שחקן האם כוונתך לכתיבת אוכף רחוק מהכסף שיגן על האוכף הקנוי ויכניס כסף במקרה דישדוש? אם כן לכאורה אפשר גם לכתוב שוקת רחוקה והיא תבצע את אותה העבודה , הלא כן ??*
Printable View
שחקן האם כוונתך לכתיבת אוכף רחוק מהכסף שיגן על האוכף הקנוי ויכניס כסף במקרה דישדוש? אם כן לכאורה אפשר גם לכתוב שוקת רחוקה והיא תבצע את אותה העבודה , הלא כן ??*
לדעתי שחקן אומר לכתוב שוקת רחוקה בנוסף לאוכף קנוי.
שוקת רחוקה תגן מהפסד במקרה דישדוש ולא תגרום נזק במקרה תנודה.
אם קונים אוכף אחד וכותבים שוקת אחת אז זה גם לא דורש בטחונות
ומנצל באופן מיטבי את הכסף המיועד לאסטרטגיה.
תודה שחקן על תגובתך.ציטוט:
פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
כמובן שכל הרעיון (ובגלל זה הוא מבוצע על הנייר), הוא לבחון את התנהגות האוכף הקנוי בשוק תנודתי על מספרים אמיתיים. ברור שאם הסטיה הייתה באזור 30, זה היה עוד יותר כדאי.
בניסוי התיאורטי, אני לא מוסיף מכירה רחוקה כי אני מעוניין לבדוק את האוכף נטו. אין ספק שבביצוע אמיתי כדאי לבצע מכירות רחוקות שעוזרות לא מעט.
את רגע המכירה אני עושה כאשר אני מסמלץ מהבאמת הייתי עושה עם אוכף קנוי אמיתי. מתי הייתי מנסה למכור אותו.
היום עדיין לא "מכרתי" את האוכף.
מכירה של האוכף הקנוי מלפני יומיים:
C1070 - מחיר של 1370 ש"ח
P1070 - מחיר של 3840 ש"ח
סה"כ 5210 ש"ח.
למרות העליות החדות, ולמרות שעדיין נמצאים כל כך מוקדם החודש, התטא והירידה בסטיות ניצחו.
יש הפסד של 1.6%.
דמ"כ - באיזה מדד קנית את הצמד הזה?ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
זה היה שילשום בסוף היום. נדמה לי שהיום נסגר אז ב 1072 או באזור.
אגב כרגע, הצמד הזה חזר ל 0% רווח. מה שאומר שרק עליות של יותר מ 2.2% היו מחזירים את הפסד התטא והגאמא. מעניין. אולי המסקנה היא ששוקת קנויה טובה כאשר חוזים ירידות רציניות, אבל לא רוצים לעבוד חשוף כדי להמנע מהפתעות. אני מניח שימי הנפילות הגדולות של 2008 היו אידאליות לשקתות קנויות. הן נתנו תשואה יפה וגם הגנו מפני תיקונים יומיים חדים מאד (שהיו כמובן).
אבל עוד מוקדם למסקנות. נמשיך לעקוב...
תלוי, היו נקודות זמן שסטיית התקן הגיע ל-80. אני יכול להניח שמי שרוכש אוכף כזה וסטיית התקן יורדת "רק" ל- 50 יכול לצאת בנזק גדול.ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
יום חמישי תום המסחר:
קניה (תאורטית כמובן - והפעם חבל שלא אמיתית, אבל מי יכול לדעת...) של:
P1090 - מחיר של 2000 ש"ח
C1100 - מחיר של 1910 ש"ח.
סה"כ השקעה של 3910 ש"ח.
אגב, לא שזה משנה הרבה -אבל למה לא ביצעת על אותו סטרייק?
אני משתדל ששתי האופציות יהיו באותו המחיר.ציטוט:
פורסם במקור על ידי gsk
תוצאות להיום לשעה 10:30:
P1090 - מחיר של 3020 ש"ח
C1100 - מחיר של 1080ש"ח.
סה"כ: 4100 ש"ח. רווח של 4.8%.
לא רע, אבל גם לא מפיל מהכיסא. כנראה שהשוק לא מספיק תנודתי כדי שהאוכף יעבוד טוב.
המשך ניסוי:
P1070 - מחיר של 1920 ש"ח
C1080 - מחיר של 2020 ש"ח