Re: שוקת רחבה ספטמבר - דיונים ופרשנויות
הירידות מאד לא מפתיעות. כמו שכתבתי (ונמחק בגלל הבעיה שהייתה בפורום), אפקט ברננקי אינו אמיתי ויתפוגג. ואכן הוא התפוגג.
ולמי שישאל למה בכל זאת פתחתי פוטים עד עכשיו, התשובה היא שראינו הייטב שהבורסה הישראלית אינה תמיד עובדת בקורלציה מלאה עם הבורסה בארה"ב. ולכן העדפתי לפתוח. אבל בשלבים.
היום ניצלתי את הירידות על מנת להמשיך לפתוח למטה. פתחתי עוד מנה ב 1020 מוגן 1000. קיבלתי 50 ש"ח ליחידה. אתמול בשביל אותו הדבר הייתי צריך לפתוח במרחק כפול (1030-990). זה היתרון (וגם החיסרון כמובן) של מיצוע.
דמי כיס בוקר טוב,
את העליות , כאשר היו, לא "אכלת".
את הירידות, אתה "אוכל"?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
דמי כיס בוקר טוב,
את הירידות, אתה "אוכל"?
סליחה, אבל לא ממש הבנתי :(
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
דמי כיס בוקר טוב,
את הירידות, אתה "אוכל"?
סליחה, אבל לא ממש הבנתי :(
דמי כיס, כעת כאשר המדד עלה לכיוון 1150, אמרת כי לדעתך אין הצדקה לעליות.
כרגע כאשר יש ירידות , אתה חושב , שימשיך לרדת, או שאתה לא חושב שיהיו ירידות משמעותיות.
דהינו המשך דישדוש.
לדעתי יהיו ירידות, אבל זה לא גל ירידות גדול. אני בהחלט חושב שאנחנו הולכים להמשיך לדשדש עם פקיעה באזור 1100 ועד 1150.
אגב, פתחתי גם שוקת בינונית אחת אתמול, סתם בשביל הקטע. יחידה אחת. 1090 מוגן 1070 עד 1170 מוגן 1190. (כבר היום קידמתי הגנה למעלה ל 1180). אני חושב שהשוקת הבינונית הזו תגיעה לפקיעה בלי בעיה. עשיתי את זה גם באוגוסט ויצא נחמד מאד.
ניתוח לחודש הקרוב:
בארה"ב יש שני כוחות מנוגדים. מצד אחד נתוני מאקרו גרועים. מצד שני יש את הממשל, אשר מצהיר הצהרות תומכות, ואולי אפילו יעשה משהו. ברקע שמועות על תוכנית חדשה. נתוני המקרו הגרועים כבר מגולמים בשוק. הרעה גדולה לא תהיה, כי גם כבר ככה די גרוע. עונת הדו"חות הסתיימה.
מסקנה: שינוי גדול לא יהיה החודש.
אצלנו, יש אופטימיות טבעית. אבל לא משהו שיעלה את השוק אל ה 1200. ובנוסף יש חגים, והראש של האנשים נמצא יותר בארוחות החג מאשר במדדים.
מסקנה: גם אצלנו לא יהיה תהפוכות גדולות החודש. סטיות התקן ימשיכו להיות קטנות. יהיו עליות, יהיו ירידות, ובסוף זה יהיה עוד חודש של דריכה במקום.
שלום חברים,
שלשום בלילה חזרתי מחו"ל ולקחתי יום להשלים את הפערים :).
אתמול פתחתי רגל תחתונה ב 1010 מוגן ב 990 (הצלחתי לקבל 45 ש"ח בממוצע) בניצולת של כ 60% מהבטחונות (בדיעבד חבל שלא יותר).
כולם מדברים החודש על ירידות, אבל התחושה הפנימית שלי אומרת שצריך להזער דווקא מעליות.
למרות שלא זזנו הרבה ב 3 חודשים אחרונים, האווירה בשוק המקומי מאוד אופטימית. אחרי הירידות בחו"ל בחודש האחרון יש סיכוי טוב לתיקון למעלה (בתמיכה של נתוני מאקרו לשם שינוי) וכמובן שהבורסה המקומית תשמח להיצטרף לתיקון בחו"ל למרות כל הפערים שנוצרו.
צריך להזער ולא להתקרב בקולים יותר מדיי בשום שלב של החודש.
בוקר טוב חברים
בשעה טובה הצטרפתי לשוקת החודשית
אתמול פתחתי פ1030 מוגן 1020, 35 שח ליח' (לא תפסתי מחירים טובים כל כך לצערי)
הבוקר פתחתי ק1200 מוגן 1210, 40 שח ליח'
כרגע מנצל רק 10% מהבטחונות. החודש בכל יום שיש תנועה לכיוון מסויים - אגדיל את הכתיבות באותו כיוון.
כמו כן פתחתי 2 יח' של שוקת בינונית 1080-1180 מוגנים צמוד.
מסכים מאוד עם הניתוח של דמי כיס לגבי החודש. אני לא רואה תנועות חדות, עד שארהב לא תחליט לאן היא הולכת. אם סנופי ישבור 1040 בצורה מוכחת, ייתכן וההחלטה תתקבל (למטה).
מפת הפוזיציות מראה המשך כתיבות קולים 1160-1180 ופוטים 1060 ומעלה (לי נדמה שגבול תחתון מתחיל להיווצר ב1080-1100 אבל עוד מוקדם ובטח אני טועה).
חודש מוצלח לכולם!
ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
בוקר טוב חברים
בשעה טובה הצטרפתי לשוקת החודשית
אתמול פתחתי פ1030 מוגן 1020, 35 שח ליח' (לא תפסתי מחירים טובים כל כך לצערי)
הבוקר פתחתי ק1200 מוגן 1210, 40 שח ליח'
כרגע מנצל רק 10% מהבטחונות. החודש בכל יום שיש תנועה לכיוון מסויים - אגדיל את הכתיבות באותו כיוון.
כמו כן פתחתי 2 יח' של שוקת בינונית 1080-1180 מוגנים צמוד.
מסכים מאוד עם הניתוח של דמי כיס לגבי החודש. אני לא רואה תנועות חדות, עד שארהב לא תחליט לאן היא הולכת. אם סנופי ישבור 1040 בצורה מוכחת, ייתכן וההחלטה תתקבל (למטה).
מפת הפוזיציות מראה המשך כתיבות קולים 1160-1180 ופוטים 1060 ומעלה (לי נדמה שגבול תחתון מתחיל להיווצר ב1080-1100 אבל עוד מוקדם ובטח אני טועה).
חודש מוצלח לכולם!
שיהיה חודש פורה לכולנו :)
ניצלתי את העליות, פתחתי קול 1210 מוגן 1230 בתקבול של 45 ש"ח תוך כדי ניצול של כ 20% מהבטחונות. משום מה יש לי תחושה שהעליות ימשכו בימים הקרובים, בגלל זה לא רוצה לנצל אחוז גבוה יותר של הבטחונות בשלב זה.
אגב, נקודה שאליה צריך לדעתי לשים לב היא שב 11.9 עוברים לשעון חורף, כך שלמשך חודש וחצי תיהיה לנו חפיפה של שעה עם המסחר בארה"ב גם לטוב וגם לרע.