-
Re: שוקת רחבה אפריל - דיונים ופרשנויות
אופיר, זו דרך מצויינת להגן גם על רגל הפוט, במקרה של ירידות חדות יותר ממה שכולם חושבים(איסוף תקבולים לשם ניהול רגל הפוט).
במידה ויש עליות , לדעתי כל מה שיצטרך לעשות זה לשלם על "הטעות/הנועזות" בקירוב הגנות לאותה השלוחה, הבעייתית ולהמתין לקראת הפקיעה לשם ניהול השלוחה...
אבל מניסיון, מאז מרץ 2009, כנראה כאשר עדר הג'רמוקלים יראה 1200 הוא יאמר לעצמו איזה הזדמנות קניה מצויינת וירוץ לחטוף סחורה בהמוניו, עד הפעם שזה לא יקרה ואז התיקון "הצפוי" יתרחש.
כיוון שהבנו שאנחנו לא יכולים לצפות את תנועת השוק בטווח הקצר, אז כל מה שנשאר זה לארגן תוכנית ולפעול באופן מדוייק על פיה בהתאם לתנועות המדד.
בהצלחה.
אגב אני ממוקם ברגל הקול על פי יחס הבא: 2 קול 1260 קנוי- ,3 1270 כתוב, 9 1280 כתוב, הגנה 1300 - 12 - קנוי. עד 1280 בפקיעה מרוויח 1K מעל מתחיל ההפסד המקסימאלי.
רגל הפוט- טרם התעצבה לה.... אבל הכתיבות סביב 1140-1150.
הצלחות...
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
אבל מניסיון, מאז מרץ 2009, כנראה כאשר עדר הג'רמוקלים יראה 1200 הוא יאמר לעצמו איזה הזדמנות קניה מצויינת וירוץ לחטוף סחורה בהמוניו, עד הפעם שזה לא יקרה ואז התיקון "הצפוי" יתרחש.
הצלחות...
לדעתי אנחנו תלויים לחלוטין בארה"ב. אם הירידות שם ימשכו שם גם אם יהיו מתונות, 1200 לא תהווה התגדות.
-
שימו לב, שבירידות, פוטנציאל הרווח בקירובים הרבה יותר משמעותי מאשר בעליות. שיפוע המחירים בקולים הרבה יותר
חד.
זאת אומרת שאם בזמן עליות היינו צריכים לקרב 5-6 סטרייקים על מנת לחזור למשחק, הרי בקולים, מספיק 2. זה מפצה על עליה בסטיות התקן, שיכולה להציק בצד של הפוט.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
שימו לב, שבירידות, פוטנציאל הרווח בקירובים הרבה יותר משמעותי מאשר בעליות. שיפוע המחירים בקולים הרבה יותר
חד.
זאת אומרת שאם בזמן עליות היינו צריכים לקרב 5-6 סטרייקים על מנת לחזור למשחק, הרי בקולים, מספיק 2. זה מפצה על עליה בסטיות התקן, שיכולה להציק בצד של הפוט.
אופיר, זה מהסיבה שהמחיר מגלם הכל.
שים לב כי כאשר פותחים את השוקת אף פעם זה לא יוצא במרחקים שווים , קולים/פוטים.
אנו נותנים ,"בדיעבד" הסברים לעניין, ירידות מפחיד, עליות הגענו לשיא וכו' אבל בסופו של דבר המחיר מגלם את המרחק "הנכון", יותר נכון ההפרש במחרים בין שני סטרייקים צמודים הוא הוא שקובע את המרחק הנכון שאליו צריך לגשת.
תחילת החודש שוקת רחבה נפתחה 1310- 1080.
היום/אתמול שחקן/האנשים בפורום דיברו על 1150-1280, רגל פוטים התקדמות 7 סטרייקים רגל קולים 3 סטרייקים.
בכל מקרה מעניין לראות כמה זמן תחזיק מעמד הירידה הזו?
-
נכון, וזה גם אומר שכל עוד לא נפרצים הגבולות, ירידות הרבה יותר רווחיות.
-
זה פשוט מדהים שמחדש לחודש נהיה קשה יותר ויותר עם השוקת?
