-
Re: שוקת רחבה יוני - דיונים ופרשנויות
קח את הבאסה בסבבה, הפסדים הם חלק מהמשחק והרווחת קצת שלוות נפש (למרות שגם עם 1120 ובעיקר עם 1130 עדיין הייתי חושש).
רק הערה אחת, לכלל החברים כאן - כאשר סוגרים תחת לחץ את צד הפוטים, כדאי כבר לפתוח פוטים לחודש הבא.
הסטייה שעלתה וניפחה את מחירי האופציות מספקת פרמיה נאה באופציות יולי, ואם יגיע תיקון כלפי מעלה תשארו עם הפסד יוני ועם פרמיות נמוכות ביולי.
אני כרגע כתוב רק בצד הקולים ביוני, ביולי אני כתוב בפוטים בעיקר ב1040 (קצת 1050,1060) , בצד הקולים התקרבתי עד 1290. הפרמיות גבוהות (אמנם מדובר בשישה שבועות לפקיעה, ובכל זאת) וההזדמנות קורצת.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
ממש בעסה.
סגרתי את כל ה 1150 שלי וה 1140 שלי.
עוד חודש שיגמר בלי רווח אולי הפסדון.
והכל הלך כל כך טוב רוב החודש.
כרגע נמצא בעיקר ב 1120. וקמצוץ 1130.
אוף!
-
פתחתי, פתחתי.
הצלחתי לקבל 100 ש"ח ליחידה על 1020. שזה טוב מאד. ויש לי גם 1040 שפתחתי קודם.
בצד שלה קולים, כבר עשיתי סיבוב על 1360. עכשיו אני תקוע איתם. אף אחד לא רוצה לקנות. לא יכול לשחרר את הביטחונות האלו.
עכשיו יש לי למעלה 1310 ו 1320.
-
ציטוט:
פתחתי, פתחתי.
בצד שלה קולים, כבר עשיתי סיבוב על 1360. עכשיו אני תקוע איתם. אף אחד לא רוצה לקנות. לא יכול לשחרר את הביטחונות האלו.
100 ש"ח על 1020 ללא הגנה?
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ofiry
ציטוט:
פתחתי, פתחתי.
100 ש"ח על 1020 ללא הגנה?
ללא הגנה.
-
טוב , חשבתי שתבוא היום איזושהי תגובת נגד לפאניקה מאתמול ותיקון לכיוון 1200 ... להערכתי גוף גדול , אולי תוצרת חוץ , שנמצא בפוזיצית שורט לוחץ כעת את המעו"ף למטה , מוכר מניות וממיר למט"ח . השאלה עד כמה יוכלו השחקנים כאן לעצור אותו ומתי יכנסו המוסדיים לפעולה , אם בכלל .
-
אולי ממש לקרת סגירה תהיה משיכה כלפי מעלה.
-
לא להאמין
נתתי הוראה לסגור P1120 ב-60 ש"ח (1/3 אחרון)
עכשיו תפס.
לי העליות האלו, עם החוזים השליליים בארה"ב,
לא ברורות בכלל.
-
-
הסגירות הללו היום של 1150 רק מראה כמה התבגרנו
לומדנו להיות סולידיים במסחר באופציות 8-)
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Long
נכון. והייתי עושה את זה עוד פעם.
אבל זה לא מפריע להרגשה להיות חרטבונה....
בעסה. בעסה בעסה!!!!!!!!!!!!!!
אולי אני אגמור את החודש ב 1.5% רווח.
יאללה. שטויות. כולם גנבים וזהו...
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Long
מעניין אותי זה מלמד הפוך
לי זה מראה עד כמה לא סולידיים אנחנו
אם זה
באמת
היתה שוקת רחבה לא היינו צריכים לסגור את זה בכלל כי היינו רחוקים מספיק, הבעיה שבסטיה נמוכה אי אפשר לכתוב כל כך רחוק ולכן לוקחים סיכון וכותבים קרוב יותר וכשפתאום הסטיה עולה זה מתחיל לדגדג בכיס
צריך לזכור שהסטיה יכולה לעלות ולעלות למימדים מבהילים
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אבי1
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Long
מעניין אותי זה מלמד הפוך
לי זה מראה עד כמה לא סולידיים אנחנו
אם זה
באמת
היתה שוקת רחבה לא היינו צריכים לסגור את זה בכלל כי היינו רחוקים מספיק, הבעיה שבסטיה נמוכה אי אפשר לכתוב כל כך רחוק ולכן לוקחים סיכון וכותבים קרוב יותר וכשפתאום הסטיה עולה זה מתחיל לדגדג בכיס
צריך לזכור שהסטיה יכולה לעלות ולעלות למימדים מבהילים
לא יודע אם אתה צודק.
