Re: שוקת רחבה אוגוסט - דיונים ופרשנויות
[quote="hfleminger"]סיכום חודשי:
8% רווח לפני מס!!!
תוצאה יפה אך אני מקווה בשבילך שלא ביצעת בכמויות מסחריות בניצול גבוה של בטחונות.
העמידה האמיצה קרוב למדד בשוקת בסופו של דבר תוביל להפסד כואב.
האם תוכל להתמודד אם הפסד באומץ?אם כן אז אין בעיה אך אם המצב הוא אחר תסיק מסכנות.
דעתי האישית התוצאה יפה אך הדרך שגויה.
אני מסיים עם 4.5%
זאת בגלל שלא ניצלתי אלא 35% מרגל הפוט כל הזמן חיכיתי לירידות
את 1200 לא הזזתי גם כאשר היה מעט מסוכן
הולך לפקיעה עם 1200 ו1080
לגבי חודש הבא האפשרויות מאוד מצומצמות ומותירות במרווחים של 30-40 ש"ח מרחק של 7-8% מרחק.
כאשר התגבול כל כך מועט , בהתחשב במחיר עלות ההזזה ובשינוי מחירי קניה ומכירה, הזזת רגל מניבה 10 ש"ח ויוצא שכמעט אי אפשר להזיז רגלים, אלא אם כן כותבים במרווח של 60 ש"ח.
לכן טרם החלטתי מה עושים, נקווה לעליה בסטיה.
מאחל פקיעה מוצלחת לכל החברים.
לצערי עדיין איני יכול להגיד שאני מסיים.
ה1110 שלי אינו נראה בטוח כבתחילת השבוע, אך אני נכנס איתו (החוזים כבר מראים ירידות של 0.8%, צריך להיות ממש קריסה כדי שנראה פה פקיעה כה אכזרית, במיוחד שהשחקנים שנשארים לפקיעה יהיו לצידי).
רק לחשוב שבתחילת השבוע אמרתי לעצמי, אם המדד נוגע ב1170 לקדם את הפוטים ל1130..
בכל מקרה תחת הנחה שהפקיעה תעבור בשלום, רווח של טיפה פחות מ5% לפני עמלות, וזאת לאחר שפתחתי רק כמחצית מצד הפוטים.
לפחות הקירוב שעשיתי ל1190 בטוח :) .
באופן כללי אני משתדל לשמור על 4-5 סטרייקים בשבוע פקיעה, אך החודש התקרבתי מעט יותר על מנת לכסות על החסרון בפוטים מתחילת החודש..
גם אני נשארתי עם 1110.
מה שהלך בסוף זו היית פאניקה בהתגלמותה.
פשוט נעלמו המוכרים. היו רק קונים. המחיר קפץ בשיא ל 160.
צריך פתיחה מחר של 1.5% למטה על מנת שאלך לחפש כובע לאכול.
לא נראה לי שזה יקרה. אני בכל אופן לא מודאג.
אבל: זו לא פקיעה נוחה!
צריך לזכור גם שארה"ב אחרי רצף משמעותי של ירידות. אני לא אתפלה אם הירידות שם יהפכו לעליות.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
צריך לזכור גם שארה"ב אחרי רצף משמעותי של ירידות. אני לא אתפלה אם הירידות שם יהפכו לעליות.
לדעתי היום בארהב יקום ויפול על נתוני מכירות הבתים שיפורסמו עוד כמה דקות (ואינני אופטימי לגביהם).
מה שכן, גם אם הנתונים יהיו שליליים, החוזים כבר הראו -0.8% בסוף יום המסחר כאן, כך שנראה שנצטרך נפילה של 2% לפחות (ובגלל השחקנים אולי אף 3%) על מנת לסכן את ה1110.
אופיר לדעתי,
הקרובים בשוקת רחבה מנוגדות להיגיון.
כי הרי עושים שוקת רחבה כדי לישון בשקט...
וגם הנחת היסוד של השוקת הרחבה שלא תיהיה תזוזה חודשית מעל 10-12 אחוז... ואם אתה מתחיל לקרב , אתה הולך כנגד קביעה זו.