סגרתי רגליים על מנת לקדם אך וכרגע ממתין לארה"ב,באירופה יורדים יותר כאן כנראה ממתינים לארה"ב.בכל מקרה ס"ת לא מצביעה על שום התרגשות מירידות השוק נטול פחד לגמרה.
לא מרגיש שבנוח לכתוב קרוב בכל זאת עדיין יש הרבה זמן מצד שני אין בשר בכלל.ניראה לי הפשרה תהיה בהקטנת כמות הכתיבות
והשארת יותר ביטחונות לתיקונים.
-
מה דעתכם על 1150 מוגן 1140? לא מסוכן מדי??? שחקן אומר שלא. מפת הכתיבות אומרת שלא. אבל 3 שבועות לפקיעה.... 70 (6%) נקודות בירידה זה ממש כלום. אז מה עושים?
-
כששאלתי את שחקן אתמול בצ'ט על גבולות שוקת חודשית הוא ענה: 1170-1280
היום קירבתי מ 1120 ל 1140 ובשלב זה לא נוגע יותר.
יש עוד 3 שבועות והסטיות הנוראיות האלה גורמות לנו להתקרב הרבה יותר מכפי שהיינו מרשים לעצמנו בחודשים בהן סטיות נורמליות.
אני לא מרגיש נוח לזוז מ 1140 בשלב זה. כרגע השוקת שלי ברווח של כ-3% אחרי עמלות, בניצול 80% מהבטחונות ולא רע לי עם זה.
1150 זה 5.7% מהסטרייק. 3 שבועות לפקיעה... (לא ש 6.5% על 1140 זה מרווח מספיק, אבל עדיין)
-
אני לא מרגיש נוח לזוז מ 1140 בשלב זה. כרגע השוקת שלי ברווח של כ-3% אחרי עמלות, בניצול 80% מהבטחונות ולא רע לי עם זה.
1150 זה 5.7% מהסטרייק. 3 שבועות לפקיעה... (לא ש 6.5% על 1140 זה מרווח מספיק, אבל עדיין)
אני מסכים איתך.
עוד קצת ואנחנו מגיעים ל-1200 ואז הכל פתוח...
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
אופיר, זו דרך מצויינת להגן גם על רגל הפוט, במקרה של ירידות חדות יותר ממה שכולם חושבים(איסוף תקבולים לשם ניהול רגל הפוט).
במידה ויש עליות , לדעתי כל מה שיצטרך לעשות זה לשלם על "הטעות/הנועזות" בקירוב הגנות לאותה השלוחה, הבעייתית ולהמתין לקראת הפקיעה לשם ניהול השלוחה...
כיוון שהבנו שאנחנו לא יכולים לצפות את תנועת השוק בטווח הקצר, אז כל מה שנשאר זה לארגן תוכנית ולפעול באופן מדוייק על פיה בהתאם לתנועות המדד.
בהצלחה.
אגב אני ממוקם ברגל הקול על פי יחס הבא: 2 קול 1260 קנוי- ,3 1270 כתוב, 9 1280 כתוב, הגנה 1300 - 12 - קנוי. עד 1280 בפקיעה מרוויח 1K מעל מתחיל ההפסד המקסימאלי.
רגל הפוט- טרם התעצבה לה.... אבל הכתיבות סביב 1140-1150.
הצלחות...
הגנה 1130.
עצבנו את רגל הפוט סופית ב- 1150-1140 , כאשר ראיתי כמה 1140 נותן הגברתי שם את הכתיבות.
אני אישית ממתין לירידות כבר הרבה זמן, אבל מגדלי הפוט כל הדרך מי 1200 בואכה 1150 יוצקים בטחון מה...
בכל מקרה ברור כי רק הסטיות הנמכות(ורק לאחר שאנשים הזיעו קצת החל משלוש) נאלצנו לכתוב קרוב כל כך שלושה שבועות לפקיעה במרחק של 60 נקודות מהמדד.
אני אישית בונה על זה שסטיות לא קופצות משלוש עשרה לשלושים בימים אלה כתהליך ארוך יותר...
