כמו שכתבתי אתמול - השוק עולה היום.
זה תמיד כך, מי שעושה הפוך ממני תמיד מרוויח! :d :d :d
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
Printable View
כמו שכתבתי אתמול - השוק עולה היום.
זה תמיד כך, מי שעושה הפוך ממני תמיד מרוויח! :d :d :d
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
שיט (הןדעה שנייה שאני כותבת ונעלמה לי)
דמי כיס,
אשמח לשמוע ממך על אסטרטגיות חדשות שאתה מבצע (אוכף, שוקת קנויה וכד'....)
במצבים כאלה יש מקום להרחיב אופקים....לא תמיד שוקת מתאימה - והבריאות יותר חשובה מהכל.
היום החזיר לי קצת צבע לחיים:)
בסה"כ תשואה נאה החודש אבל קשה לראות רווחים יפים (בעבודה קשה) נמחקים במהירות האור ואין הרבה מה לעשות רק להתפלל....(במיוחד שכבר תיכננתי איך לשרוף הכסף....)
נראה לי שיש לך הגיון בריא ואתה קורא נכון את השוק....לכן קוראת לך מכאן לפתוח שירשור חדש על שמך (כבוד....) ושיכיל אסטרטגיות חדשות ומרעננות, ונדון ונחכים כולנו.
אולי יואיל שחקן להכניס מילה פה ושם ויעשיר אותנו לגבי כיוון וקריאת שוק וגם לגבי תיקונים אם צריך (שהרי זו חכמה גדולה מאוד).
אז כיס....קדימה - בא נרענן את יוני
מה אתם אומרים?
אני חושב שמוקדם להספיד את השוקת הרחבה.
צריך לעשות פוסט מורטום לחודש ולהבין בדיוק את הנקודות שבהן עשינו טעויות ולמה. כי בהתנהלות נכונה יותר, אפשר היה לעשות החודש בקלות תשואה של 20%.
לגבי אסטרטגיות אחרות, בשימחה. נגמור את היום, ונתחיל את שרשור יוני.
מסכים עם ריקי, אשמח לשמוע על אסט' ליוני, בשרשור החדש שדמי כיס יפתח.
וגם אשמח אם שחקןבאמת יעזור לנו לגבי שוקת רחבה בשוק שכזה.
מיקסום רווח:
לאחר הסיכון המוצלח שלקחתי אתמול, כשמכרתי מחדש ערימה של P1050, אני לוקח סיכון נוסף, אבל סיכון לא רציני.
סגרתי את P1050 ומכרתי P1080. לאחזקה רק עד סוף היום. כמה שיעשה, יעשה.
במקביל אני מחכה ש C1130 שמכרתי אתמול כהגנה על ה P1050, יחזור למימדים שלו בבוקר. אני לא מחשיב את המכירה שלו כטעות. זו הייתה הגנה. רק צריך לקוות שיחזור עד סוף היום למימדים הטבעיים שלו, והכל בסדר.
כתבת חשוף או עם הגנות?
למכור פוט 1080 היום זה אומץ.
השוק לא יציב ויכול להתהפך.
אל תעזוב את הכסא.
כתבתי מוגן חלקית 1060, ועוד הגנות רחוקות יותר שנשארו לי.
ואני כל היום באזור המחשב.
השחיקה היום רצינית. כמה שיעשה עד סוף היום, יעשה. זה בטח לא לפקיעה.
אין שחיקה יותר טובה מהיום
רק שלא תבוא לך נפילה פתאום. בקיצור - בהצלחה!
סיכום:
גמרתי את החודש בהפסד של 5%. עד הבוקר הכל נראה וורוד. השתוללות המדד היום גרמה לי לסגור בהפסד מבלי לדפוק חשבון. זה מה יש. בהתחלה עוד חשבתי להשאר לפקיעה עם 3.5% לכל צד. הארכת המסחר עוד ועוד ועד, שיכנעה אותי שצריך להיות בחוץ. ואני בחוץ. ולעזעזל העמלות. ממילא מישהו בבנק מחליף החודש את האוטו בזכותי.
דברים שעשיתי טוב החודש:
-קידומים חכמים.
דברים שעשתי רע החודש:
-קידומים מטופשים.
חדוחלק.
מסקנה נוספת:
בשוק תנודתי, אפשר לעשות עם אוכף קנוי ים של כסף. בימים של תנודות חדות, כדאי מאד לקנות אוכף בסוף היום, ולקוות שהדברים ימשיכו לצאת משליטה ביום שלמחרת.
תוכניות ליוני:[*]לפתוח שוקת רחוקה לפי כל הכללים.[*]לנסות לנצל יום עם תנודה חדה על מנת לפתוח. שום דבר לא בוער. פתיחה טובה יכולה להיות מאד רווחית.[*]לקדם רק כאשר כדאי וטוב לקדם. כמו למשל לקדם קולים ביום עם עליות חדות, ולהיפך.
להתראות בשרשור יוני!