Re: שוקת רחבה מאי - דיונים ופרשנויות
ציטוט:
פורסם במקור על ידי harel4u
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
קחו, החלטות בערב לקראת סגירה. עליה של כמה נקודות למעלה או השארות במקום תגרום לירידה בערך האופציות האלו. ירד כבר שלושה אחוז... כמה עוד ירד היום? הסיכון /סיכוי לטובתכם לפחות לקראת סגירה . ואז לכל הפחות ניתן יהיה להתגלגל לאחור גם בלי הכפלות לפחות בעלות נמוכה יותר.
זכרו מחר בערב, לקראת פקיעה, אופציה על הכסף תהיה שווה 500 ש"ח לא יותר.
ז.א מחר המדד ירד בעוד 30 נקודות , אופציה פוט 1050 ברגעי סגירה צריכה להיות שווה 500 ש"ח.
שם המשחק עצבים.
הצלחות.
הבעיה היא שמחר ה 26.5!!!
זה לא משנה לך?
הראל, למען הגילוי הנאות אם תראה במעלה השירשור אני כבר סגור.
מחר הוא נעלם גדול, לכן חשבתי כי כדאי היום בערב, לקחת החלטות.
בבוקר 1050 היתה שווה 400 ש"ח כעת במדד דומה היא שווה רק 250.
לכן בערב המרווחים ילכו וירדו התאטא עובדת שעות נוספות.
בהצלחה.
אם יהיו ירידות ומחר נגיע ל1050 אני חושב שהמרווחים יעלו למרות התטא. הסטיה תהיה בשמים ואם בתחילת החודש ההפרש בין סטרייק למשנהו בכסף הוא 25-30% ערב פקיעה הוא מגיע לפי 3 ויותר.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי harel4u
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
חברים,
הייתם סוגרים p1040 ו p1050 היום, או מחכים למחר?
אני גם מתלבט קשות!!
תשובת שחקן בצ'אט מהיום לשאלה דומה:
שאלה: שחקן רגל תחתונה בשוקת P1030 מתי למכור היום או לחכות למחר ?
שחקן מעוף: זפוד לחכות. מספיק שמחר יפתח 0 ואתה לוקח את כל הכסף - אבל לא להיכנס איתה לפקיעה
בהצלחה לכולנו.
אישית סגרתי היום רגליים קנויות ב 1050 וגם 1030, את החלק המכור סגרתי בעליות של אתמול\שלשום.
מעדיף להיות רגוע מאשר לנסות לתפוש שתי צפרים. סה"כ לחודש המזעזע הזה יצאתי כמעט מאוזן אחרי קיזוזים.
ליוני כבר מכרתי 980 - 1220 מוגנים בסטרייק אחד.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי leayael
אם יהיו ירידות ומחר נגיע ל1050 אני חושב שהמרווחים יעלו למרות התטא. הסטיה תהיה בשמים ואם בתחילת החודש ההפרש בין סטרייק למשנהו בכסף הוא 25-30% ערב פקיעה הוא מגיע לפי 3 ויותר.
מחר בערב, אתה צודק מאה אחוז מרווחים באופציות ליד הכסף גדולים.
דוגמא:
מחר בערב עומד המדד על 1050. פוט 1050 יהיה שווה 500 ש"ח פוט 1040 יהיה שווה מאה ש"ח.
שימושים- ניתן לקרב הגנות בזול, לסגור אופציות רחוקות בשני סטרייקים בזול .
איתרה מזלך אתה כתוב על 1050 הגנה 1040 או לממש הפסד או לכתוב את קול 1050 עם הגנה 1060.
עדיף היום בערב , לבצע פעולות.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ani999
אישית סגרתי היום רגליים קנויות ב 1050 וגם 1030, את החלק המכור סגרתי בעליות של אתמול\שלשום.
מעדיף להיות רגוע מאשר לנסות לתפוש שתי צפרים. סה"כ לחודש המזעזע הזה יצאתי כמעט מאוזן אחרי קיזוזים.
ליוני כבר מכרתי 980 - 1220 מוגנים בסטרייק אחד.
1220 נראה לי רגוע מאוד.
אבל בשוק כזה לכתוב 980 לפני שהחל החודש? נראה לי סיכון. זה קצת מעל 9% כשאנחנו מדברים פה בשרשורים על 15%+- בצד הפוטים בתחילת החודש.
להזכירך שחקן המליץ היום ללכת על 950 בתור התחלה.
אני החלטתי לקחת ריסק היום.
בשיא הפאניקה כתבתי מחדש P1050. במחירים די מוטרפים. אני עומד לקחת את הסיכון ולחכות איתו למחר ולסגור אותו מחר. בהתאם לאחת המסקנות שלי, אם כבר לקחת ריסק אז שיהיה בשר. והיה בשר.
נימוקים: היו הרבה מאד ירידות רצופות. הירידות היום כבר מגלמות את הירידות העתידיות של ארה"ב. סביר שתהיה הפוגה. מסויימת. בטתא הנוכחית, הפוגה זה גם ירידות קלות. כמובן שדשדוש / עליות קלות יתקבלו בברכה רבה.
מקווה מאד לא לצאת טמבל.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
בשיא הפאניקה כתבתי מחדש P1050. במחירים די מוטרפים. אני עומד לקחת את הסיכון ולחכות איתו למחר ולסגור אותו מחר. בהתאם לאחת המסקנות שלי, אם כבר לקחת ריסק אז שיהיה בשר. והיה בשר.
נימוקים: היו הרבה מאד ירידות רצופות. הירידות היום כבר מגלמות את הירידות העתידיות של ארה"ב. סביר שתהיה הפוגה. מסויימת. בטתא הנוכחית, הפוגה זה גם ירידות קלות. כמובן שדשדוש / עליות קלות יתקבלו בברכה רבה.
מקווה מאד לא לצאת טמבל.
אם כתבת בגבוה היומי לא תצא טמבל, צריך שמחר תהיה ירידה של עוד שלושים נקודות עד הערב. כל זאת בתנאי שלא תגיע עם זה לפקיעה, גם במחיר מימוש הפסד. בהצלחה.
אם להפסיד אז לפחות אחרי שקבלת היום מחיר מופקע :d
דמי כיס שלום,
אני עשיתי אותו הדבר למסחר תוך יומי ואסגור בסוף היום כדי להרוויח את התטא
מאיר טל
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
מקווה מאד לא לצאת טמבל.
השעה 16:20
הטתא כמעט לא נותנת כלום!!!
אוף... חודש מעצבן