כל החשש מירידות, אבל , בסופו של דבר , כמו בכל חודש מהחודשים האחרונים נהיה מוטרדים מרגל הקול, והפקיעה תהיה ירוקה :d
-
לי אין שום בעיה עם 1140. נכון שהיום היא ספגה הפסד יפה, אבל זה מאד מאד על הנייר. וצריך לזכור שזה מה שיפה במכירת אופציות. כל עוד הגבולות מספיק רחוקים, הזמן מתקן את הנזקים התיאורטיים.
למרבה הצער הייתי קצת עסוק, ולא הספקתי לקרב את רגל הקול. אבל העולם לא נגמר. יש עוד שלושה שבועות לפקיעה, ויהיו הזדמנויות.
הערכתי להמשך:
נראה לי שביום ראשון נראה את הקונים יוצאים מהחורים. ארה"ב שנבהלה מנתוני מאקרו גרועים, נבהלה עוד יותר מהירידות, ונכון לעכשיו הן נמחקו כמעט לחלוטין. יום אדיש או לחילופין חיובי קלות מחר בארה"ב, יזרים בחזרה רוח אופטימית, והאופטימיסטים על הגדרות ירוצו לקנות מפחד ששוב המדד יברח להם למעלה. בתיקשורת ידברו על תיקון טכני בריא, ושהמצב עדיין מצויין, ושהשיא הוא לא שיא.
-
-
גם אני נצלתי הירידות של יום חמישי כדי לקדם רגל הפוט שלי.
הייתי כתוב ב1090, סגרתי וקרבתי עם הגנה צמודה ל1140,
ברגל הקול לא נגעתי, עדיין כתוב ב1310 עם הגנה ב1330
-
באופן ממש לא מפתיע, השוק הגיב היום בעליות. תחילת המסחר אפילו בעליות חדות יחסית. ואיך שזה קרה, קפצו צ'יק צ'אק כל מני כאלו שהיססו לממש בשיא הקודם, והסתכלו בעצב על הירידות בשבוע שעבר, והחליטו ללכת על זה.
תמונת המצב שאני רואה, זה פינג פונג בין הרוצים להכנס באזור ה 1200-1210, לבין הרוצים לצאת ב 1220-1230. מה שאומר דישדוש באזור הזה. יכול להיות פינג פונג אינטנסיבי עם "הנחתות" בסיוע חו"ל.
לגבי הצד העליון, אני ממשיך להחזיק בדעתי ששיא כל הזמנים יהיה מאד לא פשוט לפריצה. על מנת לפרוץ אותו צריך עדר קונים אופטימיים/עוורים במיוחד. ונראה שעדיין ההפחדות של התקשורת/פרשנים מחזיקות מעמד. הירידות של שבוע שעבר חיזקו זאת. אני בטוח שיש הרבה אנשים שאומרים לעצמם "איזה מזל שלא נכנסתי".
אני ניצלתי הבוקר את העליה, והזזתי צד עליון ל 1270. נועז קצת, אבל אני חושב שהייתה הבוקר הזדמנות. ההגנה היא ב 1290. נשארו לי ביטחונות רזרווה, שיאפשרו לי לקדם ל 1260 ללא הזזת ההגנה. זה מתאים משתי בחינות - גם זהירות, כי בסך הכל 1270 לא ממש רחוק, וגם מאפשר קידום עתידי נוח.
דווקא בצד התחתון אני חושב שצריך לשמור על מרווח גדול. 1140 נשאר כשהיה.
-
ברמת הקוריוז: יש ביקושי ענק ומחזורים מרשימים ב C1300. כנראה שמישהו סוגר שם פוזיציות בקבלנות.
-
ציטוט:
ברמת הקוריוז: יש ביקושי ענק ומחזורים מרשימים ב C1300. כנראה שמישהו סוגר שם פוזיציות בקבלנות.
או מבצעי האסט' של שחקן שמנסים להקטין בטחונות
-
משעמם... :d (שזה טוב!)
החודש הזה ארוך מדיי.
-
אכן שיעמום מבורך מאד. הפינג פונג בין 1230 ל 1210 ממשיך.
ממשיכים להיות ביקושי ענק בתחומים 1280-1310, שאפשר לייחס אותם לסגירת פוזיציות בקבלנות. אני משער כך כי הביקושים גדולים, אך ללא כל התפשרות על מחיר - מתאים למי שהחליט לסגור פוזיציה עם הגעה למחיר קשיח מסויים.
