רצ"ב לינק: קישור מצויין:ציטוט:
פורסם במקור על ידי עודי
http://www.zerosum.co.il/
בהצלחה.
אל תשכח לקרוא את כללי שחקן
viewtopic.php?f=76&t=5243
חלק מהאנשים כבר פתחו גישה אישית לכללים , אבל אלו כללי הספר "הבטוחים" לשם שמירה על זהירות מירבית.
Printable View
רצ"ב לינק: קישור מצויין:ציטוט:
פורסם במקור על ידי עודי
http://www.zerosum.co.il/
בהצלחה.
אל תשכח לקרוא את כללי שחקן
viewtopic.php?f=76&t=5243
חלק מהאנשים כבר פתחו גישה אישית לכללים , אבל אלו כללי הספר "הבטוחים" לשם שמירה על זהירות מירבית.
תודה, sun .
בלינק ששלחת מצאתי סימולטור לאסטרטגיות שונות. מה שאני מחפש זה סימולטור שמראה את מצבי לאור האחזקות שלי לכל סטרייק וסטרייק.
ראיתי גליון excel כזה, אך הוא היה מוגבל בכמה מובנים.
השאלה היא האם כולם, או רובם, עובדים עם כזה דבר, ואם כן - כיצד משיגים אחד.
היי עודי,
בגיליון האקסל שחלקנו משתמש בו יש טאב שנקרא TEST ושם הוא מראה לך כמה האסטרטגיה מורווחת או מופסדת בכל סטרייק (בש"ח) החל מיום נוכחי ועד לפקיעה.
עודי,ציטוט:
פורסם במקור על ידי עודי
באתר של ZEROSUM ניתן לבנות ולנהל אסטרטגיות עצמאיות.
לאחר כניסה כמשתמש רשום יש לך בצד שמאל תפריט, כולל "אסטרטגיה חדשה".
בהצלחה.*
מה הגבולות של השוקת לדעתכם?
כתבתי ביום חמישי מספר יחידות של P950 במחיר 200 ש"ח - חשוף.
מתלבט איך לפתוח החודש...
אשמח לשמוע הצעות..
תודה,
דמי כיס
בכמה אחוז בטחונות פתחת?
כרגע פתחתי ב 80% ביטחונות, אבל זו תמונה חלקית.
פתחתי P940. הרוב חשוף מהסיבה שההגנה עדיין לא הגיעה למחיר שרציתי (ויש כאן סיכון, אבל סביר מאד). בנתיים ה P940 נשחק לו (למרות הירידות היום), ואם יהיו עליות רציניות, אני אשקול בכלל לקחת את הרווח ולסגור אותו. ואם השחיקה תהיה במידה מופחתת, אולי אני אקנה P900 עד P920. אני לא מתלהב כרגע מלקנות שום דבר מתחת ל P940, כי הסחירות שם די נמוכה, ואפשר להתקע. (להתקע עם אופציות קנויות זה הרבה פחות נוח מלהתקע עם אופציות מכורות).
בצד של הקולים עדיין לא פתחתי. לא מתאים לי לפתוח בירידות. המועד הנכון לפתוח את הקולים היה ביום שני שבוע שעבר. אבל אז זה היה לפני הפקיעה, גם הביטחונות שלי היו תפוסים וגם הסחירות הייתה נמוכה.
מכיוון שבורסה לא "רק יורדת", יהיו עוד מספיק הזדמנויות לפתוח בצד של הקולים. צריך סבלנות. אחרי יוני המוצלח, אני בכלל לא "לחוץ" על הרווחים. מה שיצא יצא. אז מתי שתהיה הזדמנות לפתוח, אני אפתח. יש עוד ים של חודש לפננו...
שלום לכולם,
בואו נבחן רגע את נושא השוקת. למעשה כאשר מבצעים שוקת רחוקה כותבים את שני הצדדים
רחוק מאוד בכסף בסכומים קטנים 100- 150 שקל ליחידה.
עכשיו בואו נבחן תרחיש קיצון נגיד והשוק ירד בדרסטיות או עלה חזק מאוד והגענו לגבול השוקת
האופציה קפצה במחיר שלה לסביבות אלף שקלים. ככה שאין משמעות לאופציה שכתובה בצד שני
למעשה היא ממש זניחה ביחס להפסד הצפוי.
לכן לדעתי למי שרוצה לכתוב רחוק בכסף, אין יתרון בכתיבה של שני הצדדים.
עכשיו כאשר אנחנו בוחנים את הצדדים , למעשה הפוט הרבה יותר מסוכן מהקול שכן ירידות
מתבצעות באגרסיביות ופאניקה תוך כדי עליה בסטייה, ואילו עליות כמעט אף פעם לא מתבצעות
בפאניקה ומלווות בדר"כ בירידה בסטיה.
לכן לדעתי למי שבוחר לקחת את הסיכון בכתיבה רחוקה (דיון בפני עצמו) עדייף לרכז את עיקר הכתיבות בקולים.
בהצלחה לכולם, אין בדבר המלצה לביצוע פעולה ומי שלא מכיר או יודע צריך להתרחק כמו מאש
הבעיה בקולים שאין מספיק בשר.
מאיר טל
ציטוט:
פורסם במקור על ידי פועל קטן
לפועל קטן
כתבת:
לכן לדעתי למי שבוחר לקחת את הסיכון בכתיבה רחוקה (דיון בפני עצמו) עדייף לרכז את עיקר הכתיבות בקולים.
האם בכך אתה לא קובע עמדה של ירידות, ואז אם יש עליות את במצב בעייתי.
אם אתה מספיק רחוק ויש ירידות אז כל מה שלקחת מרגל הפוטים הוא רווח.
ביוני כתבנו לכאורה קולים רחוקים 1140, (כמו הצעתך).
חשבנו רק על ירידות, ונאלצנו לסגור את 1140 במעט לחץ כאשר הירידות בוששו.
הדרך היא לכתוב מספיק רחוק, כך שגם אם תהיינה ירידות תהיה מספיק רחוק.
כל הרעיון של השוקת שאתה לא צריך להמר על כיוון.