Re: אסטרטגיית 16/5/10 - מיקסום רווח !
לשימושכם - צפי רווח והפסד לימים הקרובים.
בהינתן אדמת קלה, הרווח המיועד (לפי שיטת שחקן - 10% מהפוזיציה המקורית) עתיד להתקבל ביום המסחר הבא.
כהערת אגב, שימו לב לשינוי הויזואלי במפת הרווח של האסטרטגיה. מציפיה לתנועה חדה אתמול לכיסוי של דשדוש עם עדיפות לירידות.
שוב תודה לאורחן על הטבלה.
אצלי הפוזיציה בהפסד קטן כרגע ולא ברווח.
חברה אני מתפלא עליכם. הרי זו לא פעם ראשונה שאתם מבצעים את האסט' של שחקן. הרי זה ידוע וזה גם בוצע כך בעבר. רוב האסט' שהשחקן ביצע תוקנו במהלכן, כמעט תמיד התיקון הקפיץ את הבטחונות אבל תמיד יעד הרווח היה ע"פ הבטחונות בהקמת האסט' וכך גם מערכת ה SMS חישבה זאת והודיעה על סגירה - 10% מהבטחונות המקוריים.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי gsk
חברה אני מתפלא עליכם. הרי זו לא פעם ראשונה שאתם מבצעים את האסט' של שחקן. הרי זה ידוע וזה גם בוצע כך בעבר. רוב האסט' שהשחקן ביצע תוקנו במהלכן, כמעט תמיד התיקון הקפיץ את הבטחונות אבל תמיד יעד הרווח היה ע"פ הבטחונות בהקמת האסט' וכך גם מערכת ה SMS חישבה זאת והודיעה על סגירה - 10% מהבטחונות המקוריים.
אני מבין את מה שאתה אומר ואני גם מבין שזו דרכו של שחקן (שאת הערכתנו אליו חבל לפרט), אבל תסכים איתנו שאסור שבגלל זה לא ננסה להבין את מה שאנחנו עושים, ואולי בעקבות כך גם לשנות דברים. המדיניות של שחקן ושל האתר בכלל היא דווקא לעודד חשיבה עצמאית.
חג שבועות שמח.
למרות מה ששחקן אומר, אני מאמין שברגע שהפוזיציה שונתה (תקבול ו/או בטחונות), ה - 10% חייבים להיות מחושבים מסכום ההשקעה החדש (השקעה זה בטחונות פחות תקבולים).
למשל אם אסטרטגיה היתה פעילה במשך שבועיים, וביומיים הראשונים שלה הייתם בהשקעה של, נניח, 3000 ש"ח ולאחר מכן היה תיקון ומאז ועד סוף האסטרטגיה (12 יום) הייתם בהשקעה של 6000 ש"ח, אז זה קצת מצחיק להגיד ש - 10% זה 300 ש"ח...
אתם סיכנתם 6000 ש"ח ולכן זה הסכום הקובע.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי gabbayo
למרות מה ששחקן אומר, אני מאמין שברגע שהפוזיציה שונתה (תקבול ו/או בטחונות), ה - 10% חייבים להיות מחושבים מסכום ההשקעה החדש (השקעה זה בטחונות פחות תקבולים).
למשל אם אסטרטגיה היתה פעילה במשך שבועיים, וביומיים הראשונים שלה הייתם בהשקעה של, נניח, 3000 ש"ח ולאחר מכן היה תיקון ומאז ועד סוף האסטרטגיה (12 יום) הייתם בהשקעה של 6000 ש"ח, אז זה קצת מצחיק להגיד ש - 10% זה 300 ש"ח...
אתם סיכנתם 6000 ש"ח ולכן זה הסכום הקובע.
זה בסה"כ עניין של הגדרה
אם נאלצת לתקן את הפוזיציה כנראה שהמדד הלך נגדך ונאלצת לתקן כדי לייצר רווח.
אם תנסה להגדיל את יעד הרווח בעקבות שימוש בעוד בטחונות סופך שתפסיד כסף.
אם אתה רוצה לשנות את ההגדרה ולציין שהרווחת רק 5% כתוצאה מהתיקון אז בבקשה.
ייתכן שאתה צודק בגישתך זו אבל אימוץ השיטה שלך עלול לטעמי לבלבל אחרים.
בברכה
Long
שחקן שלום:
בדיון שאנו מנהלים כאן בשאלה איך לחשב את הבסיס לחישוב 10% הרווח, חברים מרבים לצטט אותך ("כך שחקן אומר", "כך שחקן מחשב", וכו'). נראה לי חשוב שנשמע את דעתך בנושא מכלי ראשון.
בתודה ובברכת חג מתן תורה שמח.
בכדי ליישר קו - ציינתי ואציין בשנית, כי ה 10% הן מהחישוב הראשוני.
הסיבה לכך הינה שיתכן גם מצב הפוך:
נרויח 200 ש"ח בלבד ליחידה, אך באסטרטגיות מסוימות (לדוגמא ללא גידור מלא), הסטיה תרד -
ואז מה שנחשב כ 5% יכול להיהפך ל 10% בשל ירידה בצרכי הבטחונות, אע"פ שלא היתה צמיחה
ברווח הכספי.
במקרים אחרים אנו דוקא מקטינים את הצורך בבטחונות, ושוב, זה עלול לפגוע בחישוב המוחלט.