-
Re: קרן גידור
היי אריאל,
קרן גידור מטבעה אינה מוגבלת בסוג ההשקעה , המשקיעים "משקיעים" במנהל הקרן .
ברור לכל שאם הרעיון הזה יצא לפועל אז שחקן מעוף ינהל ולא אחר.
כמו כן, מטבע מומחיותו של שחקן , סביר להניח כי חלק מההשקעה תהא בתחום הנגזרים בדרך של אסטרטגיות כאלו ואחרות.
ברור לי כי אם אכן שחקן יסכים והקרן תקום זה יעשה שינוי כלשהו בענף מכל הבחינות, יש להבין שקרן גידור לא פותחת שעריה לכל משקיע, ובטח שאינן פועלות ברף כניסה שכזה.
נשתמע עוד ובהצלחה לכולנו
מורנו
-
לירן
מסכים אתך
הלוואי
דוד
-
כל שנבקש , לו יהי לוי ... כל שנבקש.... לו יהי
-
קרן גידור תחייב את שחקן לצאת לאור ולא להסתתר .
לא נראה לי שהוא יסכים לכך .
מלבד זאת אתם קצת נסחפים עם התאוריות והשיווק פה..בעצם עם השיווק אתם ממש נסחפים.
לירן לא נראה לי עם כל הכבוד לכל המנהלים + שחקן מעוף שאנשים יתנו כסף לקרו גידור של אתר אינטרנט ..
זה
באמת
כבר יהיה שיא השיאים של קניית חלומות .
-
שלום קצה,
קרו גידור אם ו... תקום ( לבקשת רבים שחושבים אחרת ממך ) הינה יישות משפטית , ואינה קרן של אתר אינטרנט כלשונך.
איני מבין את כוונתך באומרך "תאוריות" ו"שיווק" שהרי עודינו בשלב
בחינת הרעיון בכלל
בכל אופן , מאחל לכולנו הצלחה בכל מעשיי ידינו.
לירן מורנו, עו"ד
-
לירן אני מנסה לומר שאם ברצוננו להפסיד כסף
אנחנו לא זקוקים לאף אחד אנחנו יכולים לעשות זאת לבד.
הסיכון בקרן גידור הוא סיכון עצום בלי קשר למקרה הנוכחי בו מדובר באתר אינטרנט
שתלוי כולו באדם שלא נחשף נושא קצת בעייתי בשביל אנשים שצריכים להפקיד כסף.
לפי מה שלמדתי משחקן הוא לא מוכן להיחשף ואני לא מוכן לתת כספי לאתר אינטרנט לטובת פרויקט שאפתני שביום אחד יכול להיעלם לעד בדיוק כמו שהופיע .
לכן עזוב קרן גידור תודה אבל לא צריך ,
-
מסכימה עם החברים שרוצים להשקיע, אך בו בעת מבקשים שקיפות מוחלטת בניהול.
עם כל הכבוד - ויש הרבה כבוד - כל אדם זכאי לדעת בידי מי הוא מפקיד את ממונו או את מספר כרטיס האשראי שלו...
-
שלום חברים,
בכדי ליישר קו ולהבהיר נקודה שהועלתה באשר להשקעה בידי ה"לא מוכר" ברצוני לחדד את הנקודה כי קרן גידור אם תוקם אינה השקעה באתר אינטרנט , קרן גידור הינה יישות משפטית רשומה בעלת נאמן בדמות רו"ח האמון על כל כניסה או יציאה של כספים ממנה.
אמנם ידוע לכל כי אין ברצון שחקן מעוף להיחשף אך אף אני מניח כי אתם כמנוסים יותר או פחות בשוק ההון לא חושבים כי כל הצעה להשקעה (וישנם כאלו פה שלמרות הכבוד להם אנו רוכשים אינם מדברים על רף הגיוני בכלל ) תביא את שחקן לצעד החשיפה .
עוד נק' למחשבה : בשוק ההון קרנות רבות , מי מהמשקיעים מודע לזהות המנהל בהם ? תערכו בדיקה קלה לפני תשובתכם, בבדיקתכם תעלו כי הקרן מנוהלת ע"י חברה פיננסית , אולי תזהו את מנכל"ה המיוחצן אך מנהלי הקרנות עצמן כמעט ולא בפרונט.
אשמח להמשך תגובותיכם ובהצלחה,
לירן מורנו
-
ידידיי,
אי אפשר להחזיק את המקל בשני קצוותיו, מצד אחד לבקש על ימין ושמאל (בקשות אמיתיות וכנות) ששחקן ינהל עבורנו קרן גידור (או קרן כלשהי דומה בכלליה) ומצד שני לבוא לטעון "רגע, מה פתאום שאני אשקיע בקרן כזו שאיני מכיר את מי שעומד מאחוריה".
בסופו של דבר כולנו בוגרים (לפחות הרוב) ורובנו בעלי נסיון מה בשוק ההון ובחיים בכלל, ולמרות זאת לא אחת אנו מתפתים לתת או לשים את כספנו בידי אנשים שאין לנו מושג מיהם
באמת
(למרות שידענו את שמם וגם את זיו פניהם ראינו לא אחת). ואם להוסיף, לא אחת קורה כי גם לאחר ששמנו את כספנו בידם (ואת נפשנו בכפנו) אנו ממשיכים להאמין, בהם ולהם, למרות ביצועים פושרים או שליליים, וממשיכים לאפשר להם שליטה על כספנו או חלקו - בזכות צחות לשונם וחרף קבלותיהם שלא כל כך מחמיאות.
אני משוכנע, כי אם וכאשר שחקן יחליט להקים קרן גידור, תהיה זו קרן מנוהלת בצורה הקפדנית ביותר, תגובה בבקרה חיצונית ופנימית הדוקה ע"י גורמים מוסמכים, ידועים וחשופים לכל, ותעמוד בכל דרישות החוק ועל קוצם של כל "היודים".
נהפוך הוא - עצם אי חשיפתו של שחקן, והישארותו עלום שם רק יגבירו אצל כל אחד ואחד מאיתנו את הזהירות ויחדדו את הביקורתיות מחד, ומאידך ימנעו מכל מי שישקיע בקרן כזו את השאננות והזחיחות שבסופו של דבר מביאה למקרים כמו מיודענו מיידוף.
היי ,
יש צדק בדברייך גיל.
בטוחני כי כאשר הדבר יצא לפועל , כל הפרטים יועלו בשקיפות מלאה.
בברכה,
לירן מורנו