ובאמת מבט על מה שקרה אתמול מראה שנסגרו לא מעט 1280,1290, ואילו 1260 הולך וצומח.
אבל שוב, למדנו בעבר שהכוח של השחקנים (מול הציבור) מוגבל מאד. אז אין ללכת בעיוורון אחרי מפת הפוזיציה, אלא להתייחס אליה כאל רמז בדבר מה חושבים הגדולים והחכמים.
והנה לא יבשה הדיו הווירטואלית על מה שכתבתי למעלה, וכבר אני רואה שהירידות הולכות ומחריפות. כל ירידה כזו מוסיפה עוד שקי חול לערימת הביצורים סביב שיא כל הזמנים. זאת משום שזה עוד יותר מוציא את החשק לאנשים להכניס כסף לבורסה ברמות שיא. שכן עד עכשיו, כל מי שהתפתה להכנס ברמות האלו, הפסיד.
-
במלכודת הדישדוש הסטיה הנמוכה והעמלות.
ללא שאלת העמלות היתי כבר סוגר לגמרי את רגל הקול, הכתיבות וההגנות מקול 1270 ועד קול 1310, שם כל העסק מוצה. ומצד שני יש לנו עוד שבועיים וחצי לפקיעה ,מכאן רק "רע" יכול להיות, והרווח הפוטנציאלי שם נמוך.
סה"כ: חמישה סטרייקים מהמדד רק 4 אחוז ולמרות מרחק הזמן הרב שנותר לפקיעה הרגל העליונה מוצתה.
יש למשהו רעיון כיצד יוצאים ממעגל העמלות?
איך ישרף כל כך הרבה זמן עד לפקיעה , בלי תזוזה?
מה שחשבתי לעשות זה לחסל רק את הכתיבות ב- 1280 ו-1270, כך נחסוך חצי עמלות.
וביום חמישי/ראשון להשתמש באופציות ההגנה הקנויות (ב- 1290 ) לצורך ניהול אוכף בכסף.
על פי כללי ניהול אוכף, שאז גם התטא נכנסת לפעולה מואצת ומצד שני נעבוד עם מעט אופציות לתזוזה=מעט עמלות.
-
אם אין לך כוונה לפתוח מחדש את הרגל העליונה, אתה יכול לסגור את האופציות המכורות בצורה טובה. פשוט תגדיר מחיר סגירה שכולל פיצוי על העמלה, ותשב שם ותתעקש. ברגע מסויים, התטא תבוא לעזרתך והמחיר שאתה רוצה יגיע. יכול להיות תוך יום, ויכול להיות תוך שבוע. בסוף זה יבוא. זאת בהנחה שלא צפוי גל עליות רציני (ואני חושב שזה המקרה).
זה מה שראיתי שהגדולים עושים. אתמול למשל ראיתי קניה של כ 1350 (!) אופציות C1300 ב 30 ש"ח. אם זה מישהו שלא לחוץ על ביטחונות ולא לחוץ לפתוח מחדש, אז הוא ישב שם עם המחיר הזה. היום, מחר, מחרתיים, מתישהו המחיר יגיע.
לגבי מכירה של ההגנות, כאן הזמן דווקא פועל לרעתך. אבל אני מניח שממילא זה כבר בתחום של פחות מ 20 ש"ח. אז ההבדל בין מדרגה למדרגה הוא רק שקל. ההתעקשות פחות עקרונית.
-
תופעה מעניינת ששמתי לב אליה שמאז השיא המעוף מראה ביצועיי חסר מול המדדים בחו"ל וזה הפוך ממה שהיה לפני השיא כשהשוק המקומי הראה תשואות יתר.
היום למשל המעוף ירד 0.6% בזמן שאירופה הייתה סביב האפס וכך גם החוזים.
אם התופעה תימשך, מעניין מה יהיה כשיהיו ירידות בארה"ב, יהיו פה ירידות חזקות?
בכל מקרה בשוקת צריך לשרוף שבועיים וחצי, נקווה שהכל יהיה רגוע.
