גיל,
הכל שאלה של התמקחות. אני ראיתי כאן בפורום בהודעות שונות (מאנשים שאני מעריך את דעתם), שהגיעו בבנק לתנאים כמעט זהים לבית השקעות.
ואולי אני מדבר שטויות, אבל אני מרגיש יותר טוב עם בנק.
Printable View
גיל,
הכל שאלה של התמקחות. אני ראיתי כאן בפורום בהודעות שונות (מאנשים שאני מעריך את דעתם), שהגיעו בבנק לתנאים כמעט זהים לבית השקעות.
ואולי אני מדבר שטויות, אבל אני מרגיש יותר טוב עם בנק.
מדוע אתה מרגיש יותר טוב עם בנק?ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
בפועל אין לכך כל סיבה מעשית.
למיטב הבנתי, בית השקעות פותח לך חשבון על שמו בנאמנות עבור הלקוח.
אם בית השקעות התמוטט, לא ניתן לגעת בחשבון הזה.
אם הבנק התמוטט, אז אתה באותו המצב.
במידה ותפתח חשבון כאשר שחקן מעוף הוא המשווק, אז ללא מאמץ תקבל 2.15 ש"ח לאופציה.
אגב, אותו דבר הבנתי בעניין מסחר באמריקה, כאן אם בית ההשקעות יעמוד על הראש הוא יגבה עמלות מופקעות, בית השקעות אמרקאי לוקח כסטנדרט 1 סנט למניה מינימום 1 דולר.
במסחר כמו שלנו הדבר השני במעלה זה גובה העמלה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי loona
רגע חברים, בואו נחזור לנושא אליו נתכסנו, על עמלות אפשר לדבר בפוסטים אחרים, לא עניתם לי על השאלה :d
ועמית, הסימולציה שאתה מציג פה זה מה שאני ראיתי, רואים את העלות של האסטרטגיה באזור 1000 שקל וזהו, זו לא סימולציה, אי אפשר לשחק עם היווניות ותרחישי שוק שונים
אני מניח יום ראשון נסגור עם רווח נאה.
נחשוב גם מה ניתן לבנות לפקיעה הקרובה.
אסטרתגיה הנ"ל מתאימה בדיוק לתנאים של השוק . היא מאפשרת להנות מרווח מאוד יפה ויחד עם זאת להיות מוגנים מי ירידות אפשריות.
תודה לגיל מרעננה :)
אני לא פה בסביבה ביום ראשון.
לכן מזכיר לסגור למי שלא רוצה להשאר לפקיעה.
רווח אמור להיות נאה ביותר. :)
טוב. יצה יפה מה אני אגיד :)
למי שביצעה ביום ראשון לפני שבוע צריך להיות רווח בסביבות 30% תלןי בזמן הביצוע במהלך היום.
Alex,
רציתי להודות לך על הרעיון, לא ביצעתי בפועל אבל עקבתי ובמחירי "ביצוע" שלי יצאה 25%.
אני כשחקן מתחיל לא הכרתי את האסטרטגיה, תודה!
עבודה עם אופציות מחודשים שונים מאוד משתלמת בהרבה מקרים ומה שהכי חשוב בטוחה כמו במקרה שלנו שחששנו מזליגה מטה. גם אם לא היינו סוגרים ונשארים היינו במצב טוב גם היום.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
אני בדרך כלל נוקט אסטרטגיות כאלה באמצע חודש . לפעמים טוב גם לפקיעה.
אלכס,
באילו תנאי שוק האסטרטגיה הזו לא פוגעת במטרה?
אם לדבר על אסטרטגיה שלנו היא התאימה לשוק מדשדש ונתנה הגנה מירידות.ציטוט:
פורסם במקור על ידי ZetaFunc
עליות חדות לא התאימו לנו.
היה די ברור ששוק עייף ולא יעלה חזק למעלה מאידך חחשתי מירידות לכן אסטרטגיה נתנה לנו להנות מין השחיקה מי בלי שהיינו צריכים לחשוש מירידות.
אבל ספרד קלנדרי אפשר לעשות בהרבה מקרים ולא חייבים על אותו סטרייק.