Re: מיקסום רווח - אסטרטגיית 13/12/09
אביעד, חישבת נכון!!! לא כל כך ברור איך הם מחשבים את רווחים שלהם?! רווח נמדד אך ורק בסגירת פוזיציה, אפי, אתה מחשב את הרווחים הקטנים שעשינו ברגליים של הכתיבות על הפוט אבל אתה שוכח לציין שעל קניית הפוט 1030 הפסדנו יותר מ 1400 ש"ח .... כרגע על כל התיקונים של האסטרטגיה יש סה"כ הפסד של 1300 ש"ח ובנוסף לכך כפי ושצויין האסטרגיה המתוקנת כרגע במינוס של 1600 ש"ח כלומר סה"כ ברגע זה סדר גודל של מינוס 3000 ש"ח .
תקבולים זה לא רווח עד הפקיעה, אם לא מחכים לפקיעה אז רווח זה רק בסגירת הפוזיציה.
רפי.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי rafipa
אביעד, חישבת נכון!!! לא כל כך ברור איך הם מחשבים את רווחים שלהם?! רווח נמדד אך ורק בסגירת פוזיציה, אפי, אתה מחשב את הרווחים הקטנים שעשינו ברגליים של הכתיבות על הפוט אבל אתה שוכח לציין שעל קניית הפוט 1030 הפסדנו יותר מ 1400 ש"ח .... כרגע על כל התיקונים של האסטרטגיה יש סה"כ הפסד של 1300 ש"ח ובנוסף לכך כפי ושצויין האסטרגיה המתוקנת כרגע במינוס של 1600 ש"ח כלומר סה"כ ברגע זה סדר גודל של מינוס 3000 ש"ח .
תקבולים זה לא רווח עד הפקיעה, אם לא מחכים לפקיעה אז רווח זה רק בסגירת הפוזיציה.
רפי.
רפי, שלום שוב.
על פי החישובים שלי, האסטרטגיה של ה- 29.11.09, נמצאת בהפסד של כ- 1,100 ש"ח, כולל כל התיקונים שבוצעו, נכון לסוף יום זה.
אני רוצה לוודא משהו (לגבי האסט' 13.12):
במקרה שלי התקבול הראשוני בפתיחת האסטרטגיה היה 65 ש"ח. ראיתי אנשים שקיבלו יותר.
היום ביצעתי את התיקון מאוחר (כשהמדד כבר ירד לאזור 1115) כמו שהוא, ללא התאמות, והתקבול היה 760 ש"ח.
סה"כ תקבול על האסט' - 760+65 = 825 ש"ח.
אני מבין שרוב האנשים שביצעו קצת אחרי 12 את התיקון, קיבלו באזור ה 500-550 ש"ח.
סגירת האסט' ב"רגע זה" תעלה 519 ש"ח (לפי הסימלטור של רון). וזה מן הסתם מחיר שנכון לכולם.
אם ניקח את ה"רוב" שביצע את התיקון קצת אחרי 12 - התיקון של היום הכניס להם (בערך) את העלות הנוכחית לסגירת האסט', מכאו שהרווח כרגע, על נייר, הוא למעשה התקבול הראשוני על פתיחת האסט'. (הרווח מן הסתם יגדל עם השחיקה, אבל אני מדבר על המצב תיאורטית בנק' הזמן הנוכחית).
האם זה נכון?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי admin
לא חושב שהיית צריך לתקן בשעה 16 במיוחד כשהתיקון עלה בשעה 12.
תשים לב ששחקן תמיד מציין את המדד ותמיד אומז לעשות התאמות ככה שיכלת להימנע מהתאמות ולדעתי גם להגיע ל 10%.
ועוד משהו,
פתאום האסטרטגיה של 29/11 נראית דבש - נכון????
לא משנה מה יסגר בה תיזכרו כמו ששחקן כתב על אלה שנלחצו וסגרו.בואו נראה קצת תגובות מכל אלה שאמרו אחרי יומיים שאין סיכוי והאסטרטגיה הולכת להפסד קשה.
אני מודה, שהחודש המעקב אחר הפוזיציות די מתאגר. עם זאת ואם אני לא טועה, לדעתי הגענו בסוף היום ל-10% רווח ברוטו.
טעות נפוצה להתייחס למזומן הנכנס כרווח כלשהוא שווי המזומן לא קשור כלל לשווי האחרון למשל כתוצאה מסגירת האופציה או במהלך שינויים יומים בדרך לסגירה/פקיעה.
