בהנחה שזה היוציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
באמת השחקנים, הרי שלאור העליות החדות בארה"ב, והלכאורה מגולמות במדד שלנו היום, הרי שיכול להיות מחר תיקון למטה, מה שיאפשר לשחקנים לקנות בחזרה בזול את נכס הבסיס שמכרו היום ביוקר, ולהיות מוכנים להמשך.
Printable View
בהנחה שזה היוציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
באמת השחקנים, הרי שלאור העליות החדות בארה"ב, והלכאורה מגולמות במדד שלנו היום, הרי שיכול להיות מחר תיקון למטה, מה שיאפשר לשחקנים לקנות בחזרה בזול את נכס הבסיס שמכרו היום ביוקר, ולהיות מוכנים להמשך.
השחקנים עושים את רווחיהם מהנגזרים ולא מנכס הבסיס המשמש ככלי.ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
לכן גם הם לא יהססו למכור נכס בסיס כשהם צופים המשך עליות (דוגמא לדעתי ראינו היום) על מנת למתן את העליות ולנסות להגיע לפקיעה אופטימלית ככל שאפשר.
אל תתפלאו אם גם מחר נפתח בעליות (אפילו אם הם יהיו מתונות יותר, נאמר 0.4%) ונדשדש למטה ביחס לחוזים ככל שהיום יתקדם, זאת הודות להמשך טיפול של השחקנים.
עם זאת, יכולת השחקנים מוגבלת, ואם נראה חוזים ירוקים מאוד גם מחר שוב נסגור גבוה יותר.
תזהר רק לא ללכת לישון ביום חמישי עם מדד 1190 ולהתעורר בראשון עם כתיבות בתוך הכסף.ציטוט:
במקומך הייתי נהנה עד חמישי מתמיכת השחקנים (ומקווה שלא נראה סקוויז) בתקווה לירידות, ואם לקראת הסגירה בחמישי נהיה מעל 1180 מגלגל למעלה.
בהחלט. זה הכיוון.ציטוט:
פורסם במקור על ידי Arti
צר לי (באמת) לראות שהזהירות משתלמת.
לדעתי מחר השחקנים יילחמו בהתחלה במדד, אך ייתכן כי חוזים חיוביים מאוד גם מחר יתנו כנראה את האות לתחילת הסקוויזים.
לכתובים קרוב - תהיו עם היד על הדופק, אם אתם רואים סקוויזים על תהססו ותרחיקו. עדיף להפסיד חודש חודשיים מלהפסיד שנה.
אאחל כי תהא הקלה בעליות וכי החברים כאן ירויחו.
תיבלתי הבוקר את השוקת בכתיבת מרווח קול בתוך הכסף.
כתבתי 1170.
קניתי 1180.
תקבול: 630 ש"ח.
מרוויח בפקיעה ב1176.3 ומטה.
עם זאת, אם תהיה ירידה מתחת ל1165-1160 ייתכן שאממש.
כמה שאני מסביר לשוק שאין לו סיבה לעלות, השוק לא מקשיב לי. ראיתם מה זה? :d
האמת היא שאני די מחזיק בציפורניים את 1200.
היום עשיתי איזון קל. סגרתי 1080 ופתחתי במקומו 1140. כמות לא גדולה, על מנת לאזן קצת את 1200. אני לא יודע אפילו אם זה ישאר לפקיעה, או עד יום חמישי. נראה.
אני מציע עסק כזה: סוכות נהיה בחוץ. שיבוא איזה משבר קטן בנתיים, שיקפיץ את הסטיות. אפשר להקריב איזו מדינה בשביל זה. נניח ספרד, או איטליה. אחרי שנחזור מהחג, שהסטיה תעלה לפחות באותה כמות של משקל שאנחנו נעלה אחרי ארוחות החג. פשוט, נשבר המהשמו מהסטיות הנמוכות.
אני בעד להקריב נגיד.. את אנגליה. אף פעם לא אהבתי את ההומור שלהם :) .ציטוט:
באופן קצת יותר רציני, ככל שהS&P ממשיך לעלות אני חושש יותר ויותר מסקוויז כלפי מעלה.
רק היום בצהריים חשבתי לתומי שאני יכול להיות רגוע למדי מהרגל העליונה (כתוב רק ב1220), אך ההיפוך בוול מטריד.
