרגע. אם כבר, אני אזיז ביום רביעי/חמישי (לאחר עליות אם יהיו) דווקא מ C1270. שיהיה קצת טעם להזזה.
אין ספק שהמדד זיגזג לנו יפה היום. כמו שאני רואה, הירידה מתחת ל 1200 הביאה לשוק יושבי גדרות עם קוצים במקום שבו נהוג לשבת.
-
מכל הכתיבות פה נראה שהחברה מתבגרים
אין את אוירת הפניקה שהיתה בהתחלה
השאלה האם זו התבגרות טובה שנובעת מנסיון ויש לה על מה לסמוך או חלילה עודף ביטחון עצמי שעליו נשלם כולנו. (שימו לב שלפני יומיים היינו בהסטריה כלפי מעלה, כך שבששה ימי מסחר + יום הפקיעה הכל יכול לקרות)
אני היום לא הזזתי רגליים כתוב 1150 וקצת 1160 ובקולים 1270 ו1280. מכיוון ששחקן הנחה להגדיר מראש מה אחוזי הרווח שצוצים להשיג ולא להיות גרידי מדי. הרי שאם אצליח לא לזוז אגיע לאחוז הרווח שהגדרתי לעצמי (2%) על כלל הבטחונות. ולכן אין בדעתי להזיז עוד רגליים אלא במקרה חרום.
אגב, כלל זה של הצבת מטרת רווח והמנעות מגרידיות מעבר לו נראה לי שחמק מכללי השוקת אותם אנו מיישמים.
-
דמי כיס מה שכתבתי הוא בהסתמך על פרשנות הסקיו : שהרי אם אני אומר שסקיו מחייך מגלם חשש מתנודה חדה{ כפי ששחקן כתב היום באסטרטגיה }, ומה שיוצר את הסקיו המחייך זה בדיוק מה שכתבת : תנועה ערה במיוחד ב-1270 ו-1260 ,
לכן נראה לי כי דווקא החשש מתנודה חדה בהמשך החודש{ולא בהכרח מייד..}, הוא שגרם לנסיון סגירה של 1260 ו-1270 אחרי שבהחלט הניבו רווח יפה !
אמנם אם תאמר כי הכוונה היא לשחרר בטחונות לצורך קידום רגל - הרי שאתה סותר את הפרשנות שכתבתי לסקיו מחייך ??
בתחילה חשבתי כמוך שכוונתם היא לגלגל הלאה , שהרי אם
באמת
הם חוששים מתנודה חדה מעלה למה לסגור את 1260 ו-1270 , הרי יש מספיק כתיבות קרובות יותר שאפשר לסגור{ אלא אם כן הם לא הניבו רווח מספק והחשש לתנועה חדה הוא לא מיידי }כמו כן למה שיחששו מתנועה חדה מעלה בעוד ההסתברות הנראית יותר סבירה היא למטה ?! אמנם שוב ההבנה שלך לא מסתדרת לי עם הפרשנות לסקיו ...
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי offir
דמי כיס מה שכתבתי הוא בהסתמך על פרשנות הסקיו : שהרי אם אני אומר שסקיו מחייך מגלם חשש מתנודה חדה{ כפי ששחקן כתב היום באסטרטגיה }, ומה שיוצר את הסקיו המחייך זה בדיוק מה שכתבת : תנועה ערה במיוחד ב-1270 ו-1260 ,
...................
היה ביקוש של אלפי אופצייות
באזורים
הללו היום, זאת עובדה. מכאן זו קצת שאלה של ביצה ותרנגולת. יכולות להיות פרשנויות שונות. מה שאני רואה זה שמי שמכר בעבר את האופציות הללו, הרוויח כבר יפה מאד מאד. אני יודע זאת מניסיון אישי. אופציות שמכרתי ב 360 היו שוות היום 60 ש"ח. אז מה זה משנה כבר עוד 5 שקלים לכאן או לכאן . העיקר לשחרר ביטחונות. זאת אומרת ששווה להתפשר קצת במחיר, על מנת לסגור את האופציה. במיוחד כשיש הרבה קונים. זה כמובן גורם לעליה במחיר, שבאה לביטוי בסקיו.
גם לדברי שחקן, השחקנים מכוונים החודש לאזור 1210. זה מחזק את ההערכה שיש גופים שניסו להיפטר מהאופציות הללו. אבל כמובן, שזה הכל ספקולציות, וכל דעה מכובדת.
-
בוקר טוב!,
עושה רושם שרמת 1200 עדיין איתנה.
מפת הפוזיציות מאוד מעניינת, מישהו כתב 13000 (!!!!) קולים 1230, גבול עליון לפקיעה (או סתם הימור)?
