תודה אבי!
נכנס לסימולטור
Printable View
תודה אבי!
נכנס לסימולטור
ציטוט:
פורסם במקור על ידי eaea
לדעתי נושא המיסוי איננו רלוונטי היות שבכל אפיק השקעה מהסוג הזה ישנו מיסוי. למעשה גם אם תשקיעו את הכסף בנדל"ן, תשלמו מס של 20 אחוז על הרווח בזמן המכירה (מס בשם אחר אך עם אותה הכוונה).
כל רווח במדינה שלנו עובר מיסוי - התייחסות למיסוי בחישוב משמעותה בעצם השוואה לאלטרנטיבה ללא מיסוי/מיסוי אחר = להשאיר את הכסף בארנק (אפילו בפקדון בבנק יש מיסוי דומה).
יעד הרווח,
הדעות חלוקות, מ- 90 ש"ח (היעד הנמוך שצויין) ועד מעל 500 ש"ח (החישוב הגבוה ביותר),
בכל אחד מהחישובים יש הגיון מסויים, ומשקטונתי להכריע בין יוסי ואלי, או אבי ויובל , מי צודק יותר או פחות, מציע להמתין בסבלנות למוצא פיו של שחקן מעו"ף, הוא תכנן את האסטרטגיה, וגם יישפץ באם יידרש, ובתוך כך נזכה להסברים על מהלכיו וגם נעודכן ביעד הרווח.
מאחל לכל אחד להרוויח לא פחות מהמספר אותו רשם, אך בעיקר מאחל לכולם (כולל לעצמי) לנצל הזדמנות נדירה זו וללמוד עד כמה שניתן - מתי, כיצד ולמה פותחים אוכף, ובהמשך- איך מנהלים, מדוע משפצים ומה היעדים.
מעבר לויכוח (הבנאלי משהוא) מה יעד הרווח יש לי שני דברים חשובים לומר
1. מה זה משנה מה יעד הרווח. הרווח הוא שלמדתם לנהל אוכף!, ובמקרה הטוב גם תקבלו כסף, בעיני זה מצב WIN WIN, כלומר, אנחנו מרוויחים כפליים...
2. יהיה מעניין לראות מה יקרה אם הסטייה תמשיך לעלות. ואם היא תעלה יהיה מעניין לראות את שחקן פותח עוד אוכף, הפעם קלאסי ולא קטום, אולי על נקודת מדד שונה כך ששיא הרווח שלנו יתפזר, וגם שנלמד לנהל במקביל כמה אסט'. :idea: ?
מה אתה אומר שחקן?
אינדיאנה – אם הגענו כבר לסטיה 40 הרי שבהחלט יותר מסביר שהסטיה תוסיף לטפס. באוכף אתה מחפש פרמיה (סטיה) אך יותר מכך שחיקה (תטא). יש הגיון לכתוב אוכף בסטיה
40 רק במידה ואנו בשבוע פקיעה, משום שעלינו לשאוף בשבוע פקיעה ליחס תטא=וגא .
יואב – אין מה להשוות בין שוקת חודשית רחבה לאוכף. הסיכונים בשוקת רחבה קטנים לאין שיעור מאשר באוכף.
יעד הרווח – תאורטית הוא 100 ₪. החישוב הוא הכסף שאינו זמין לנו (בטחונות) פחות התקבול (חיובי או שלילי אם ישנו) אך מכיוון שאני רוצה שתראו ניהול ולא סגירה מקרית אחרי תנודה חזרה מטה נעלה את ה רף ל 150 ₪.
Gomer – 1. אם השחקנים לא מבצעים אוכף הם מעדיפים צילינדר. פחות נוח אך לפחות לא נמצאים מחוץ לשוק.
2. אני אתן את כל הכללים, אך יש דמיון רב בין ניהול שוקת לאוכף כשלרובפועלים אן עם מקדמי בטחון מעט גדולים יותר.
Café – העלינו את זה ל 150 ₪. אם אראה שמדובר ביותר מידי תיקונים אעלה עוד את יעד הרווח. באופטימאלי, אמורים לתקן כמה שפחות באוכף.
ותודות על ההשקעה,ועל הסבלנות ועוד בשעות הקטנות של הלילהציטוט:
פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
היי איש יקר
מיצטרף לקאריה
הנוסחה אצלי קצת שונה כניראה תקבול =מכירות -קניות+ביטחונות*האחוז יעד הרווח
הנקודה הזאת קטנה היא נכונה יותר ליישור קו
שאלתי היא האם יהייה אפשר ליזרום עם האוכף למשך כל החודש כי בעצם הרווח הוא בלמידה
מי שירצה יצא ביעד שניקבע
רוצה לילמוד ולהבין את כל התיקונים שיהיו בדרך בתיקווה שיהיו אפילו במידה ולא אגיע ליעד שניקבע
אני בטוח ומשוכנע שיהיו רבים שירצו לילמוד ולהבין איסט' שרוב השחקנים עושים אותה מידי חודש
אלא במידה ותחליט עקב סטיה או כל פרמטר אחר שלא כדאי ליכתוב אוכף כמו שצינת בפתיח
אודה מאוד אם תיתיחס להודעה זאת
חן חן ותודה!!!
מצטרף ל-aavv בנושא הזרימה עם האוכף גם מעבר ליעד רווח כזה או אחר, בשביל הלימוד.
כמה בטחונות צריך לשמור למקרה של תיקונים?