אני אישית מקרב רגליים רק כדי לשלם על צעדה לאחור בצד השני.
בכלל הכי קלאסי בשוקת זה לפתוח בתחילת חודש, לא לגעת עד סוף החודש ולהרוויח חמש אחוז.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Arti
....
לדעתי היום בארהב יקום ויפול על נתוני מכירות הבתים שיפורסמו עוד כמה דקות (ואינני אופטימי לגביהם).
הנתונים היו על הפנים. ובכל זאת השוק לא משתולל. פשוט הגיע זמנו של התיקון הקל.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bursa_Guy
אופיר לדעתי,
הקרובים בשוקת רחבה מנוגדות להיגיון.
כי הרי עושים שוקת רחבה כדי לישון בשקט...
וגם הנחת היסוד של השוקת הרחבה שלא תיהיה תזוזה חודשית מעל 10-12 אחוז... ואם אתה מתחיל לקרב , אתה הולך כנגד קביעה זו.
בכלל הכי קלאסי בשוקת זה לפתוח בתחילת חודש, לא לגעת עד סוף החודש ולהרוויח חמש אחוז.
זה קלאסי ביותר, אבל בסטיות הנוכחיות, אפשר להגיע ככה ל 2% מקסימום.
אני לא מסתפק ב 2%. אני רוצה 5%. ולכן מקרב. צריכים להתפשר איפשהו.
שימו לב כמה חשוב לשמור על הכלל של חמישה אחוז בשבוע פקיעה.
כל החודש המדד עבד קשה בכדי לעלות, ביומיים השוק החזיר את העליה.
ולך דמי כיס, התלבטת בקול במהלך השבוע האחרון האם להתקרב, כבשת את יצרך ולא התקרבת, כל הכבוד.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bursa_Guy
אני לא מבין מדוע.
נניח פתחת שוקת במרחק 10 אחוז ולאחר שבועיים המדד עלה ב5%.
אם יצאנו מנקודת הנחה שלא תהיה תזוזה חודשית של מעל 10%, מדוע שלא נניח כי תהיה תזוזה כזו בשבועיים שנותרו? מכאן שניתן לקדם את הרגל המורווחת ב5% (ואף יותר היות ונותרו רק שבועיים).
בנוסף, אם תקדם את הרגל המורווחת, "תצבור שומנים" על מנת להרחיק את הרגל הקרובה למדד בעת הצורך.
בהנחה שהתחזית שלך הייתה שגויה, ורואים את המדד מתקרב 3% כשנשאר יותר משבוע לפני הפקיעה ואתה מעוניין להרחיק, קירוב של הרגל המורווחת כעת הוא פחות רווחי (שכן אם קירבת לאחר עליה של 5% צברת תקבול נוסף).
בקיצור- כל עוד אתה שומר על מרחק סביר, אין בקירוב דבר רע.
מה שכן בעייתי הן סטיות נמוכות, כאלו שנותנות לך תקבול מגוחך במרחק 10%, ואז יש לשקול אם אתה מבצע שוקת מעט צרה יותר/מתפשר על רווח נמוך יותר/ מוותר על שוקת.
בסך הכל ראינו בימים האחרונים עלייה מבורכת בסטייה.
מי יודע, אולי גם נראה אותה עולה לכיוון ה20 בימים הקרובים.
ארטי יקר, כתבתי לך תגובה ארוכה מאוד והכל נמחק.
אז אנסה לתמצת הפעם.
כי אני לא קונה את ההגיון שאם בחודש אין 10% תזוזה אז למה שבשבוע יהיה חמש.
אנחנו לא יודעים , אולי היה חודש שהיתה עליה חמש אחוז ואז נפילה של 18? ואולי הנפילה קרתה בשלושה ימים? אנחנו יודעים רק את הסטטיסטיקה החודשית, ואם רוצים לסמוך עליה, אז הקרובים
פועלים
כנגד ההגיון לטעמי.
המשך פקיעה מהנה.