-
בבוקר טוב!,
עושה רושם שרמת 1200 עדיין איתנה.
מפת הפוזיציות מאוד מעניינת, מישהו כתב 13000 (!!!!) קולים 1230, גבול עליון לפקיעה (או סתם הימור)?
בוקר טוב,
האם נראה לכם שאפשר להתקרב קצת ולכתוב כמה קולים 1250?
-
אפשר בשביל הטעם, ככה בבודדת. הבוקר מכרתי כמה 1250 בודדים. תפסתי מחיר טוב.
אבל אני לא עושה את זה כרגל עליונה של השוקת הרחבה. זו נשארה עדיין ברובה ב 1270 ומקצתה ב 1260.
אני מניח שאנחנו עומדים בפני תקופה של דישדוש מסויים. הדו"חות הטובים בארה"ב מספיקים כדי לחסום ירידות אצלנו, אבל לא כדי לתת מספיק דלק לעליות רציניות. ההפסדים שספגו שוב אלו שקנו בשיא, מעבה את המחסום העליון.
-
אפשר בשביל הטעם, ככה בבודדת. הבוקר מכרתי כמה 1250 בודדים. תפסתי מחיר טוב.
אבל אני לא עושה את זה כרגל עליונה של השוקת הרחבה. זו נשארה עדיין ברובה ב 1270 ומקצתה ב 1260.
אני מניח שאנחנו עומדים בפני תקופה של דישדוש מסויים. הדו"חות הטובים בארה"ב מספיקים כדי לחסום ירידות אצלנו, אבל לא כדי לתת מספיק דלק לעליות רציניות. ההפסדים שספגו שוב אלו שקנו בשיא, מעבה את המחסום העליון.
תודה.
בשלב זה לא כל כך כדאי , אם העליות יתגברו אולי אכתוב כמה...
-
שלום לכולם,
המעו"ף ממשיך להפגין חולשה, אני לא אתפלא אם יסיים את היום שלילי למרות שפתח בעליה של אחוז. נובע בעיקר ממכירות מניות בנקים אבל לא רק.
כרגע נראה שרגל הפוטים בסיכון יותר גבוה. ממליץ לכל מי שכתוב קרוב (כמו 1180 או 1170) לשקול האם לסגור כעת את רגל הפוטים או לכל המאוחר יום ראשון, לאחר שחיקת סופשבוע. אני אישית לא בטוח שהתמיכה שראינו ל 1200 לא תישבר בימים הקרובים (וול סטריט עלתה אתמול ושלשום ואצלנו המגמה למטה...).
לשיקולכם ובהצלחה.
-
המעוף נראה חלש...
רגל תחתונה מתחילה להדאיג קצת.
נמצא 80% ב 1150 ו 20% ב 1160. מתלבט אם להזיז לאחור את 1160 גם כן ל 1150 (תוך כדי הכפלה) סה"כ הנזק הצפוי הוא 200 ש"ח + עמלות...
-
שלום לכולם,
יום ראשון האחרון ניצלתי את הירידות לסגירה של רגל הקול (1270-1290).
התוכנית המקורית הייתה לקנות בחזרה את הכתיבות בתחילת היום ולהמתין עם מכירת ההגנות לאחרי החג. זהו סוג של הימור אך בהינתן המרחק הרב של 1290 לסטרייק הערכתי שהווגא תפעל כקונטרה לתטא ולדלתא ובמקרה הגרוע אפסיד כמה שקלים על כל הגנה, לעומת זאת במידה והמדד יתקן מעלה אוכל שוב לכתוב את 1270 בפרמיה גבוהה יותר. לבסוף המדד תקן במעט באותו יום, אולם סטיות התקן על אופציית הקול 1290 האמירו את מחירה כך שהשתלם לי למכור את ההגנות. בשורה התחתונה סגירת רגל הקול עלתה לי רק 10 ₪ לרגל.
בחרתי שלא לפתוח מחדש את הרגל באותו יום מפני שבכדי לקבל פרמיה הוגנת הייתי נאלץ להתקרב ל – 1250/40, הרבה מעבר למה שאני מוכן להסתכן.
הבוקר המדד תקן מעלה, ואני ניצלתי את ההזדמנות לפתוח שוב את רגל הקול, הפעם בחרתי לכתוב 1260-1280, מהלך שהוסיף לי 55 ₪ לכל רגל והעביר אותי במעט את יעד התשואה החודשי, 8% אחרי עמלות לפני מס.