דמי כיס - יש לך איזהשהו תבלין שיעזור לשרוף את הזמן?
-
שלום לכולם,
אכן השעמום חוגג והדשדוש הנצחי ויש לומר החיובי עוקץ באצבעות לעשות שטויות, אבל פתחנו את החודש בשוקת ועל כן נסיים אותו ובקצב הזה בתשואה פנטסטית.
ניצלתי את הבוקר הירוק בהיר לקדם את רגל הקול שלי ל - 1270 עוד שהמחירים היו סבירים. כעת אני ב - 95% ב - 1140 וב - 66% בטחונות ב - 1270. עוד קידום קטן ואני מגיע ליעד התשואה החודשית שלי.
סטיות התקן הנמוכות מחד גיסא גורמות לפרמיות נמוכות ומאידך משרות יותר בטחון על נטיותו של המדד לדשדש בטווח הקצר שהוא נמצא בו כעת. בנוסף אומנם ישנם עוד שבועים וחצי לפקיעה אך רק 9 ימי מסחר (הבורסה סגורה בימי – שני,שלישי בשבוע הבא).
כפי שדמי כיס ציין, אני מבין אלו שעבד יומיים קשים בסגירת רגל הקול שלי באזור 1300, התעקשתי על המחיר כחלק מהאסטרטגיה, ובמהלכם גיליתי שמרבית ההצלחות שלי היו בשעה הראשונה למסחר, ובכלל למשכימיי קום ניתן למצוא לעיתים מציאות באופ' הרחוקות בדקות הראשונות למסחר.
המשך דשדוש נעים :) ,
ד.
-
היי סאן.
לא מובן לי מדוע הינך מעוניין לסגור כתיבות קולים 1270 ו 1280. לעניין העמלות נראה לי שאין מה להתייחס אליהן.
עמלה של 2 עד 2.15 שח זניחה ולא צריכה להטריד.
למה לסגור כתיבות של 30 עד 100שח ולכתוב אוכף שיותר מלחיץ בתנודתיות שלו ובמסוכנות שלו. תנודה של 2% באוכף מסוכנת הרבה יותר משוקת ודורשת טיפול ומעקב צמוד מאד
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי avi11
היי סאן.
לא מובן לי מדוע הינך מעוניין לסגור כתיבות קולים 1270 ו 1280. לעניין העמלות נראה לי שאין מה להתייחס אליהן.
עמלה של 2 עד 2.15 שח זניחה ולא צריכה להטריד.
למה לסגור כתיבות של 30 עד 100שח ולכתוב אוכף שיותר מלחיץ בתנודתיות שלו ובמסוכנות שלו. תנודה של 2% באוכף מסוכנת הרבה יותר משוקת ודורשת טיפול ומעקב צמוד מאד
אבי, בוקר טוב,
אני כתוב ב- 1270-1280 משבוע שעבר, כאשר המרווחים היו גדולים הרבה יותר ובכל אופציה היה הרבה בשר.
כעת מבחינת תורת הסיכויים, נותר לי רק להפסיד. במידה וימשיכו ירידות לא נותר הרבה מה להרויח בכתיבות שם , זכור, יש להביט על המרווחים ולא על עלות האופציה עצמה.
לעומת זאת במידה ויהיו עליות המרווחים שם עשויים לעלות מייד כיוון שאנו יחסית מאוד קרובים למדד, עקב הסטיות הנמוכות, תאר לך מחר מוצאים גז נוסף,
טבע
סוף סוף מפתחת תרופה משל עצמה, והתברר כי הבנקים שלנו פשוט מצויינים, עדר הגרמוקלים ירוץ מייד לקנות סחורה, והמרווחים הנמוכים שצברנו פתאום יהיו מאוד גבוהים וכל הרווחים ילכו לעזאזל.
מצד שני אם אקטין כמויות של כתיבות והדגש על הקטנת כמויות ואתקרב לכסף תוך ניצול הבטחונות במקרה כזה יהיה הרבה יותר קל להתנהל.
בנתיים כל הדברים הללו לא קורים , יש הרגשה של מנוחה ואפילו ירידות ואז דווקא התנהלות כזו יכולה להניב אף רווחים גדולים יותר.
