אגב סטייה, שים לב לחיוך של הסקיו, שמתכווץ; מה שמעיד על צפי לעלייה בסטייה בימים הקרובים.
http://www.bizportal.co.il/web/webnew/s ... #skew_last
Printable View
אגב סטייה, שים לב לחיוך של הסקיו, שמתכווץ; מה שמעיד על צפי לעלייה בסטייה בימים הקרובים.
http://www.bizportal.co.il/web/webnew/s ... #skew_last
אכן... מראה סימנים של עלייה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
המדד ירד בימים האחרונים כ 5%.
בכל אופן, התחושה שלי עכשיו אומרת לי לחכות ולא לעשות צעדים דרסטיים מדי...
שיפוע הסקיו פתח ב-0.4 וסגר 0.4 , נראה לי שזה אומר שלאבאמת הולכת להיות עלייה בסטייה ... .*
רבות מהפעמים אנו רואים ששחקנים פותחים אוכף בתחילת חודש וחושבים שאם הם עושים כך הרי שזו האסטרטגיה הטובה הפשוטה והמכניסה ביותר . אמנם יש כמה דברים בצורת העבודה שלהם אותם אנו לא רואים: { כמובן , המידע הזה הוא מיוסי}:
- שחקנים לא כותבים עם הגנות לאותו חודש.
היתרון : טווח הגנה רחב שנובע מהתקבול הגבוה .
- שחקנים כותבים על חודש נוכחי וקונים אותו אוכף לחודש הבא.
היתרון : 1. רווח גם במקרה של עלייה בסטיית התקן .שהרי כמה שהכתוב יפסיד הקנוי לחודש הבא ירוויח יותר.
2.אין דרישת בטחונות .
3. רווח מתטא . שהרי שחיקת הכתיבה של החודש נוכחי גדולה הרבה יותר משחיקת
הקנייה של חודש הבא .
- לא הולכים בד"כ עם האוכף לפקיעה .
הבעיה היא : אם לא תהיה התאמה בין חודש נוכחי לחודש הבא . לדוג הסטייה בחודש הנוכחי תעלה ובחודש הבא לא תעלה . אמנם ברוב המקרים זה מתאזן .
לדברי יוסי ב-90% מהמקרים האסטרטגיה הזו מרוויחה .
אז כמובן לא באתי להחליף את האוכף שלך הראל , רק להציע , אולי אם נלמד לנהל אוכף מהסוג הזה הרווח שנשיג הוא גדול יותר שהרי זהו האוכף של השחקנים .. .
אני מציע לך לקרוא ואם תרצה להצטרף לדיון על ניהול אוכף מכור שריקי פתחה בראשי.
אנחנו מדברים שם על כל מיני דרכי פעולה לניהול אוכף עם הגנות לחודש נוכחי.
בינתיים רואים שניהול נכון יכול להניב תשואה יפה של עשרות אחוזים עם סיכון יחסית קטן.
לדעתי הצנועה, עוד לפני שפועלים בדיוק כמו השחקנים - יש מקום להבין את אסטרטגיית האוכף על בוריה, מתי כדאי לכתוב אוכף, אילו הגנות, מתי ואיך מתקנים, וכו'.
ניר יכול להיות שאתה צודק , תמיד כדאי ללמוד .. .אמנם קצת קשה היה לי לראות את הדיון שנוצר בלי לומר איך השחקנים עושים זאת. בייחוד אחרי שיוסי אמר שהוא לא מוכן ללמד ניהול אוכף עם הגנות בחודש נוכחי מחשש שנמחק ולחטוא למטרתו הטובה . *
שמע, אני לא יודע כמה מהר נמחקים באוכף כתוב. הסיכון הוא מינימלי אם לא נגעת בכלום (תקבול ראשוני כמעט שווה לבטחונות). אני מכבד את רצונו של יוסי להניא אותנו מניהול אוכף כתוב, אם כי לא מסכים. הדיון שמתפתח מוכיח כמה אנשים תותחים יש באתר שיכולים לתרום, וכמה דרכי ניהול שונות וטובות יש בשביל להגיע למצב של ביטול הסיכון.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
אני מסכים לחלוטין עם דעתך.
וד.א. איך שאני רואה זאת, אני לא מנהל אוכף.
אני מנהל אסטרטגיה חודשית שמטרתה להביא סכום נחמד סמוך לפקיעה.
נוח לי הרבה פעמים לפתוח אוכף, אע"פ שלעיתים אני פותח אסטרטגיה ראשונית אחרת...
אם תסתכלו מדי פעם על האסטרטגיה במהלך החודש תראו שהיא הופכת מאוכף למשהו אחר.
אופיר,
אולי יוסי מתכוון להמחק באוכף כשלא עושים הגנות....
אנחנו כאן בהחלט מקטינים רווח שלא כמו השחקנים ולכן קונים הגנות.
התקבול שלי היה כ-3K מתוכו חשיפה של מקסימום אלף ש"ח ובניהול נכון פוטנציאל הרווח הינו מעל 2000 ש"ח.
המון המון הצלחה ! אשמח להשתתף וללמוד יחד אתכם ...