כעת אני מנצל 97% מהבטחונות שלי בשוקת 1140-1260 עם הגנות במרחק שני סטרייקים. בגלל שהגעתי ליעד התשואה שלי איני מתכוון לגעת יותר באסטרטגיה.
בתקווה להמשך דשדוש נעים לכולנו :) ,
ד.
-
היי דוד,
8% רווח על שוקת זה פנומנלי! כל הכבוד!
תוכל לתאר את מצב השוקת שלך לאורך החודש? עם מה התחלת, אילו שינויים עשית עד לרווח הזה?
-
בוקר טוב,
הזזתי היום את הכמה יחידות שהיו לי ב-1160 ל-1150 תוך כדי הכפלות.
למעלה כתוב 1270/1280 וקצת ב-1260
למטה 1140/1150
בהצלחה לכולם
-
ושוב אפשר לראות כמה שהמסחר התוך יומי בלתי צפוי. התחלנו בירידות שהלכו והתגברו. כבר התחלתי להסתכל על P1170 בעין עקומה. והנה העווית בעין חלפה לה כלא הייתה. כל האופציות נצבעו באדום מבורך.
זה הזמן לתקוע מסמרים במדד. גם אפוקסי מהיר בסדר.
-
אני כתוב 90% ב1270 עם הגנה צמודה, וב- 1140 עם הגנה צמודה
10% נותרים כתוב ב 1240 עם הגנה צמודה וב 1180 עם הגנה צמודה
מתכוון ללכת עם השוקתות האלה לפקיעה (אלא אם תהיה תזוזה חשודה שמעבר ל 1195-1230
שאני לא צופה כרגע.
אם הכל ילך כשורה זה יהיה חודש שלישי שלי מתחילת העבודה עם אופציות רווחי, כאשר הפעם זה יהיה שיא של 7.25% רווח נטו אחרי עמלות ומיסים.
כמובן הכל תחת ההנחה שהמדד לא יברח לכיוונים לא רצויים.....
-
מסחר תוך יומי בלתי צפוי כבר אמרתי?
הנה, חוזים בארה"ב עושים גרעפס, ומייד אירופה (ואנחנו) הולכים אחריהם באש ובמים...
עידכון:
עכשיו ראיתי בגלובס שהסיבה לירידות זה איזה גרעון ביוון. מה שאומר שהמעבר לירידה היום הוא אפיזודה חולפת. סתם תגובה אינסטנקטיבית. הרי השינוי הזה בגרעון, משפיע על האמריקאים בערך כמו המחזור של מכולת שמשון בירוחם. בקיצור, אין מה להתרגש.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי עצמאיבשטח
שלום לכולם,
המעו"ף ממשיך להפגין חולשה, אני לא אתפלא אם יסיים את היום שלילי למרות שפתח בעליה של אחוז. נובע בעיקר ממכירות מניות בנקים אבל לא רק.
כרגע נראה שרגל הפוטים בסיכון יותר גבוה. ממליץ לכל מי שכתוב קרוב (כמו 1180 או 1170) לשקול האם לסגור כעת את רגל הפוטים או לכל המאוחר יום ראשון, לאחר שחיקת סופשבוע. אני אישית לא בטוח שהתמיכה שראינו ל 1200 לא תישבר בימים הקרובים (וול סטריט עלתה אתמול ושלשום ואצלנו המגמה למטה...).
לשיקולכם ובהצלחה.
שוב שלום לכולם.
זה מה שכתבתי אתמול. כרגע המעו"ף על 1196, ואנחנו שבוע לפקיעה. זה לא אומר שצריך לפעול בלחץ אבל בגדול חולשת המעו"ף ממשיכה.
המלצה שלי: להמתין עד לקראת 16:00 ואז לפעול, כל אחד בהתאם להערכתו האם וול סטריט תעלה או תרד בסוף שבוע.
בהצלחה.
-
מתי כבר יסתיים החודש הארוך הזה? בחודש רגיל היינו סופרים היום את הכסף! :d :d :d
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
אם תביט אחורה בשירשור תראה שאני "במגננה" כבר שבוע וחצי ומת שהעסק ייסגר :d
כעת צריך לחשוש מהתפרקות :d לפני זה חששנו מהתפרצות :d רק דאגות ....
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
sun,
איפה הגבולות שלך?
יש לי 20 יח' 1160 ומגרד לי להזיז אותם...
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
היי דוד,
8% רווח על שוקת זה פנומנלי! כל הכבוד!
תוכל לתאר את מצב השוקת שלך לאורך החודש? עם מה התחלת, אילו שינויים עשית עד לרווח הזה?
הי גומר,
לאורך כל הפוסט הזה אני מתאר פעם בשבוע את המהלכים שעשיתי ומיקום הרגלים, אתה מוזמן לדפדף אחורה.
