חצינו ירידה של חצי אחוז מנקודה זו ולפחות אני לא הצלחתי את הגידול התואם ברווח.ציטוט:
פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
Printable View
חצינו ירידה של חצי אחוז מנקודה זו ולפחות אני לא הצלחתי את הגידול התואם ברווח.ציטוט:
פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
תודה רבה שחקן
:-)
ביצעתי את התיקון כמה דקות לפני 4.
2p1070 = -290*2
-1p1080 = 490
-1p1090 = 670
סה"כ קירוב הרגל = 580 ש"ח
1c1150 = -250
1c1140 = 430
סה"כ קירוב הרגל = 180
סה"כ תקבולים על הקירובים = 760 ש"ח.
לא חושב שהיית צריך לתקן בשעה 16 במיוחד כשהתיקון עלה בשעה 12.
תשים לב ששחקן תמיד מציין את המדד ותמיד אומז לעשות התאמות ככה שיכלת להימנע מהתאמות ולדעתי גם להגיע ל 10%.
ועוד משהו,
פתאום האסטרטגיה של 29/11 נראית דבש - נכון????
לא משנה מה יסגר בה תיזכרו כמו ששחקן כתב על אלה שנלחצו וסגרו.בואו נראה קצת תגובות מכל אלה שאמרו אחרי יומיים שאין סיכוי והאסטרטגיה הולכת להפסד קשה.
אני מודה שהיה לי חשש לבצע בשעה ככ מאוחרת, ולא הייתי בטוח שאני פועל נכון,
אבל אני עוד "מתלמד", ואם טעיתי - ייצא שכרי בהפסדי מבחינת הלקח.
אבל לעניין - מאותה סיבה שלא הייתי בטוח אם צריך לתקן בשעה הזו - אני עדיין לא בטוח שאני מבין למה לא.
אשמח להסבר.
תודה,
ניר
:d :dציטוט:
פורסם במקור על ידי admin
אפי, מצחיק אותי תמיד לראות את התגובות שלך כשהפוזיציות שלך ברווחים (כמו בימים שהנדל"ן יורד...) ממש חמוד.. :d
הכל יחסי בחיים...
במהלך היום היינו בהפסד (תאורטי) של כ-3500 ש"ח ועכשיו בהפסד (תיאורטי) של קצת פחות מ-2000 ש"ח. בהחלט שיפור משמעותי מאוד מהבוקר.
אבל עדיין.... דבש ? לא יודע...
מסכים איתך שבהחלט יש עדיין מצב לסגור אותה ברווח.. אבל לא השבוע (אולי תחילת שבוע הבא) ובהנחה שהשוק יישאר באזור הנוכחי ולא יברח למטה או למעלה.
אביעד החישוב שלך לא ברור לי.
גם הרוחנו כל הזמן על הפוטים גם על האוכף גם האוכף האחרון שכתבנו כבר הרויח יותר מ 500 שקל, וגם קיבלנו תגמול על כתיבות קולים במקור . כלומר פקיעה 1135 לפני עוד תיקונים ואתה עדיין ברווח.
ע"פ החישוב שלי - אנחנו כבר ברווח, לא?ציטוט:
פורסם במקור על ידי admin
גם אצלי.
אני חושב שאנחנו מחשבים שונה את הרווח.ציטוט:
פורסם במקור על ידי admin
בכל נקודת זמן שאני רוצה לדעת אם האסטרטגיה מרוויחה, אני בודק את התקבול/הוצאה מיצירת האסטרטגיה ומפחית ממנה את התקבול/הוצאה מסגירת האסטרטגיה.
את מה שאני מקבל אני מחלק בבטחונות שנדרשו לאסטרטגיה וזה מבחינתי הרווח. (אגב, כאן למדתי שכך מחשבים רווח לאסטרטגיה).
ולכן, סך התקבולים (לאחר כל התיקונים) באסטרטגיה של 29.11 הם => 5,642 ש"ח.
סגירת הפוזיציה כעת => 7280 ש"ח.
בסה"כ מינוס של כ-1600 ש"ח (לפני עמלות).
סה"כ בטחונות נדרשים לאסטרטגיה => כ-18,500 ש"ח.
רווח: -1600 חלקי 18500 => מינוס 8.5% בערך.
חישבתי נכון?
נ.ב. כמובן שאני מודע לכך שרווח אמיתי של אסטרטגיה בודקים בסגירה.