יש כבר טענות שחוזים ירוקים גם מחר כבר ייתנו את האות, למרות ששחקן עדיין סומך על כוחם של השחקנים.
1140 נראה לי סולידי, במיוחד אם כאשר (במידה ויצא) תתרחש ירידה של אחוז שניים תסגור אותו יחד עם איזה 1200 שישחק לו כהוגן.
גם אתמול ארה"ב לא ירדה והיום החוזים כבר ירוקים...
האם ארה"ב בדרך ליום שישי רצוף של עליות???
לא הגיע זמן לתיקון קטנצ'יק אפילו של 0.5%?
מקווה שנחזיק מעמד עד לפקיעה...
אין משמעות לחוזים בשעה זו.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
רוב הימים תראה אותם מתהפכים פעמיים או שלוש עד הצהריים.
בוקר טוב,ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
אני רואה את זה הפוך, גם אתמול ארצות הברית לא עלתה למרות הנתונים הטובים מהשבוע האחרון.
שימו לב ליחס P/C האגרסיבי (כלפי מעלה).
אני מניח כי יש כתיבה רצינית של פוטים גבוהים (1160-1180) על מנת לקרב את הפקיעה האופט' כלפי מעלה.
מיום ליום אינטרס הירידות של השחקנים מתמתן, קחו בחשבון.
איפוא אתה רואה יחס P/C אגרסיבי?
אני רואה 1.04 .
יש לי טעות?
תלוי על איזה יחס P/C אתה מסתכל:ציטוט:
פורסם במקור על ידי עודי
יחס המחזורים (אליו התכוונתי) היומי היה מעל 1.6 ועכשיו עומד על 1.44.
http://www.bizportal.co.il/shukhahon/ni ... shtml#vix1
יש גם יחס בין הפוזיציות הפתוחות, שנוטה גם הוא לטובת הפוטים אך פחות רלוונטי להסקת המסקנה שלי.
תודה.
אני הסתכלתי בנתוני סוף היום - טעות שלי.
אגב, זה הולך ויורד. שימשיך ככה.
חברים,
האם כבר ניתן לדעתכם לקרב חלק קטן (מאוד) ל 1200?
מה שקצת יריודת עושות למחשבות... :d
רק אתמול עוד חששתי מהסקוויז והיום כבר חושב על לקרב :d ממש מאניה דפרסיה :d
נקווה שלא נתהפך.
אני לא בטוח שניתן להסיק מיחס P/C מחזורים לגבי כמות כתיבות. לפעמים יכולה להיות קורלציה בין מחזורים גדולים להוספת כתיבות, אבל לפעמים זה יכול להיות פשוט התכסות (ברווח) על אופציות שנכתבו, ומהצד השני מכירה (לאו דווקא כתיבה) של אופציות שנקנו.
יחס P/C כתיבות הוא היחס שצריך להסתכל עליו.
למרות שאני "משוכנע" שלא תהיה פקיעה מעל 1200, לדעתי מסוכן כעת לבצע הזזות לכיוון המדד. דווקא היום הזזתי לאחור קצת כתיבות ב1200 למעלה ל1210 ונותרתי עם יחידות בודדות על 1200 והעיקר על 1210.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
מכיוון שהפוטים עמדו דוממים זמן רב מדי (והשחקנים ממשיכים לכתוב פוטים גבוהים), תבלנתי עם קצת כתיבות פ1140 מוגן 1120.
כרגע הפוזיציה שלי ברווח בין 1135-1205 ואני מרגיש די טוב עם המספרים הללו (40 נק' לכיוון).
רק מקווה שהפקיעה המרובעת בארה"ב בשישי לא תבלגן לנו את הדשדוש.
מה זה פקיעה מרובעת?
אולי קישור?
קבלציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
http://wallstreet.bizportal.co.il/ar....php?id=129891
אין לי לינק, אבל פקיעה מרובעת =ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
פקיעה של אופציות על מניות,
פקיעה של אופציות על מדדים,
פקיעה של חוזים עתידיים
ופקיעה של אופציות על חוזים עתידיים
ארה"ב עולה קלות ברגעים אלו, אולי בדרך ליום עליות שישי ברציפות!?...