סופ"ש נעים,
ד.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
sun,
איפה הגבולות שלך?
יש לי 20 יח' 1160 ומגרד לי להזיז אותם...
אני כתוב 1150/1140, מספר יחידות קטן ב- 1170, אם הגנה כפולה ב- 1160.
לעומת זאת היום ברגל הקולים זזתי מי 1270, הורדתי מחצית הכמות ל- 1250/1240, הגנות ב- 1260. ולשם ההרגשה הטובה רכשתי לי קול 1230 בזול, למקרי עליות.
אני מנסה להזיז את הפוזיציה שלי כך שאמצע "במרכז" לקראת סוף היום ,ומצד שני התזוזות יהיו כאלו ,שאשמור על אותה כמות מזומן.
-
סאן, הצלחת לקבל משהו סביר על המעבר מ 1270 ל 1240-50?
חשבתי על להזיז חלק אבל העמלות אוכלות אותי אז לא היה לי שווה
-
אני סגרתי היום את שאריות ה C1270 שהיו לי בעלות של 10 ש"ח לסגירה. למעשה רציתי לפנות ביטחונות למקרה (שמאד יכול להיות שיקרה) של עליות ביום ראשון, שיאפשרו לפתוח משהו באזור 1250.
למטה ה C1140 יושב לו בשקט ולא מפריע לאף אחד. וגם החבר הצעיר שלו C1170 שיש לי ממנו קצת, עדיין ברווח. יש מצב שאני אקח את הרווח של C1170 ביום ראשון ואסגור אותו. עם השאר, לא נראה לי שיש בעיה ללכת לפקיעה.
מה הלאה?
אי אפשר להתעלם מהעובדה שמאז הנגיעה בשיא השוק יורד. אם פעם הייתה תחושה שהשוק נמצא תחת הסתערות ג'אמוסים, וכל ירידה היא לצורך עליה, הרי שעכשיו יש תחושה של שוק שאין לו כוח. גם ימים שמתחילים בעליות נגמרים בקול ענות חלושה. בסך הכל השבוע לא הייתה ירידה משמעותית. אבל עם הרבה זיגזוג. זה נראה כאילו הזיגזוג הזה ימשיך.
למי שמאמין בכוחם של השחקנים, הם ינסו לשמור על השוק באזור הזה. כמה שיעשו זאת מוקדם יותר, ככה יגרמו לציבור לצאת מהפחד ולקבל תחושה של הזדמנות.
-
אופיר, 10 ש"ח לסגירה הכוונה לכל זוג אופציות? (קונה כתיבה, מוכר הגנה?)
מה עם עמלות? (כ-5 ש"ח לזוג)
אני כתוב 63 יח' על 1270 (הגנות צמודות), וסגירה תעלה לי 630 (אם מניחים 10 ש"ח) + 345 ש"ח עמלות... אני לא רואה איך אני מכניס יותר מ-1000 ש"ח על הזזת הרגל הזו ולכן "תקוע" איתה.
יש רעיונות?
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
אופיר, 10 ש"ח לסגירה הכוונה לכל זוג אופציות? (קונה כתיבה, מוכר הגנה?)
מה עם עמלות? (כ-5 ש"ח לזוג)
אם ללכת על מדוייק, זה היה 8 ש"ח הפרש. כולל עמלות זה היה 13. עדיין בסדר. אם יהיו עליות אני אשתמש בביטחונות האלו על 1250. ואם לא, אז לא נורא. זה עדיין גרושים.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
סאן, הצלחת לקבל משהו סביר על המעבר מ 1270 ל 1240-50?
חשבתי על להזיז חלק אבל העמלות אוכלות אותי אז לא היה לי שווה
לא כל כך. עשיתי את זה רק כדי לקבל כמה לירות בשביל תזוזה לאחור ב- 1170 והכפלה פי אחד וחצי ב- 1150, כך תהיה לי שחיקה גדולה יותר בצד של הפוטים.
הצלחתי, להשאר באותה רמת מזומן ומצד שני לא נצלתי את כל הבטחונות בצד הקולים, עדיין הכל יכול להתהפך והשוק יזוז כלפי מעלה, אנו כעת בגבול הדישדוש התחתון=1200. אם יהיו עליות נוכל לכתוב בשבוע הבא יותר גבוהה.
שמו לב כיצד הפסכולוגיה עובדת יש נתונים טובים אבל השווקים בחו"ל לא דוהרים ואצלנו נסגר הארביטרג בין S&P 500 לת"א 25, היה פער של שמונים נקודות שנסגר!