שוקת אינה יכולה להיות נטולת סיכונים לחלוטין. את הסיכון מנטרלים בעצם העובדה שמשגיחים על השוקת.
ועם כל הכבוד, ירידה של 2.7% ואחר כך עוד ירידה של 0.7% (מה שהיה היום), זה מקרה די קיצוני. ולא נורא אם במקרים קיצוניים, מזיזים.
וסתם חישוב מה עדיף:
10 חודשים להרוויח 3% וחודשיים להפסיד 2%.
12 חודשים להרוויח 1.5%.
-
יום מוזר
עם כזו תנודתיות חריפה הייתי מצפה מסטיית התקן להיות בסביבות 20...
עוד דבר, כל היום, אפילו בבוקר כשהמעוף היה חיובי הפוטים נסחרו בעלייה - גם עמוק מחוץ לכסף
ועל הזינוק בסוף כבר אין לי מלים...
לגבי הלחץ, בסופו של דבר הגנות בתוך הכסף תורמות גם לשקט נפשי...
דרור
-
שחקני מעוף עשו בית ספר ל כ ו לם. מדהים המהפך בשעה האחרונה .יצאתי לסידורים והכל טוב . מי שלא היה מול מסך ועם לב חזק הרוויח המון.
קשה קשה שוק המעוף . צריך עצבים של ברזל ולשמוע לשחקן לגבולות הניתנות על ידו עושה רק טוב ומנטרל פחדים.
באמת תודה לשחקן על תגובותיו והערותיו הבונות והמרגיעות .
כו ירבו אנשים כמוהו שעוזרים ללא אינטרסים מנוגדים כמו הרבה ידוענים שכותבים ומופיעים בתקשורת.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי avi11
שחקני מעוף עשו בית ספר ל כ ו לם. מדהים המהפך בשעה האחרונה .יצאתי לסידורים והכל טוב . מי שלא היה מול מסך ועם לב חזק הרוויח המון.
קשה קשה שוק המעוף . צריך עצבים של ברזל ולשמוע לשחקן לגבולות הניתנות על ידו עושה רק טוב ומנטרל פחדים.
כו ירבו אנשים כמוהו שעוזרים ללא אינטרסים מנוגדים כמו הרבה ידוענים שכותבים ומופיעים בתקשורת.
למה אתה חושב שזה השחקנים?
שחקנים יכולים להרים שוק ב 2%. נו
באמת.
..
-
אני חושב שזה תלוי במחזורי מסחר..
אם כולם יושבים על הגדר, לשחקנים יש הרבה יותר כח להזיז את השוק כרצונם,
הלא כך?
-
חודש משוגע!
בגלל שלא הייתי יכול להיות מול המחשב בשעות האחרונות של המסחר סגרתי חצי מהפוטים שלי ב 1130
החודש הזה כבר לא יהיה לי רווח, אולי הפסד של 0.5%
:x בעסה
-
היום השוקת לא האירה לי פנים אבל הנזק לא נורא.
את ה- P1120 שהיה בכמות גדולה קניתי במחיר ממוצע של 67 ש"ח. (יצא די בסדר)
אבל, מכרתי היום C1240 - השיקול היה שהסטייה מאוד גבוהה ואם תהיה עליה עד 0.5% הסטיה תרד וזה יכפר.
מכרתי ב-100 ש"ח ליחידה (כמות קטנה- 10 יחידות)
והיום הגיעה ל-205 ש"ח הסבה מעט נזק.
כמעט כל רגל הפוט סגורה למעט 10 יחידות של P1110
כרגע ירד הרווח ל-3.46% (פוטנציאל הרווח 4.77% - למרות שהוספתי תקבול של C1240)
גבולות : C1240 P1110
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
אבל, מכרתי היום C1240 - השיקול היה שהסטייה מאוד גבוהה ואם תהיה עליה עד 0.5% הסטיה תרד וזה יכפר.
תהרוג אותי, שלא תבין אותי לא נכון, אני מת עליך ועל רוב מה שאתה כותב. אבל איך אתה מצליח להכניס כתיבה 35 נק ביום חמישי לפני שבוע פקיעה לתוך שרשור על שוקת רחבה?
א.
נ.ב.
שתדע שאני אני לא ציני, אני
באמת
קורא בעיון את מה שאתה כותב, נכון שכדי לוודא שאני 2-3 סטריקים לכיון הנכון (לפחות) אבל בכל זאת.
