ציטוט:
פורסם במקור על ידי leayael
צהרים טובים, עקבתי אחרך החודש ומה שאתה עשית זה מסחר יומי, זה בסדר גמור , ניתן להרוויח בזה הרבה כסף, זה תמיד כרוך בהימור על כיוון, אבל זה לא שוקת רחבה.
בהצלחה.
Printable View
ציטוט:
פורסם במקור על ידי leayael
צהרים טובים, עקבתי אחרך החודש ומה שאתה עשית זה מסחר יומי, זה בסדר גמור , ניתן להרוויח בזה הרבה כסף, זה תמיד כרוך בהימור על כיוון, אבל זה לא שוקת רחבה.
בהצלחה.
בעיקבות הצ'ט עם שחקן, אני עושה הימור קטן - פתחתי בצד של הקולים 1130 מוגן 1150. לא לפקיעה. עד מחר. לגרד עוד קצת כסף.
אני חושב שמחר יהיה יציבות עם נטיה לעליות. מהסיבה הפשוטה שאחרי כל כך הרבה ירידות, סביר שתהיה הפוגה.
חברים,
הייתם סוגרים p1040 ו p1050 היום, או מחכים למחר?
שלום dfrog.
ב-1040 לא היתי נוגע עדיין, אולי לקראת סוף היום או מחר, תלוי בהתפתחויות.
אני כתוב שני שליש ב-1060 ושליש ב-1050 עם הגנות במרחק 2 סטרייקים והבוקר היתה לי חריגת בטחונות עד שסידרתי את זה.
את 1060 אני מגלגל לאוכף מוגן לחודש הבאה ו-1050 בינתיים לא נוגע.
מקווה שזה הצעד הנכון. אם למישהו יש רעיון אחר - אני זקוק לעצה טובה.
כך את דעתי בערבון מוגבל כי אני לא כל כך מנוסה ולחוץ כמו ט...פון - פעמים כמעט נמחקתי כשלקחתי סיכונים.
אני גם מתלבט קשות!!ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
קחו, החלטות בערב לקראת סגירה. עליה של כמה נקודות למעלה או השארות במקום תגרום לירידה בערך האופציות האלו. ירד כבר שלושה אחוז... כמה עוד ירד היום? הסיכון /סיכוי לטובתכם לפחות לקראת סגירה . ואז לכל הפחות ניתן יהיה להתגלגל לאחור גם בלי הכפלות לפחות בעלות נמוכה יותר.
זכרו מחר בערב, לקראת פקיעה, אופציה על הכסף תהיה שווה 500 ש"ח לא יותר.
ז.א מחר המדד ירד בעוד 30 נקודות , אופציה פוט 1050 ברגעי סגירה צריכה להיות שווה 500 ש"ח.
שם המשחק עצבים.
הצלחות.
לא יודע להמליץ, אבל כן אפנה אתכם למה ששחקן אמר בצ'אט היום:
(10:57) שחקן מעוף:קולטון אין כרגע גבול תחתון. השחקנים עובדים רק על CALL ונטשו בכלל את הפוטים לרבות סגירה בחמישי + ראשון. אם וול תסגור כמו החוזים תראה כאן מחר 1050
הבעיה היא שמחר ה 26.5!!!ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
זה לא משנה לך?
וד.א.
בגלל האי וודאות
אופציה על הכסף תהיה שווה בהחלט יותר מ 500 ש"ח
לפחות כך נראה לי
נכון לא שוקת רחבה קלאסית. בהתחלה היה לי מזל ולא הייתי בשוק בשבוע הראשון. כמו כן פתחתי המון רגל קול ומעט רגל פוט. וגם התעקשתי על מחירים תוך ניצול ידע בניתוח טכני. אבל נראה לי שאף אחד לא ביצע שוקת רחבה קלאסית בשוק כזה תנודתי. במצב כזה ממש חובה לנצל את פערי המחירים התוך יומיים ולשם כך יש כלי של ניתוח טכני.ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99