קבל לינק למספר הודעות שנכתבו בנושאציטוט:
פורסם במקור על ידי אביבון
search.php?keywords=%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%95&terms =all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&c h=300&t=0&submit=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9
Printable View
קבל לינק למספר הודעות שנכתבו בנושאציטוט:
פורסם במקור על ידי אביבון
search.php?keywords=%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%95&terms =all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&c h=300&t=0&submit=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9
מצטרף לברכות ולאיחולים!
בוצע במדד 1132
תקבול 1350
בטחונות 2400 (בבנק) 2000 בבית השקעות
יעד רווח ע"פ בטחונות בבית השקעות :
97.5=0.15*[2000-1350]
ליחידה ע"פ מה ששחקן אמר.(15% רווח לאוכף חודשי)
אם דרישת הביטחונות היא 2000 אז יעד הרווח {15%} הוא 300 , למה 97 ?
עפ"י החישוב הרגיל DEVY צודק, אבל אני לא בטוח שבמקרה הזה החישוב הזה נכון.
האם יש מישהו שחושב אחרת?
האם יעד הרווח עפ"י הבטחונות בניכוי התקבול כפי ש DEVY חישב או לפי הבטחונות בלבד?
לשי, וגם לאחרים שביצעו.ציטוט:
פורסם במקור על ידי shay_l
מכיוון שהפעם גם אני הצטרפתי וביצעתי את אסטרטגיית שחקן, הרשו לי לתקן במעט את הנתונים:
1. אמנם מדובר בכמה עשרות שקלים, אולם אין שום סיבה לתקבול נמוך מ- 1400 ש"ח, אלא באם מישהו היה נדיב במיוחד (כלפי השאר השחקנים), או שלא ביצע בסדר פעולות הגיוני (קניה-קניה, כתיבה-כתיבה, גבוה-גבוה, נמוך-נמוך, או ההיפך, העיקר לבצע פעולות סימטריות)
2. ההפסד המירבי בפקיעה, ובאופו תיאורטי בלבד, הוא בסביבות 1600 ש"ח, אולם הסיכוי שזה יקרה שואף למשהו כמו 1 מתוך 100, וכדי שזה יקרה צריך להיווצר מצב חריג ביותר שהמדד יבצע דילוג ענק ובבת אחת מעל 1200 או מתחת 1050. אבל גם אם זה יקרה, עדיין יש לנו מרווח קנויבאזורים אלו ששווה 1000 ש"ח לפקיעה, כלומר, מקסימום נזק מעשי = 600 ש"ח. אלא באם נראה למישהו בתור אפשרות סבירה, שהמדד יפקע "בול" ב- 1170 או 1080, ובנוסף- שחקן ייתן למדד להתקרב לאזורים אלו מבלי לבצע שום שיפוץ בדרך (או יציאה ביעד הרווח)
3. כמעט בכל תסריט אפשרי אחר, לא חסרות אפשרויות ניהול לאוכף, אשר לא רק שיקטינו את ההפסד המקסימלי אלא אפילו יצליחו "לחלץ" רווח כלשהו גם בתנאים קיצוניים.
4. בטחונות- מי שציין ביטחונות של כ- 2000 ש"ח, לוקח בחשבון רק את דרישת הבטחונות ללא קיזוז התקבול. אלא אם מבצע דרך הבנק, ואזי זה יתכן, אולם אי אפשר להתחשב בכך כי הבנק לוקח כ- 30% יותר בטחונות (ואין שום טעם לבצע מסחר דרך הבנק)
בהצלחה, לכל מי שביצע (וכמובן גם לי)
שלום ותודה לשחקן על הניהול. אני דווקא שמח שמדובר בחודש מבאס ללא פרמיות, כי הניהול עשוי להיות קשה יותר...קשה באימונים = קל בקרב.
בוצע במדד 1134. העדפתי לא להזיז הכל סטרייק למעלה כדי להיות עם כולם.
תקבול ליח' = 1400 שח
בטחונות = 2000 שח. (בפועל הפסד מקסימלי הוא 1600 שח ליח' כשמתחשבים בתקבול).
יעד רווח הוא 15% מהבטחונות פחות התקבול (offir...) ולכן היעד הוא כ-90 שח.
נק' איזון של האסט': 1096-1154
שיהיה בהצלחה!