היום למשל, פעם ראשונה, בפוטים אני ב1130 ואתה 1110 גורם לי לחשוב.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי elade
ציטוט:
תהרוג אותי, שלא תבין אותי לא נכון, אני מת עליך ועל רוב מה שאתה כותב. אבל איך אתה מצליח להכניס כתיבה 35 נק ביום חמישי לפני שבוע פקיעה לתוך שרשור על שוקת רחבה?
א.
נ.ב.
שתדע שאני אני לא ציני, אני
באמת
קורא בעיון את מה שאתה כותב, נכון שכדי לוודא שאני 2-3 סטריקים לכיון הנכון (לפחות) אבל בכל זאת.
היום למשל, פעם ראשונה, בפוטים אני ב1130 ואתה 1110 גורם לי לחשוב.
אני מאוד זהיר בשוקת , אבל.
יש לזכור מס' דברים שגרמו לי לשיקול זה:
א. אנחנו לפני שבוע פקיעה בו השחיקה מוגברת.
ב. היינו במגמת ירידה, כאשר הסטיה בארה"ב עברה את ה-21
ג. הקניה הזו הייתה אמורה להוות קונטרה ליחידות של P1120 שנשארו לי, שנסחרו ב-140 ש"ח. השיקול היה אם זה יורד זה עולה ובכל מקרה השחיקה תעבוד לטובתי.
ד. הסטיה כאן בארץ הרקיעה שחקים, הפרמיות היו נדיבות מאוד, ואגב הגעתי כבר למחיר של 80 ש"ח ליחידה
ה. כאשר כתבתי המעוף היה בסביבות 1184 כך שזה 56 נקודות, נראה לי מספיק.
ו. 1230 הוא מבחינתי קן התנגדות שלא יהיה פשוט לעבור אותו.
ז. נראה לי שביום ראשון שני, יתברר שצדקתי בשיקולים.
ולמרות כל זאת לוקח בחשבון שכל השיקולים לא יעזרו, ואז אסגור את ה-C1240 לא לפני שאגלגל את כל הכתיבות ליולי, כי אני מאמין שבסטיה כזו חשוב לכתוב לא מעט כי היא בטוח תרד.
ז. אנילוקח בחשבון שיתכן
-
ציטוט:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי avi11
למה אתה חושב שזה השחקנים?
שחקנים יכולים להרים שוק ב 2%. נו
באמת.
..
תשובה . אני מעריך כי אלו השחקנים שמעדיפים פקיעה באזור מסויים כאשר קיבלו כביכול גיבוי מחול. שוק כל כך תנודתי שבוע לפני פקיעה זה רק שחקנים גדולים ולא ציבור או שחקנים קטנים כמונו.שברור שאנו לא מזיזים מדד בכספנו הדל.
יש להבין כי השחקנים משחקים פוקר עם קלפים פתוחים כמן כן הם יכולים להעצים ירידות או עליות ולנצלן לאחר מכן על ידי קניית או מכירת אופציות מתאימות.
אנחנו משחקים בלק גק עם קלפים סגורים ומהמרים על כיוון או טווח ומקווים שלא ייפרץ.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי avi11
................
תשובה . אני מעריך כי אלו השחקנים שמעדיפים פקיעה באזור מסויים כאשר קיבלו כביכול גיבוי מחול. שוק כל כך תנודתי שבוע לפני פקיעה זה רק שחקנים גדולים ולא ציבור או שחקנים קטנים כמונו.שברור שאנו לא מזיזים מדד בכספנו הדל.
יש להבין כי השחקנים משחקים פוקר עם קלפים פתוחים כמן כן הם יכולים להעצים ירידות או עליות ולנצלן לאחר מכן על ידי קניית או מכירת אופציות מתאימות.
עזוב. תהיה ראלי. כמויות הכסף הנדרשות על מנת להקפיץ את השוק ב 2% הן אדירות. צריך להזרים ביקושים רציניים מאד. המחזור הכללי בת"א 25 היה 1.5 מילארד שקל. צריך מאות מיליוני שקלים על מנת להתחיל מומנטום שיקפיץ את המדד ב 2%.
-
ציטוט:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי avi11
................
עזוב. תהיה ראלי. כמויות הכסף הנדרשות על מנת להקפיץ את השוק ב 2% הן אדירות. צריך להזרים ביקושים רציניים מאד. המחזור הכללי בת"א 25 היה 1.5 מילארד שקל. צריך מאות מיליוני שקלים על מנת להתחיל מומנטום שיקפיץ את המדד ב 2%.
דמי כיס צודק.
אם חושבים שזה סידור ידיים אז הסידור הזה הוא מאוד יקר.
בנוסף ראה מחזורים יומיים קודם אחד מיליארד בת"א 25.