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
..............
בנתיים כל הדברים הללו לא קורים , יש הרגשה של מנוחה ואפילו ירידות ואז דווקא התנהלות כזו יכולה להניב אף רווחים גדולים יותר.
גם ה C1260 שלי (שהיה סיכון מחושב) נשחק בנתייים מ 360 ש"ח/250 ש"ח ליחידה (תלוי מתי מכרתי) ל 130 ש"ח ליחידה.
איך מפתה להעביר את כל הרגל ל 1260. אני מלחים את הידיים לכיסים. זה עדיין לא הזמן.
-
היי סאן כרגע 1270 1280 מאד בטוחות לדעתי ואפשר ללכת אתן לפקיעה וזאת בהסתברות גבוהה לפקיעה נמוכה מ 1260.
לדעתי חבל לסגור כתיבות אלו . המסוכנות לדעתי היא מלמטה דהיינו ירידות יותר מעליות. גם אם יעלה השוק תמיד אפשר לגלגל לחודש הבא למדדים גבוהים יותר ב30 נק באותו מחיר .
דמי כיס צודק בינתיים השוק מדשדש.
המשך יום פורה
-
יום מושלם לכותבי שוקת חודשית!!!
יום שכולו טטא :d
-
יום נוראי- הכל זועק רווח
גם קולים גם פוטים
אבל.....
לשבת בחוסר מעש?????
אז מכרתי להנאתי רק כדי לעשות משהו 5 פוט 1160.
מורווח עליהם 30 ש"ח ליחידה
ו מ ב ו א ס רצח
למה רק 5 יחידות??? למה לא מכרתי 10???
קשים החיים לבוני השקתות הרחבות.
-
אכן יום טוב עבר על כוחותינו :d
למעלה אני עדיין ב-1290/1280 , לזוז ל-1270 לא משתלם , ול-1260 קצת מפחיד וכמו שדמי כיס כתב עדיין מוקדם , נחכה לראות מה יקרה בימים הקרובים...
למטה אין הרבה מה לעשות: כתוב בעיקר ב-1140 וקצת ב-1160
ערב טוב לכולם
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי leayael
...........
ממליץ לך (בשיא הרצינות), להתאמן בלא לעשות כלום. זה קשה לפעמים, אבל זה חלק מהמשחק. אין לך מושג איך גרד לי באצבעות היום. אבל נשארתי עם הגרוד.
בנוסף, להיות מבואס מרווח זו ממש טעות.
אני מכרתי בסך הכל 10 יחידות C1260 שהרוויחו ים כסף. ובכל זאת אני מבסוט שלא מכרתי יותר. כי זה היה מכניס אותי לסיכון. תמיד צריך לדמיין את הצד הרע של החיים.
-
ציטוט:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי leayael
...........
ממליץ לך (בשיא הרצינות), להתאמן בלא לעשות כלום. זה קשה לפעמים, אבל זה חלק מהמשחק. אין לך מושג איך גרד לי באצבעות היום. אבל נשארתי עם הגרוד.
דווקא התאמנתי... יומיים לא הייתי במשך היום און ליין
אפילו הלכתי למילואים אתמול. העיקר לא לגעת...
אבל ...
זה מה זה מגרד חודש כזה...
-
שלום חברים
אני קורא מה שחברים כתבו כאן ופשוט מרגיש צורך לשפוך קצת מים קרים!
שחקן כתב בזמנו:
היום אנו נתקלים בפעם הראשונה בבעיה העקרית של השוקת - לרובכם משעמם.
ישראמקו מכאן, גבעות משם, ואני מבקש ממכם להמתין ולא לבצע שום פעולה. מניות עושות
בתוך יומי עשרות אחוזים, וכאן מחכים לשחיקה של כמה שקלים.
אם זה נשמע מרגיז זו בטח לא היתה הכוונה שלי. בדיוק להיפך - כשמשקיעים מפסידים בשוקת זה קורה משום שהם השתעממו, דגדג באצבעות והם היו חייבים לבצע איזשהי פעולה. השוקת דורשת משמעת אולי יותר מכל אסטרטגיה אחרת, בדיוק משום שהיא כה קלה לביצוע ועל פניו אף לרווח.
