שאלה :ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
האם לא כדאי לקנות גם את הפוט ?
ולחכות עם כתיבת הפוט לירידות ?
Printable View
שאלה :ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
האם לא כדאי לקנות גם את הפוט ?
ולחכות עם כתיבת הפוט לירידות ?
זה כבר סוג של הימור, אתה קונה פוטים רחוקים להגנות ואם לא יהיו ירידות או שאפילו אם יהיו ירידות מתונות התטא תשחק אותם ראשונים.ציטוט:
פורסם במקור על ידי oferעפר
אנחנו גם נמצאים בחודש שיש בו מעט מאוד ימי מסחר והתטא משמעותית יותר.
הבנתי. תודה. מה שאני עשוי להרוויח מירידות עתידיות יתקזז כנגד השחיקה - תטא, כך שיתכן וכדאי לקנות את ה P בסמוך לכתיבתוציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
העליות בארה"ב עכשיו זו סתם היסטריית המונים. אהבתי את הכותרת בגלובס: "ארה"ב לא גולשת למיתון....". נובאמת. על סמך איזה מדד מגיעים לכאלו קביעות.
עליות חדות כאלו זה אומר מחר חוזים שלילים דווקא. אחרי צעד קיצוני צריך לבוא תיקון.
בטח התבאסו מיולי אוגוסט והחליטו לפתוח את ספטמבר בירוק כהה :d
טוב אבל שזה קורה בתחילת חודש - יש זמן ואפשרות להערך בהתאם אם המהלך יחזיק מים וארהב תחליט שממשיכים לעלות.
ביום שישי נתוני אבטלה חשובים מאוד שם.
מבחינת טכני של המעוף - צריך לעבור 1172 (השיא האחרון) כדי לוודא שבאמת עולים, ויש עוד התנגדות היסטורית באזור של 1180.
מצד אחד היו אתמול עליות חדות בארה"ב והסטיה ירדה שם בחדות, מצד שני החוזים שליליים וארביטראז' גם כן סביב האפס.
יש לי תחושה שהעליות בת"א ימשכו בתקופה הקרובה. ב 2010 למרות שמתחילת השנה הבורסה לא עלתה, אנחנו כותבי השקתות רוב החודשים היינו מודאגים מהרגל העיליונה ולדעתי המצב הזה ימשך גם החודש.
אתמול כתבתי 1210 מוגן ב 1230 בכ 35% מהבטחונות, אם העליות יימשכו היום ונראה עליה של סביב ה 1%, אמשיך לכתוב קולים, הפעם אני מקווה שיהיה גם בשר ב 1220 מוגן 1240.
בהצלחה!
באופן צפוי לחלוטין, היום נפתח בנטיה לירידות. כרגע דישדוש עם נטיה לעליות.
אני מאד לא "קונה" את האופטימיות הכללית. אנחנו הרי יודעים שהמצב בארה"ב לא טוב. בכלכלה לא יכול לבוא פתאום איזה נתון, ולהפוך את התמונה. ומדובר על נתון די איזוטרי בסך הכל. הדבר היחיד שיכול ככה להתהפך זה מצב הרוח של האנשים. באותה מהירות הוא יכול להתהפך חזרה.
לאור ההנחה הזו, אני שם היום סגירה חלקית של פוטים שנשחקו מאד. אני מנסה לקנות חזרה 1020-990 בעלות של 20 ליחידה, ולשחרר ביטחונות ליום ראשון.
כמובן שיש כאן הימור. בשוקת קלאסית לגמרי, שלא מהמרת על כיוון לחלוטין, הייתי צריך לקדם. אבל בכל זאת אני רוצה לנסות ליישם את ראיית השוק שלי במסגרת השוקת. בהחלט יכול להיות שלא יצליח, ואפסיד את ה "וויקאנד". אז כמובן אני הולך על חלק. לא על הכל.
יופי. נסגר לי בעלות של 21 ש"ח ליחידה, תוך התעקשות על מחיר שלקחה כמה שעות (מה בוער?).
עכשיו נותר רק לצפות לנתוני אבטלה גרועים במיוחד, והכל יהיה מצויין.
דמי כיס,
מהו אחוז הבטחונות שאתה מנצל בקולים נכון להיום?
סבערך 80%.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
אבל זה רק חלק מהתמונה. יש חלק שנמצא במרווח 1230-1250. כך שאם תבוא הזדמנות, אני יכול למכור את המרווח הזה, לשחרר ביטחונות ולקנות מרווח יותר קרוב.
כך שיש לי עדיין תחמושת.