ברצועה 1180-1200 הגיעו קונים.
את כל הירידה מי 1345 עד 1200 עשינו על מחזור קטן מאוד.
שלא תטעה אני משוכנע ששחקנים מלבים מגמה, מאיטים מגמה, באופציות זה כל מה שאתה צריך. אבל אין להם יכולת ללכת נגד שוק.
אבי, אתה צודק שאנו
פועלים
בעניים קשורות במהלך יום מסחר. אתה לא יודע מה הקרנות יעשו, ימכרו/יקנו סחורה, אתה לא יודע מה מפת הפוזיציות אומרת במהלך המסחר, אתה לא יודע מה קונה/מוכר גדול עומד לעשות ומתי,רק למחרת אתה יכול להבין מה קרה ומכאן מה הכיוון הרצוי.
אבי לכן הפעולות שלך צריכות להגזר מהדיליי של 24 שעות שיש לך. ולכן צרכים לבנות אסטרטגיה שתוכל "לסבול" באופן "רגיל" תיקונים פחותים יותר. ועל כן צריך לתכנן פעולות על פי שער מדד, רצוי על בסיס סגירה ולא תוך יומי. אם התיקון הוא בתוך יומי הוא צריך להיות מינורי/מינימאלי רק כדי לתת מענה זמני.
זה אגב יתרונה הגדול ביותר של השוקת הרחוקה היא לא מושפעת מרעשי רקע תוך יומיים יש לך הרבה זמן להגיב. המגן הכי גדול שלך זה המרחק. כמה שיותר רחוק כך יותר בטוח.
אני אישית לא אוהב אותה עקב כמויות האופציות הרבות הנדרשת לתפעולה. אני אישית מעדיף לעבוד עם מעט בטחונות באיזור הכסף. ואם כבר שוקת אז בינונית , התפעול שלה קל מאוד. ניתן לכתוב במרחק 7 סטרייקים אם הגנות. העקרון דומה לניהול שוקת רחבה אך התפעול אגרסיבי יותר ,ההכנסות מגיעות מקידום הצד המרוויח באופן מדוד מבלי שצריך להשיג לאחור את הצד המפסיד, והכי "חשוב" כיוון שהתקבול ליחידה גבוה יותר אז צריך פחות יחידות=פחות אופציות.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
ציטוט:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי avi11
................
דמי כיס צודק.
אם חושבים שזה סידור ידיים אז הסידור הזה הוא מאוד יקר.
בנוסף ראה מחזורים יומיים קודם אחד מיליארד בת"א 25.
ברצועה 1180-1200 הגיעו קונים.
את כל הירידה מי 1345 עד 1200 עשינו על מחזור קטן מאוד.
שלא תטעה אני משוכנע ששחקנים מלבים מגמה, מאיטים מגמה, באופציות זה כל מה שאתה צריך. אבל אין להם יכולת ללכת נגד שוק.
אבי, אתה צודק שאנו
פועלים
בעניים קשורות במהלך יום מסחר. אתה לא יודע מה הקרנות יעשו, ימכרו/יקנו סחורה, אתה לא יודע מה מפת הפוזיציות אומרת במהלך המסחר, אתה לא יודע מה קונה/מוכר גדול עומד לעשות ומתי,רק למחרת אתה יכול להבין מה קרה ומכאן מה הכיוון הרצוי.
אבי לכן הפעולות שלך צריכות להגזר מהדיליי של 24 שעות שיש לך. ולכן צרכים לבנות אסטרטגיה שתוכל "לסבול" באופן "רגיל" תיקונים פחותים יותר. ועל כן צריך לתכנן פעולות על פי שער מדד, רצוי על בסיס סגירה ולא תוך יומי. אם התיקון הוא בתוך יומי הוא צריך להיות מינורי/מינימאלי רק כדי לתת מענה זמני.
זה אגב יתרונה הגדול ביותר של השוקת הרחוקה היא לא מושפעת מרעשי רקע תוך יומיים יש לך הרבה זמן להגיב. המגן הכי גדול שלך זה המרחק. כמה שיותר רחוק כך יותר בטוח.
אני אישית לא אוהב אותה עקב כמויות האופציות הרבות הנדרשת לתפעולה. אני אישית מעדיף לעבוד עם מעט בטחונות באיזור הכסף. ואם כבר שוקת אז בינונית , התפעול שלה קל מאוד. ניתן לכתוב במרחק 7 סטרייקים אם הגנות. העקרון דומה לניהול שוקת רחבה אך התפעול אגרסיבי יותר ,ההכנסות מגיעות מקידום הצד המרוויח באופן מדוד מבלי שצריך להשיג לאחור את הצד המפסיד, והכי "חשוב" כיוון שהתקבול ליחידה גבוה יותר אז צריך פחות יחידות=פחות אופציות.
