אתה טועה. אם מחר יפתח בלי תזוזה משמעותית, אתה תראה את כל האופציות נחתכות בפראות.ציטוט:
פורסם במקור על ידי harel4u
Printable View
אתה טועה. אם מחר יפתח בלי תזוזה משמעותית, אתה תראה את כל האופציות נחתכות בפראות.ציטוט:
סגרתי לגמרה את רגל הפוט שלי, העצבים שלי לא החזיקו מעמד ליום נוסף.
כמובן שסגרתי במחירים הכי גרועים...
החודש מחקתי רווחים של חודשיים כ 11% הפסד כולל העמלות ששולמו... צריך לדעת גם להפסיד.
עשיתי את כל הטעויות שרק אפשר, אני אשתף אותכם מחר כדי שכולנו נלמד.
בהצלחה למי שנשאר.
אגב אין לכם מה לדאוג - השוק הולך לעלות, כי סגרתי את רגל הפוטים זה תמיד קורה - בדוק!!!
הטתא של היום (לא של מחר) הייתה אמורה לבוא לידי ביטוי בחצי שעה האחרונה, אבל הסטייה המשיכה לעלות!!!ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
אולי היא טיפה הורידה את הקולים
איזה חודש... :shock:
ולחשוב שאם הייתי נשאר עם השוקת המקורית שלי הייתי מסיים ברווח נכבד...
היום סגרתי את רגל הפוטים שלי והעמסתי עד כמה שאפשרו הבטחונות את צד הקולים עם 1130 מוגן ב 1140
בסה"כ מופסד לאחר עמלות נכון לעכשיו כ 1.5%- ממש לא נורא... בדקות האחרונות קניתי כמה פוט 1060 - אולי אפשר יהיה להחזיר חלק מההפסד מחר.
המעקב שלי אחרי התנהגות טתא, זה שהיא פועלת "בלילה" ולא בתום המסחר. אני עוקב אחרי זה הרבה זמן.ציטוט:
קנית? או מכרת?ציטוט:
פורסם במקור על ידי hfleminger
קניתי חמש יחידות ב 360 ש"ח, בסוף המסחר הם היו כבר בכ- 440 ש"ח.... מקווה שמחר תהיה התרסקות כוללת :d ואשאר כבר לפקיעה עם רגל הקולים בלב וראש שקט...ציטוט:
ב
פעם הבאה, אם אתה קונה, עדיף לך לקנות של יוני. לא רוצה לצער אותך, אבל יש סיכוי טוב שמחר בבוקר תראה אותם גם ב 150 ש"ח. ואגב, זו קניה חשופה, שרבות דובר כנגדה באתר שלנו...ציטוט:
פורסם במקור על ידי hfleminger
תודה על העצה, פעם הבאה אקנה של החודש הבא- בהחלט עושה שכל.ציטוט:
אני ישן עדיין מאוד בשקט עם הפוט 980 שלי שכתבתי לאחר הפקיעה הקודמת.... רק אם המעוף יתקרב פחות מ 4% משער זה אסגור ולא אשאר לפקיעה (בגלל יום MSCI אחרת אני מוכן לספוק בערב הפקיעה קירבה של 3%).
הנה אני חוזר על הנדנוד - פוט לא כותבים קרוב יותר מ-15% מהפקיעה ולא משנה אם זה מכניס גרושים.
פרוטה לפרוטה מצטרפים להון גדול כאמרת חז"ל.
איציק.