חלק מליווי השוקת החודש יהיה פשוט לחזור ולומר - לא מבצעים, ממתינים. אגדיל ואומר שהיום כלל לא נבצע פעולה, משום שהדבר מנוגד לכללים שקבענו.
האם זה מזכיר לכם מה שהוא ???
-
לכל המשועממים
אנחנו בשוקת עלמנת להרויח כסף ולא עלמנת לקבל ריגושים
בינתיים הטתא עובדת עבורנו ולדעתי אחרי יום העצמאות אפשר יהיה לאסוף את הכסף, אם לא יהיו ארועים חריגים בחג
-
איזה נחמממד כאן
לא יצא לי לקרוא בזמן האחרון
כל הכבוד לחברה המתאפקים - כיף לראות שההתאפקות היא לא רק מנת חלקי. קשה עם השוקת הזו - חייבים להמציא משהוא יותר מעניין (וסולידי כמובן, אה וגם מכניס כסף:))
כל היום שיננתי לעצמי - "רק בתום שלושה ימים קלנדריים לפחות".....מה אני אגיד לכם....לא נגעתי בשום רגל למרות שהכ-1260 צעק לי לכתוב אותו. לא הקשבתי!
אהבתי את נושא ה"ההלחמה לכיסים" (דמי כיס כמה מתלבש עליך) - אולי יש משהוא שמשכיח את השוקת ומזכיר רק בימי חמישי?
-
רק לשם התיעוד, השוקת הרחבה כעת מתסכלת אותי,אני כבר היתי רוצה לסגור אותה אתמול.
אני כתוב- פוטים 1140/1150, קולים 1280/1270. מיצנו את הרווח!
אין לאן לקרב :oops: צריך לזכור את כללי שחקן.
מה הסיכוי שהשוק יעמוד במקום 14 ימים קלנדרים(למרות כל החופשות באמצע)?
ולסגור את השוקת עולה כסף! כל תזוזה או מגדילה סיכון או מוציאה כסף, להתעקש על חמישה שקלים בצדדים זה מאוד מתיש היות וזה חייב לעבוד בצמד של הגנה/כתיבה!
יש למשהו רעיון כיצד לצאת מהמלכוד 22?
-
שחקן אמר אתמול בצ'ט כי גבולות הפקיעה 1210-1170
אני חושב למכור כמה קולים 1260 בשביל לקחת עוד כמה שקלים
מה דעתכם?
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי zeev11
שחקן אמר אתמול בצ'ט כי גבולות הפקיעה 1210-1170
אני חושב למכור כמה קולים 1260 בשביל לקחת עוד כמה שקלים
מה דעתכם?
דעתי חיובית, כל עוד זה בכמות קטנה, וכל עוד אתה לוקח בחשבון את ההפסד שיכול להגיע מהמהלך הזה.
-
תודה דמי כיס
אני אחכה לסוף היום - נראה לי שהעליות יתחזקו
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי zeev11
תודה דמי כיס
אני אחכה לסוף היום - נראה לי שהעליות יתחזקו
או יחלשו. אין שום דרך לדעת מה יקרה בתוך יומי
-
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
רק לשם התיעוד, השוקת הרחבה כעת מתסכלת אותי,אני כבר היתי רוצה לסגור אותה אתמול.
אני כתוב- פוטים 1140/1150, קולים 1280/1270. מיצנו את הרווח!
אין לאן לקרב :oops: צריך לזכור את כללי שחקן.
מה הסיכוי שהשוק יעמוד במקום 14 ימים קלנדרים(למרות כל החופשות באמצע)?
ולסגור את השוקת עולה כסף! כל תזוזה או מגדילה סיכון או מוציאה כסף, להתעקש על חמישה שקלים בצדדים זה מאוד מתיש היות וזה חייב לעבוד בצמד של הגנה/כתיבה!
יש למשהו רעיון כיצד לצאת מהמלכוד 22?
למה לסגור סאן?
אתה נמצא במקום טוב מבחינת המרחקים; את הקירובים והמיקסומים לכאורה כבר היית צריך לעשות.
עכשיו נותר לשבת בצד, לחכות לפקיעה, ולספור את הכסף.
לא?