תשובה לדמי כיס וסאן.
דמי כיס שחקנים עושים ארביטראז בין נכסי הבסיס ובין האופציות כך שהם מרוויחים מכך מספר אחוזים ולעתים שווה להם גם להפסיד מעט ולהביא את המדד לנקודה הנוחה להם.
סאן. גם אני כמוך הפסקתי עם השוקת הרחבה שמצריכה עבודה עם עשרות אופציות הדורשות התנהלות מכבידה שהמדד זז אחוזים ניכרים. עדיף שוקת בינונית שקלה יותר לתיקונים אך אני עושה זאת עם הגנה קרובה יותר בפוטים ןכמו כן קונה הגנות קדמיות דבר שמקטין מעט את הרווח אך נותן שקט נפשי במקרי קיצון כמו שהיו השבוע.
האמת
וודאי באמצע בין דעותינו. החשוב שכל אחד ירוויח בשיטה שלו.נראה לי שיש לשלב בין כל הדעות.
שתהיה פקיעה מוצלחת לכולנו.
-
שבוע טוב לכולם
סטייה מאוד גבוהה מעל 21
האם לא יהיה נכון עכשיו לכתוב ליול?
אני פתחתי P1020 קבלתי 100 ש"ח
לגבי השוקת ליוני:
ביום חמישי פתחתי C1240 העיתוי נוראי, קבלתי 100 ש"ח האופציה הגיעה ל205 ש"ח
עתה נסחרת בסביבות 90 ש"ח, אבל בשל הסטייה הגבוהה עדין לא קונה חזרה.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
ציטוט:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי avi11
................
אם כבר שוקת אז בינונית , התפעול שלה קל מאוד. ניתן לכתוב במרחק 7 סטרייקים אם הגנות. העקרון דומה לניהול שוקת רחבה אך התפעול אגרסיבי יותר ,ההכנסות מגיעות מקידום הצד המרוויח באופן מדוד מבלי שצריך להשיג לאחור את הצד המפסיד, והכי "חשוב" כיוון שהתקבול ליחידה גבוה יותר אז צריך פחות יחידות=פחות אופציות.
תוכל בבקשה להסביר יותר לגבי מה אתה עושה עם הצד המפסיד? נניח לדוגמא הגבול התחתון שלך הוא 1200 והעליון 1250. נניח שהמדד יורד ל 1210 מה את עושה?
-
ציטוט:
שבוע טוב לכולם
סטייה מאוד גבוהה מעל 21
האם לא יהיה נכון עכשיו לכתוב ליול?
אני פתחתי P1020 קבלתי 100 ש"ח
לגבי השוקת ליוני:
ביום חמישי פתחתי C1240 העיתוי נוראי, קבלתי 100 ש"ח האופציה הגיעה ל205 ש"ח
עתה נסחרת בסביבות 90 ש"ח, אבל בשל הסטייה הגבוהה עדין לא קונה חזרה.
אתה שם לב שהסטייה הגבוהה היא על יוני ולא על יולי, נכון ?
האופציות על הכסף ליולי נסחרות בסטייה גלומה 17% בערך, גבוה מהחודשים האחרונים, אבל לא גבוה אבסולוטית.
-
סקרתי את המצב שלי היום.
למעשה, הסיכוי היחיד שיש לי לגמור ברווח, זה עם אופציות יולי יתנו משהו עד הפקיעה.
אחרי התרגיל שהיה ביום חמישי, עם הירידה ל 1180, אני יכול לגמור עם הפסד של 0.5% החודש.
אם תהיה ירידה בסטיה, אז יש מצב לגמור ברווח כלשהו החודש. ואם לא, אז חודש הבא.
חודש שני שאני עומד במקום. יאללה. מקווה שיולי יהיה יותר טוב.
-
שבוע פקיעה, אני מתחיל "לשחרר" הגנות
שחררתי היום את ההגנות בקולים, כעת אני חשוף ב 1250 בכמות זעומה, כמות גדולה ב 1260
50 נקודות ב-3 ימים בכיוון מעלה זה סביר בעיני, בעיקר אחרי הסבוב שקרה כאן בחמישי והיום (אני חשבתי שיהיו ירידות, כרגיל השוק הוכיח שאין לצפות אותו)
בהמשך השבוע אני אשקול מתי לשחרר הגנות בפוטים, אותם בדר"כ אני משחרר בהדרגה, קרוב יותר לפקיעה ובפחד רב יותר...