לא ממש קקשור למה שנאמר פה אבל לדעתי האסטרטגיה ההכי טובה של החודש היתה של ה-6.12 של שוקת כתובה עם הגנות.
למען
האמת
לא הספקתי לסגור אותה ביום חמישי וביום ראשון כשראיתי את האסטרטגיה החדשה של שחקן שהמשיכה לשחק על הדשדוש חשבתי שכבר עדיף להשאר עם הקודמת (האמת שעשיתי אותה סביב 1120 שכרגע מתברר כמספר המפתח) כי היא שוחקת לא פחות טוב והיא הרבה יותר בטוחה, עם תקבולים של 2200 ש"ח עד 1170 פקיעה של או לחילופין 1070 עדיין מרוויחה אז כבר נשארתי איתה ואם מחר נעלה חזרה לכוון 1120 אני אסגור אותה ברווח נאה מאוד (באזור אלף ש"ח לדעתי)
שחקן תודה שוב על עדכון האסטרטגיה
אשמח אם תסביר את דרך קבלת ההחלטה לתזמון קרוב הרגליים
תודה
ציטוט:
פורסם במקור על ידי doompy
שחקן תודה שוב על עדכון האסטרטגיה
אשמח אם תסביר את דרך קבלת ההחלטה לתזמון קרוב הרגליים
תודה
זה כנראה בזכות ה"טלפתיה" - ומי שהיה בקורס האחרון בטח זוכר...
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אורחאן
ציטוט:
פורסם במקור על ידי admin
לא חושב שהיית צריך לתקן בשעה 16 במיוחד כשהתיקון עלה בשעה 12.
תשים לב ששחקן תמיד מציין את המדד ותמיד אומז לעשות התאמות ככה שיכלת להימנע מהתאמות ולדעתי גם להגיע ל 10%.
ועוד משהו,
פתאום האסטרטגיה של 29/11 נראית דבש - נכון????
לא משנה מה יסגר בה תיזכרו כמו ששחקן כתב על אלה שנלחצו וסגרו.בואו נראה קצת תגובות מכל אלה שאמרו אחרי יומיים שאין סיכוי והאסטרטגיה הולכת להפסד קשה.
אני מודה, שהחודש המעקב אחר הפוזיציות די מתאגר. עם זאת ואם אני לא טועה, לדעתי הגענו בסוף היום ל-10% רווח ברוטו.
בוקר טוב,
אורחאן ו-danfrog1 בדקו את האסטרטגיות שלהם ומצאו שגם הם בהפסד של כ-1900-2000 ש"ח. -> viewtopic.php?f=93&t=4504&start=50
אל דאגה, חישבנו נכון מלכתחילה :d
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אורחאן
אע"פ שמספר חברים נוספים העידו על רווח, גם בשרשור זה, פער שכזה איננו סביר.
בדקתי מחדש וביסודיות את כל ניהול הרישומים של האסטרטגיה.
לצערי, מצאתי טעות בחישוב ניוד האוכף - כרגע הפוזיציה אצלי במינוס 1900 ש"ח לערך.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי danfrog1
ציטוט:
פורסם במקור על ידי danfrog1
הייתי בטוח ששחקן יגיד לסגור בסיום היום.
אנחנו ברווח יפה (אם אני לא טועה כמובן בחישובים...)
בדקתי את החישובים פעם נוספת, אכן יש טעות :( האסטרטגיה במינוס כ 2000ש"ח....
aviade - תודה על החשיוב
שלום
אחרי ששאלתי את דעתו של הפורום המכובד, האם עדיין ניתן להצטרף לאסטרטגיה, ביצעתי את האסט' (בקטנה) לפני שקיבלתי את התשובות השליליות...
פשוט לא היה נראה לי שלומדים שחיה בהתכתבות, גם לא אסטרטגיות מעוף (עמכם הסליחה).
1140c -690
1170c 120
1190c 40
1080p -240
1090p -360
1100p 520
סהכ תקבול 610 שח
בטחונות כ6000
רווח תאורטי (עלות סגירת אסט')
280 שח
4-5% ביומים שלושה...
-----
בהתחשב בהמלצות כאן לא להחזיק אסט' במהלך הסופש אני שוקל בחיוב לסגור אותה אחר הצהריים. מה דעתכם?
אלעד