Re: שוקת רחבה אוקטובר - דיונים ופרשנויות
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ofiry
...................
זו בדיוק הסיבה שאתה ואני יצאנו בהפסדים בחודש הקודם, בגלל ש"לטעמנו" המדד לא היה אמור לעבור את ה 1200. מה זה "לטעמי" ? אתה מוכן להימחק בשביל זה?! כל עוד אתה לא חבר בפורום השביעיה או קרוב לכך הסיכון לא מספיק מחושב...
נ.ב. אגב, המדד יכול לצלול גם מסיבות אחרות, כמו רעידת אדמה קשה שכבר כמה שנים צפויה באיזור.
הסיבה היא הנהלות לא נכונה. חודש שעבר לא היה ארוע
לאומי
יוצא דופן. אנשים מחוץ לעולם המעו"ף בכלל לא ידעו שקרה משהו.
אני לא אכניס את איראן לשיקולים שלי כרגע. אם מכניסים את איראן לשיקולים, אז כבר עוברים גם לשאלה האם מספיק בטוח להשאר לגור בארץ.
הסיבה אכן היתה התנהלות לא נכונה, נתנו לשיקולים של הערכה עצמית לגבור על הכללים.
בכל מקרה, פאניקה במקרה של התפתחות עם אירן לאו דוקא משמעה שלא בטוח לגור בארץ. זה משהו שיכול לקרות ולאט העניינים ירגעו. הבעיה תהיה כמה זמן יקח עד שהם ירגעו...
השוק מסרב לרדת. פשוט ככה. יש איזו שימחה במניות הבנקים.
יש לנו וויקאנד ארוך לפננו. ורק בתחילת שבוע הבא למעשה מתחיל חודש סטנדרטי של 4 שבועות.
ברור שיבוא תיקון מתישהו. מעניין מתי...
ציטוט:
פורסם במקור על ידי gabbayo
לפועל קטן,
לא חושב שאפשר להגיד "בוודאות מוחלטת" על משהו שקשור בבורסה.
כדי להגיד את זה, אתה בעצם מתיימר לדעת מה חושב כל אדם שסוחר בבורסה באותו רגע וזה נראה לי קצת יומרני.
הוודאות היחידה בבורסה היא שקיימת אי-וודאות קונסיסטנטית
לא אומר שלא יכולה להיות תנועה חדה לאחד הכיוונים - אבל זה בטח לא וודאי.
בוודאות תהיה תנועה חדה לאחד הכיוונים.
השאלה היא מתי (אני מאמין כי כל שיא של "תנודתיות" כזו או אחרת יישבר ביום מן הימים - לשני הצדדים) והאם הפרמיה שאתה מקבל מהכתיבה מצדיקה את הסיכון.
מכאן גם עולה השאלה - אם בוודאות יגיע מקרה בו נפסיד עשרות אחוזים (בתקווה שלא נמחק) והנעלם היחיד הוא המועד (עכשיו? עוד חודש? עוד עשור?), האם אכן כדאי להשקיע מחדש את הרווחים בתוך השוקת.
התשובה המתמטית היא שלא ניתן לדעת (אלא אם מדברים על מחיקה מוחלטת ואז ברור שלא כדאי להשקיע את הרווחים) והתשובה תלויה באחוז הרווח החודשי ובזמן עד המקרה.
ואיציק - תקיפה באירן עם ירידה של 8%? לא מאמין.
אולי במקרה של איומים ממשיים וביצוע פעולות הכנה נמרצות תראה ירידה כזו. אם תפרוץ מלחמה ביום בהיר (או בסופש למשל) אני חודש שהירידות יהיו חריפות בהרבה.
ציטוט:
השוק מסרב לרדת. פשוט ככה. יש איזו שימחה במניות הבנקים.
יש לנו וויקאנד ארוך לפננו. ורק בתחילת שבוע הבא למעשה מתחיל חודש סטנדרטי של 4 שבועות.
ברור שיבוא תיקון מתישהו. מעניין מתי...
דמי כיס,
אני חושב שהתיקון היה היום ואתמול - ירדנו מ - 1234 ל - 1215/6, כמעט 2%.
עכשיו הדרך פתוחה צפונה.
כבר כ 6 שבועות כולנו ממתינים לתיקון מטה שלא מגיע...
האם יגיע החודש?
בהצלחה לכולנו!
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
כבר כ 6 שבועות כולנו ממתינים לתיקון מטה שלא מגיע...
האם יגיע החודש?
בהצלחה לכולנו!
תפתח קצת את הפריזמה, מהסתכלות של חודש בחודשו.
אנו היינו לפני מס' חודשים בשיא , 1238, וירדנו ל- 1060. זה לא תיקון?
וחוץ מזה, באתר הזה מצפים לתיקון מ 4.09 לדעתי.
לא
ומר
שלא יהיה אך יש גם זוית אחרת.
צבי סטפק ממיטב אמר שתהיה תנועה חדה ,כנראה כלפי מעלה, ולאיש הזה, מניסיוני, כדאי להקשיב.
לדעתי יש יותר סיכוי לפריצה למעלה,השוק בחו"ל ממש מחפש סיבה לעלות,ובסוף זה יגיע.הגל יעבור גם פה ואין אף כח מקומי שיכול לעצור אותו.
החודש מתחיל למעשה היום.
ארבעה שבועות סטנדרטיים לפקיעה.
יוצאים מסטיית תקן של 15.8%. ואנחנו כבר יודעים מחודשים קודמים, שיש עוד הרבה לאן לרדת.
אין לי שמץ של מושג לאן הולכים. התחום שהכי נראה לי סביר כרגע זה פקיעה באזור 1210-1250. אין באופק מספיק חדשות רעות כדי להזין ירידות. ואחרי גל כזה של עליות, צריך גם בארץ וגם בחו"ל זמן לעכל את רמת השערים החדשה.
לגבי הצד של הפוטים, אני פותח היום כמות חלקית 1100 מוגן 1060. זה נותן תשואה של 1% מהצד הזה.
ספטמבר הירוק שבר שיאים: וול סטריט סגרה את החודש החזק מזה 71 שנה
זה לא פריצה למעלה?
הכלכה חייבת לתמוך בבורסות ובנתיים לא הכול ורוד.
ציטוט:
החודש מתחיל למעשה היום.
ארבעה שבועות סטנדרטיים לפקיעה.
יוצאים מסטיית תקן של 15.8%. ואנחנו כבר יודעים מחודשים קודמים, שיש עוד הרבה לאן לרדת.
אין לי שמץ של מושג לאן הולכים. התחום שהכי נראה לי סביר כרגע זה פקיעה באזור 1210-1250. אין באופק מספיק חדשות רעות כדי להזין ירידות. ואחרי גל כזה של עליות, צריך גם בארץ וגם בחו"ל זמן לעכל את רמת השערים החדשה.
לגבי הצד של הפוטים, אני פותח היום כמות חלקית 1100 מוגן 1060. זה נותן תשואה של 1% מהצד הזה.
מה עם הקולים?