שבוע טוב
-
אני סגרתי את יוני
היום חיסלתי את רגל הקולים ופתחתי חדשה ליולי
רכשתי הגנות ב 1320 וכתבתי 1310 , השגתי פרמיה של 40 ש"ח
אני אחכה קצת לירידות על מנת לפתוח את הרגל התחתונה.
בנוסף עשיתי ניסוי, רכשתי פוטים ליולי 1200, וכתבתי ליוני פוט 1200
בשאיפה הפקיעה תהיה מעל 1200 ואז אני אכתוב שוב מתחת לקבל צילינדר יורד (כמובן שאני אנצל את הבטחונות בקולים)
-
[quote="Long"]
quote]
שאלה. זה לא נקרא הימור על כיוון. מי אומר שיהיה ירידות, אולי מגיע זינוק.
אם בטוח על כיוון, עדיף לקנות פוטים בתוך הכסף, אולי אפילו ממונף ולהתעשר. :?:
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי formula
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
................
אם כבר שוקת אז בינונית , התפעול שלה קל מאוד. ניתן לכתוב במרחק 7 סטרייקים אם הגנות. העקרון דומה לניהול שוקת רחבה אך התפעול אגרסיבי יותר ,ההכנסות מגיעות מקידום הצד המרוויח באופן מדוד מבלי שצריך להשיג לאחור את הצד המפסיד, והכי "חשוב" כיוון שהתקבול ליחידה גבוה יותר אז צריך פחות יחידות=פחות אופציות.
תוכל בבקשה להסביר יותר לגבי מה אתה עושה עם הצד המפסיד? נניח לדוגמא הגבול התחתון שלך הוא 1200 והעליון 1250. נניח שהמדד יורד ל 1210 מה את עושה?
בדוגמא שנתת זה קרוב מדי.
אם התחלת בתחילת החודש וכרגע זה הפוזיציה אליה הגעת בשבוע הפקיעה אתה צריך להיות ברווח נאה!
בתחילת החודש, קח מהמדד 7 סטרייקים לכיוון , פתח עם הגנות, צריך לתכנן את מרחק ההגנות לפי סטיה. ציר=1200, קולים 1270,פוטים 1130.
מדד יורד , אתה מקדם את כתיבת הקול למטה, כל כתיבה כזאת מכניסה לך כסף.
אתה בפוט הכתוב לא נוגע, הוא מתנפח ואתה מתעלם. ממשיך לאסוף כסף מהקולים.
הצפייה שהמדד יתקן למעלה או ידשדש או יאט קצב ירידה, ההגנה שלך זה המרחק שהמדד צריך לעבור.
המשך ירידות אתה ממשיך לאסוף כסף מהקולים שאתה ממשיך לכתוב.
אגב, הקרוב של הצד המרוויח קובע לך את נקודת היציאה שלך.
הסכנה: קרובים תכופים מדי/קרובים מדי שאז המדד מתהפך ודורס אותך בדרך למעלה. סכנה אחרת שאין תיקון מדד נע רק לכיוון אחד בעקביות וקצב איסוף המזומן מצד המרוויח אינו מספיק לכסות את התשלום בצד המפסיד-הכתוב.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
ציטוט:
פורסם במקור על ידי formula
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
................
בדוגמא שנתת זה קרוב מדי.
אם התחלת בתחילת החודש וכרגע זה הפוזיציה אליה הגעת בשבוע הפקיעה אתה צריך להיות ברווח נאה!
בתחילת החודש, קח מהמדד 7 סטרייקים לכיוון , פתח עם
הגנות, צריך לתכנן את מרחק ההגנות לפי סטיה. ציר=1200, קולים 1270,פוטים 1130.
מדד יורד , אתה מקדם את כתיבת הקול למטה, כל כתיבה כזאת מכניסה לך כסף.
אתה בפוט הכתוב לא נוגע, הוא מתנפח ואתה מתעלם. ממשיך לאסוף כסף מהקולים.
הצפייה שהמדד יתקן למעלה או ידשדש או יאט קצב ירידה, ההגנה שלך זה המרחק שהמדד צריך לעבור.
המשך ירידות אתה ממשיך לאסוף כסף מהקולים שאתה ממשיך לכתוב.
אגב, הקרוב של הצד המרוויח קובע לך את נקודת היציאה שלך.
הסכנה: קרובים תכופים מדי/קרובים מדי שאז המדד מתהפך ודורס אותך בדרך למעלה. סכנה אחרת שאין תיקון מדד נע רק לכיוון אחד בעקביות וקצב איסוף המזומן מצד המרוויח אינו מספיק לכסות את התשלום בצד המפסיד-הכתוב.