לצערי הרב הסכנה לסקוויז עדיין לא חלפה. מאוד מקווה שהדברים יראו אחרת מחר בבוקר.
מפחיד קצת ללכת לסופ"ש עם קירבה לסקוויז, שחקן ציין בצ'אט את 1185.
בשוקת, נמצא חצי כמות ב 1210 וחצי ב 1220 (מוגן בשני סטרייקים), יש גם כ 25-30% בטחונות פנויים, פוטים לא רלוונטיים (הכי גבוה ב 1060).
כולם פה אופטימים, כולם סומכים על השחקנים והכל נראה ורוד.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
אני צופה שאיזור 1130 בS&P יוליד סקוויז (אם נגיע לשם), ולמעןהאמת כל שצריך לשם כך זה חוזים של 0.5% מחר (אם יסגר המסחר ברמתו הנוכחית).
רוצים סיבה אפשרית? נתוני האבטלה שיפורסמו מחר צופים עליה של 12 אלף בכמות הדרישות, זאת בניגוד לירידה בדרישות בחודשים האחרונים.
אם הירידה בכמות תמשך (או אפילו תהיה עמידה במקום) צפוי השוק להגיב בחיוב..
בקיצור- אם אני חושב שניתן לקרב? לא! אולי ל1210.
ושוב, למרות שאני לא מאמין ש1200 ישלם העניין מדגיש את בעייתיות כתיבת השוקת ברמות סטייה הנוכחיות.
מעניין שהיום עד השעה 11:30, הגלום משך את המדד למטה.
החל מהשעה הזו חל היפוך תפקידים. הגלום מושך למעלה. כאילו שסוחרי האופציות מעדיפים לתקוע את המדד במקומו כרגע, והמדד עצמו מושך יותר נמוך.
זה לאו דווקא אומר שסוחרי האופציות מנסים להעלות/לתקוע את המדד.ציטוט:
ייתכן שיש סיבה לאופטימיות לטווח הקצר (אולי אפילו תוך יומי) שיכולה לנבוע למשל מצפי של עליה בדרישות האבטלה שמניחים שיופרך והשוק יגיב בחיוב.
עדיין, לצורך הפקיעה, הכיוון אליו שואפים השחקנים הוא מטה.
ציטוט:
לדעתי, אתה צודק.
רק תראה את כל הפוטים שכתבו אתמול ובשבוע האחרון, הגענו למצב בו כתובים יותר פוטים על 1170 מאשר קולים.
לדעתי, המספר "הטוב" ביותר להכנס בו לסוף שבוע זה 1175.
כל מה שצרכים זה למשוך עד ליום א' , פשוט טונות של טאטא ממתינות שם.
ואז ישאר , להתנהל ביום א', בלי העולם כולו, ואת יום ב' עם העולם רק במחצית השניה של יום המסחר.
יש פער בין מדד 75 יכול להיות ששחקנים צוברים סחורה לשבוע הבא.
בכל זאת הם זרקו די הרבה השבוע.
לא בטוח. בת"א 75 יש כל מיני גז ונפט, שמושכים חזק מאד למטה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי שוקי
נשארו לי קצת P1040 קנויים.
יכולתי למכור אותם ב 9 ש"ח ליחידה. פחות עמלה זה יוצא בערך כלום.
במקום זה, מכרתי P990 של אוקטובר ב 50 ש"ח ליחידה.
מכיוון שאני מתכוון לפתוח את השוקת העיקרית של אוקטובר רק אחרי סוכות, מה איכפת לי שבנתיים P990 ישחקו להם. מה שלא יהיה, הם ישחקו ביותר מ 7 ש"ח ליחידה. יותר סביר שישאר להם מחיר סימלי כלשהו. זהבאמת סתם להרים כסף מהריצפה. אולי לא הרבה אבל זה עוד מתנה קטנה.
יהיה טעם להתחיל לעשות משהו רק ב 3 באוקטובר. ואז זה יהיה חודש סטנדרטי של 4 שבועות.
הי דמי כיס,
מכרת את P990 אוקטובר עם הגנות או חשוף?
דמי כיס,
איפה אתה נמצא בפוטים?
עם אילו פוטים אתה נכנס לפקיעה?
