שלום שחקן,
ראשית זו הזדמנות להודות לך על כול פועלך.הרעיון מעניין ביותר,
אבקש פרטים נוספים,מוכן להרתם לטובת הפרויקט.
תודה על הקורס הטכני, מתחיל היום :P
Printable View
שלום שחקן,
ראשית זו הזדמנות להודות לך על כול פועלך.הרעיון מעניין ביותר,
אבקש פרטים נוספים,מוכן להרתם לטובת הפרויקט.
תודה על הקורס הטכני, מתחיל היום :P
רעיון מעולה - בעיקר נושא הפנסיה.
שלום שחקן
תבורך על כל מעשיך
אני בעד כל מה שהצעת.
לעניות דעתי קיימת היום אופוריה בשוק ההון בגלל העליות אולם יתכן ואופוריה זו תתפוגג בעת המימושים.
לכן בקשתי היא שיש לקחת את היוזמה שהצעת כעת ולעזור בהקמת גוף מקצועי שידע למקצע את ההשקעות שלנו, לפני שיתחילו המימושים ששם רוב הגולשים באתר אינם מנוסים ויכולים להפסיד חלק נכבד מכספם.
לתת לאותו גוף שיוקם את היכולת למקסם רווחים גם בעת ירידות בשוק.
בברכה
רוני ששון
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
מסכים עם שני החברים הנכבדים.ציטוט:
פורסם במקור על ידי HRL
ברצוני להוסיף עוד שני נושאים:
1.נתחיל מזה שיש צורך להרים מפגש של חברי האתר (יש מלא משתמשים שנרשמו ולא נכנסים לאתר כלל)
2.אני חושב שיש צורך לראות את נחישות החברים למשל ע"י מתן עזרה לזולת באמצעות התרמה או חלוקת מזון לנזקקים (כל אחד לפי יכולתו) בתקופת החגים למשל בפסח (רחוק קצת אבל עדיין)
מילות לשחקן ולחברים -
כל הכבוד לכם על הרעיונות ועל הרצונות לעזור ולתרום.
שחקן אתה מצליח להפתיע אותי כל פעם מחדש (לטובה כמובן)
קודם כל ניתן להפוך חברים לא פעילים ל'חברים על תנאי' או משהו כזה, אם הם לא נכנסו לאתר X חודשים.
שנית, למה לחכות לפסח - פורים בפתח ונוכל לקיים גם מסיבת פורים עד-דלא-ידע (משלוח מנות) וגם מתנות לאביונים.
מי שקרה את ההודעות שלי יודע כמה כסף הפסדתי .ציטוט:
פורסם במקור על ידי dragon74
אני לא מתנגד לקבל מתנות לאביונים.
רבותי לא להיות אכזרים!!!! האם לחכות עד פורים כדי לקבל את המתנות לאביונים ומה עד אז?? 8-) 8-) 8-)
שחקן שלום רב,
לדעתי אם תברר היטב תגלה שהדבר האופרטיבי שהכי בוער כאן באתר, ויהיה לו מענה פרקטי של 100% השתתפות, הוא קורס נגזרים למתקדמים באזור המרכז.
לגבי נושא זה אני משוכנע ב- 100% שאם תפתחו כזה קורס - כאשר הדגש יהיה על ניהול אסטרטגיות באופן מתקדם, תהיה הרשמה מלאה עד אפס מקום.
רוב הגולשים כאן כבר השקיעו הרבה כסף בתחום, הן בלימוד, הן בזמן רב ויקר, הן בהשקעות עצמן (כולל הפסדים), לכן קורס מתקדמים בעלות מסובסדת בטח שיהווה אלמנט חשוב נוסף כדי להעשיר את בסיס הידע ולהצדיק את ההשקעה עד כה.
חוץ מזה שכבר פורסם כאן באתר בעבר שיש כוונה לפתוח קורס כזה בשלהי דצמבר, ואנחנו כבר עמוק בתוך ינואר.
דמי כיס אשמח אם תהיה איתי בקשר לגבי הרעיון שלך
ניתן ואפשר להרים דבר כזה, בדיוק על זה אנחנו עובדים.
לגבי העניין של "מלא חברים נרשמו ולא נכנסים" יש כאן
טעות מיסודה, בכל יום יש בין 90-95 אחוז משתמשים שמבקרים
באתר במהלך 24 שעות בימממה כל אחד מתי שרואה לנחוץ וראוי.
לעדכנכם שמפעת "חוסר מקום" מי שלא פעיל שבועיים שלשה
מקבל הודעה לפני ניתוק. מדובר בכמויות זניחות לחלוטין
אבקש לדייק בעובדות ולא לשלוף מהשרוול.
בהצלחה לכולם :d
אתה הגיוני ???!! כן!!!!ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמקה
האם אתה חושב שיגלו לך שם את הסוד הגדול איך נהיים מיליונרים??
אחרי הקורס אל תשכח לדווח לנו אם אתה מרוויח יותר.
אולי תבין יותר מעניין אם תרויח יותר .
שלום לכולם
כדי לקדם את כל הרעיונות אני מציע לארגן ארוחת ערב מעולה לשם שינוי, במלון או מסעדה רצינית באזור תל אביב (למרות שאני ירושלמי), אולי באמצע פברואר כך שנוכל להעלות הצעות שונות, להצביע עליהן ולנתב את שחקן המעוף על רצוננו. כמובן אשמח אם הוא ישתתף אבל בנסיבותיו העלומות כנראה זה בלתי אפשרי. אולי ישלח נציג.
אני מציע באמצע פברואר, במסעדת סבסטיאן בהרצליה פיתוח. אוכל מעולה, מקום יפה
מישהו מצטרף לזה?
דוד אריאל
ירושלים