זו אחת האסטרטגיות ההזוויות שקראתי. לפי מה שתארת (חסר תאור , ויתכן ואתה עושה עוד פעולות) זה נראה גרסה עדינה יחסית של הכפלת הימור.
הסתכלתי 20 שניות על המספרים ליולי למשל: 7 סטרייקים עם הגנה צמודה נותן 130 שח (כמעט בדיוק) לכל כיוון.
נאמר השוק זז 4 אחוז, שזה 5 סטרייקים. וכל סטרייק אתה מקדם ומרוויח 60 שח (בתחילת החודש, זה ההפרש ב8 סטרייקים עכשיו) נגיד אפילו קידמת עוד סטרייק (השישי) בשביל הפאנן.
יצא שקיבלת נאמר 360 שח ועוד 260 שח ואתה מחזיק פוטים שני סטרייקים מהכסף וקולים 7 סטריקים תקבול 660 לך זה נראה דיל טוב?
פחות מסוכן, או יותר קל לניהול משוקת רחבה? הצחקת אותי
א.
נב.
שאני אומר שוקת רחבה אני מתכוון לזה (לא רחבה כמו של DAVID אלא שני סטריקים אחרי דמי כיס...)
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי רמי
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Long
quote]
שאלה. זה לא נקרא הימור על כיוון. מי אומר שיהיה ירידות, אולי מגיע זינוק.
אם בטוח על כיוון, עדיף לקנות פוטים בתוך הכסף, אולי אפילו ממונף ולהתעשר. :?:
תשובה
זה לא בדיוק הימור על כיוון יותר בכיוון של חצי הימור
נניח שלא אפתח בכלל רגל פוטים
סביר להניח שאצליח להרויח מרגל הקולים כיוון שאין צפי לפקיעה מעל 1300 ביולי.
אבל כמובן זה יהיה ביזבוז של בטחונות.
כרגע יש צפי לירידות הרבה יותר מאשר עליות.
לכן אם נרד ונגיע לאיזור 1185 אוכל לפתוח רגל פוטים יותר רחוקה ובטוחה.
אם יהיה דישדוש אני אפתח את הרגל מאוחר יותר (לא יקרה כלום הטתה ליולי חסרת משמעות)
אם יהיו עליות אני אמהר לפתוח את רגל הפוטים ומקסימום הפסדתי קירוב אחד.
מאוד מאוד שונה מלקחת פוטים חשופים.
-
חודש מעולה עבורי.
כעת ברווח של 4.3%
לאחר שה- C1290 נשחק עד דק,
וכן עזר ה-C1240 שנשחק ביומיים האחרונים ונראה לי שנשאר אתו לפקיעה.
למטה נשארתי רק עם 10 יחידות של P1110 (אם הייתי משאיר את ה-P1120 הייתי גומר החודש ברווח של כמעט 6% אבל מבחינתי זה היה צעד נכון, במבט של שוקת רחבה, את ה-P1140 הרחקתי בזמן ולא הסב כלל נזק אפילו ההיפך)
כמעט לא נשאר בשר, גם אם לא אזיז כלום עד הפקיעה אגיע רק ל- 4.77% (רק ביחס לרווח העכשוי, שלא ישמע שאני לא מרוצה מכך)
הצלחות לכולם.
-
ציטוט:
חודש מעולה עבורי.
כעת ברווח של 4.3%
למטה נשארתי רק עם 10 יחידות של P1110 (אם הייתי משאיר את ה-P1120 הייתי גומר החודש ברווח של כמעט 6% אבל מבחינתי זה היה צעד נכון, במבט של שוקת רחבה, את ה-P1140 הרחקתי בזמן ולא הסב כלל נזק אפילו ההיפך)
כמעט לא נשאר בשר, גם אם לא אזיז כלום עד הפקיעה אגיע רק ל- 4.77% (רק ביחס לרווח העכשוי, שלא ישמע שאני לא מרוצה מכך)
הצלחות לכולם.
יש לי שאלה אליך.
ראיתי שאתה מנהל כמה אסטרטגיות.
כולן בכסף אמיתי?
יש לך חשבונות נפרדים?
בשבילי אסט' אחת לנהל זה מספיק כאב ראש :d
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי jonyk
ציטוט:
חודש מעולה עבורי.
כעת ברווח של 4.3%
הצלחות לכולם.
יש לי שאלה אליך.
ראיתי שאתה מנהל כמה אסטרטגיות.
כולן בכסף אמיתי?
יש לך חשבונות נפרדים?