ועכשיו לשאלות לשחקן:
1. אם בסטייה קטנה מ15 לא מבצעים אוכף - מה השחקנים עושים בחודשים שכאלה?
2. אני מניח שעוד תענה על זה, אבל בשוקת יש לנו כללים די ברורים - מתי מקדמים רגליים, מתי משיגים לאחור רגל מופסדת וכו'. מהם הכללים באוכף? האם זהים?
3. עוד יבואו בהמשך
הרבה תודה
בוצע במדד 1132.
תקבול ליח': 1370.
הפסד מקסימלי ליח' (2000-1370)=630 (חוץ מאשר בדיפים בקטעים 1060-1090 ו- 1160-1190).
גבולות הרווח: 1096-1154.
היווניות: דלתא= 9- ו- תטא= 15.
תודה לשחקן ובהצלחה לכולנו.
מכיוון שהפעם גם אני הצטרפתי וביצעתי את אסטרטגיית שחקן, הרשו לי לתקן במעט את הנתונים:
1. אמנם מדובר בכמה עשרות שקלים, אולם אין שום סיבה לתקבול נמוך מ- 1400 ש"ח, אלא באם מישהו היה נדיב במיוחד (כלפי השאר השחקנים), או שלא ביצע בסדר פעולות הגיוני (קניה-קניה, כתיבה-כתיבה, גבוה-גבוה, נמוך-נמוך, או ההיפך, העיקר לבצע פעולות סימטריות)
שלום גיל , לא הבנתי מה מבחינתך הוא הסדר ההגיוני לביצוע ?
[quote]יעד רווח הוא 15% מהבטחונות פחות התקבול (offir...) ולכן היעד הוא כ-90 שח/quote]
תודה ניר.*
אופיר,ציטוט:
פורסם במקור על ידי offir
סדר הגיוני לביצוע - הכוונה לביצוע סימטרי, ואנסה להסביר על דרך השלילה:
1. באם רוצים לבצע את כל הרגליים בבת אחת, אין מנוס מלתת פקודות במחירים "גרועים" , כלומר למכור במחיר "ביקוש" ולקנות במחיר "היצע", ואז סביר שהתוצאה הסופית היא תקבול נמוך בכ- 70-80 ש"ח לסט. וזאת מכיוון שבאופציות שמחירן בין 200 ל- 2000 מחירי הציטוט הם במדרגות של 10 ש"ח, כפול מספר האופציות בסט אחד (חוץ מ- קול 1190 בו הפער 5 ש"ח).
2. באם מבצעים לסירוגין, ניתן לצמצם את ההפסד בגין מרווחי קניה/מכירה לחצי ואף פחות, כלומר 30-40 ש"ח.
3. ביצוע לסירוגין לדוגמה:
פקודות כתיבה גם פוט וגם קול, במחירי היצע, המתנה עד שאחד מבוצע ואז עדכון השני (זה שטרם בוצע) למחיר הביקוש. יוצא ששילמתם הפרש קניה/מכירה אחד בלבד עבור שתי אופציות.
ואח"כ ממשיכים מיד עם פקודות קניה באותו סגנון, ולאחר מכן שוב כתיבה ושוב קניה.
4. ביום כמו היום, שבו רואים די בבירור מגמה חיובית (וגם אם לא רואים חיובית, רואים בירור שאינה שלילית) עדיף להתחיל בכתיבות ומיד אחריהן קניות, מכיוון שהקדמת כתיבות לקניות מנצלת את התטא והווגה, ועל אף שהשינויים בהן קטנים, בכל זאת הםפועלים לטובת הכותבים תחילה.
5. לא מבצעים את כל הכמות המתוכננת של הסטים בסבב אחד, ע"מ לא להיתפס לתנועת פתע של המדד (בתוך יומי) אלא מחלקים לשלושה או ארבעה סבבים.
זו הדרך שבה אני פועל, אין בה כלל מסחר יומי, איני מנסה לנצל תנודות מדד כדי למכור במחירים גבוהים או לקנות בנמוכים, זה יותר מדי מסוכן לטעמי, וכל מה שאני משיג בדרך זו, זה קבלת מחירים אופטימליים, מבלי לשלם יותר מדי בגין מרווחי קניה/מכירה.