הי זאפוד ידידי. מה שלומך? מה קורה בביטלג'וס?ציטוט:
פורסם במקור על ידי zapod
מכרתי חשוף. זה רחוק קילומטרים מהמדד...
יש לי קצת 1140. יש לי עוד קצת 1130. והרוב 1100 שאין טעם לקדם בשביל לקבל עוד 2 אגורות. אז כנראה שזהו זה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
אופיר שאלה טכנית: איך אתה מצטט 2 פוסטים שונים באותה הודעה?
יש כפתור "ציטוט" אבל הוא מייצר הודעה חדשה עם הציטוט שרצית. אתה מוסיף את השני ע"י שורת קוד ידנית?
מצטט את הראשון, מסמן הכל, עושה CUT, חוזר חזרה, מצטט את השני ועושה Paste.ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
ציטוט:
תודה הכל בסדר שתהיה לך ולכולם שנה טובה עם סטיות תקן ראויות לשמן ותטא בקריזה. 8-)
וואו. איזה סיום לשבוע הזה.
אני נכנס לוויקאנד במצב אופטימלי. צריך לקוות רק שלא יהיו מהפיכות (ויותר סביר שלא יהיו מאשר יהיו).
סגירה היום:ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
נכון ל- 16/09/2010 16:28
מדד אחרון
1,174.95
נראה כיצד יעבור יום א' ו- ב'.
אז השוקת שלי כבר מתה (1210-1120) הרווחים די נאים. רציתי לחסל אותה בסוף היום אבל לא הייתי זמין אז אולי נרויח עוד כמה גרושים.
אז שנה טובה לכולנו ולאילו שצמים צום קל ומועי כמאמר הנביא ישעיהו:
הֲלוֹא זֶה צוֹם אֶבְחָרֵהוּ פַּתֵּחַ חַרְצֻבּוֹת רֶשַׁע הַתֵּר אֲגֻדּוֹת מוֹטָה, וְשַׁלַּח רְצוּצִים חָפְשִׁים וְכָל מוֹטָה תְּנַתֵּקוּ. הֲלוֹא פָרֹס לָרָעֵב לַחְמֶךָ וַעֲנִיִּים מְרוּדִים תָּבִיא בָיִת, כִּי תִרְאֶה עָרֹם וְכִסִּיתוֹ וּמִבְּשָׂרְךָ לֹא תִתְעַלָּם.
ונזכה שתתקיים הבטחתו:
אָז יִבָּקַע כַּשַּׁחַר אוֹרֶךָ וַאֲרֻכָתְךָ מְהֵרָה תִצְמָח, וְהָלַךְ לְפָנֶיךָ צִדְקֶךָ כְּבוֹד יְהוָה יַאַסְפֶךָ.
שנה טובה
ארה"ב סיימה יום שביעי ברציפות ללא ירידות וע"פ החוזים בדרך ליום שמיני!!!
נמצא לבקולים הכי קרוב ב 1210, עדיין יש קצת חששות, בעיקר מהסקוויז....
אם המדדים בארה"ב יסיימו היום בעלייה של מעל 1%, יש מצב שנראה 1185 ביום ראשון?
חודש בהחלט לא פשוט לשחקנים...
בהחלט יש, אם כי למזלך הדולר הנחלש משמעותית ימתן את העליות, שכן אחרת הייתי עונה לך שהסקוויז וודאי (הדולר משלים ירידה של כ2% (!) בקצת יותר משבוע).ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
השחקנים כבר עשו עבודה יפה במיתון המדד (ותעיד על כך העובדה שההפרש היום בין הS&P למעוף הוא רק 50 נק', אך יש גבול לכל תעלול.
בכל מקרה, אם בעבר הערכתי ש1130 יוביל לסקוויז, ייתכן שעכשיו השחקנים עוד יצליחו להתמודד איתו (ואולי הם אלו שמרסקים את הדולר :d ).
בקיצור, עלייה של אחוז תהיה באיזור הסף העליון של השחקנים, ובהחלט יש אפשרות לשבירה.
ואז הגיע סנטימנט הצרכנים של אוניברסיטת מישיגן והחליט לסלוח לכל הכתובים קרוב מידי.
אני רק מקווה שלמרות שהפעם כנראה נחסך הסקוויז תדעו להעריך כמה הוא היה קרוב.
גמר חתימה טובה.