בשבילי אסט' אחת לנהל זה מספיק כאב ראש :d
נכון אני מנהל כמה אסט'
יש לי חשבון גם בגאון טרייד וגם בטרייד 1
אני לא כל כך מסתדר עם התוכנה והשרות של גאון טרייד(זה לא אומר שהם לא בסדר, לי זה פחות מתאים)
אני בדיון עם טרייד 1 ובנק איגוד על אפשרות לפתוח כמה חשבונות או ערוצים במקביל עם גג בטחונות משותף.
נראה שזה הכיוון, ונראה שזה אפשרי אנחנו בשיפוצים אחרונים.
אודיע לך אם יסתדר וכיצד?
כרגע מנהל הכל בטרייד 1 ועובד במקביל עם זירוסם, אבל בגלל ששם המחירים לא פעם מעוותים, אני עובד עם XL שבניתי לעצמי.
בקשר לכסף חי- כל מה שאני מפרסם כאן זה בכסף חי, מה שמופיע תחת שמי בזירוסם(שלא מופיע כאן באתר), אלו נסיונות בדמה, מנסה ללמוד לפני שפועל בכסף חי.
3 חודשים אני מנהל אוכף בדמה, עכשיו החלטתי לפתוח ליולי בחי.
-
ציטוט:
..........
אני בדיון עם טרייד 1 ובנק איגוד על אפשרות לפתוח כמה חשבונות או ערוצים במקביל עם גג בטחונות משותף.
אודיע לך אם יסתדר וכיצד?
כרגע מנהל הכל בטרייד 1 ועובד במקביל עם זירוסם, אבל בגלל ששם המחירים לא פעם מעוותים, אני עובד עם XL שבניתי לעצמי.
....................
נשמע לי רעיון מוזר מאד, לפתוח כמה חשבונות. זה יכול להביא אותך לדברים משונים. שאסטרטגיה אחת שלך תקנה מעצמך אופציה שאתה מוכר באסטרטגיה שניה.
אין שום סיבה בעולם לפתוח כמה חשבונות. נכון שהתוכנה מוגבלת. אבל תכסה על זה עם כלים חיצוניים.
-
ציטוט:
ציטוט:
..........
אודיע לך אם יסתדר וכיצד?
....................
נשמע לי רעיון מוזר מאד, לפתוח כמה חשבונות. זה יכול להביא אותך לדברים משונים. שאסטרטגיה אחת שלך תקנה מעצמך אופציה שאתה מוכר באסטרטגיה שניה.
אין שום סיבה בעולם לפתוח כמה חשבונות. נכון שהתוכנה מוגבלת. אבל תכסה על זה עם כלים חיצוניים.
אני מבין את המוזרות שבכך,
מצד שני קשה לעקוב במס' אסט' בחשבון אחד.
מה שאני עושה עכשיו הוא מעקב ע"י כלים חיצוניים, אך העבודה מאוד מסורבלת.
הכלים החיצוניים למשל כמו זירוסם, לא נותנים נתונים בזמן
אמת,
ולמשל סגירת אסט' מצריכה עבודת נמלים במיוחד אם מדובר באסט' מורכבת ולא בשוקת.
יש לך הצעות בעניין.
בקשתי מטרייד 1 לחשוב על אפשרות כמו בזירוסם לתת אפשרות של מעקב פרטני לאסט' שאני בוחר מתוך התיק,
אך אין להם את זה, אמרו בנימוס שיחשבו על כך.
-
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
..........
אודיע לך אם יסתדר וכיצד?
....................
אני מבין את המוזרות שבכך,
מצד שני קשה לעקוב במס' אסט' בחשבון אחד.
מה שאני עושה עכשיו הוא מעקב ע"י כלים חיצוניים, אך העבודה מאוד מסורבלת.
הכלים החיצוניים למשל כמו זירוסם, לא נותנים נתונים בזמן
אמת,
ולמשל סגירת אסט' מצריכה עבודת נמלים במיוחד אם מדובר באסט' מורכבת ולא בשוקת.
יש לך הצעות בעניין.
בקשתי מטרייד 1 לחשוב על אפשרות כמו בזירוסם לתת אפשרות של מעקב פרטני לאסט' שאני בוחר מתוך התיק,
אך אין להם את זה, אמרו בנימוס שיחשבו על כך.
יש לי 2 חשבונות בטרייד1.
זה 2 חשבונות נפרדים של
אגוד.
בתוכנה של טרייד1 אני יכול להחליף בין החשבונות.
תוכל להריץ אסטרטגיות שונות בחשבונות שונים.
לא מומלץ לטעמי - עדיף להתרכז באסט' אחת.
אבל זה אני