Re: פקיעת נובמבר, אסטרטגיה שבועית וסיכום חודש
דרגולה היקר
כנראה אתה כותב בנושא האופציות,כשאין לך מושג בזה
לידיעתך, כמובן שכאשר כותבים אופ' ההפסד הוא בלתי מוגבל
להסביר לך, קיבלת לדוגמא בכתיבת אופ' 300 שח ואתה עלול לשלם אם המדד ישתנה לא בכיוון הרצוי לך אלפי שקלים,(לדוגמא 6000שח) כך שההפסד יהיה 1900%
להבא, אל תכתוב על נושא שאינך מתמצא בו פן תעשה צחוק מעצמך
למד את הנושא, רצוי בקורס רציני ולאחר מכן הבע את דעתך
אני אתן לך עצה נוספת. בהתאם לידע שאני רואה שיש לך, אל תתעסק בעניני אסטרטגיות באופ' כי אתה עלול להפסיד כסף רב
כל זאת כתבתי ברוח טובה, כדי שתלמד את הנושא
סוף שבוע נעים
דוד
אריאל , אני לא אכתוב אסטרטגיות שבועיות באתר ללא אישור מהמפעילים שלו . מה שכן כבר נתתי את האסטרטגיה הכללית שלי והיא למרבה הפלא אותה אסטרטגיה ששחקן כתב כאן בעבר
האסטרטגיה היא כתיבת שוקת חודשית בתחילת החודש כשהתטא מקסימלית במרווח של 9-10 סטרייקים מהמדד לפחות עם קניית הגנה במרווח של סטרייק אחד. זה 10-12% רווח חודשי על הבטחונות - כלומר 130% רווח בחישוב שנתי , וזה גם לא נפל באף אחד מהפקיעות השנה , גם לא בחודשים שבהם היתה פריצה של המדד סמוך לפקיעה .
האסטרטגיה לא דורשת תיחכום ולא תוכנות מסחר מתקדמות , צריך רק לדאוג לעמלות נמוכות מכיוון שהאסטרטגיה מצריכה כתיבה וקניה של הרבה אופציות (על בטחונות של 100,000 זה מצריך כתיבה וקניה של 400 אופציות) .
מה שהכי חשוב באסטרטגיה הזאת היא לא להתפתות לקרב את השוקת במהלך החודש , וזה לדעתי החלק הקשה ביותר .
איך עושים כל כך הרבה עם מרווח סטרייק אחד רחוק מהכסף ? זה בערך 20 שח רווח לאופציה...
- שי, התוחלת של משתנה מקרי בדיד היא סיכום המכפלות של הערכים שלו בהסתברויות לקבלת אותם ערכים, כאשר הסכימה היא על כל נקודות מרחב המדגם
- ולפירוש רש"י: התוחלת של תוצאת העיסקא היא סיכום המכפלות של תוצאות העיסקאות בהסתברויות לקבלת אותן תוצאות, כאשר הסכימה היא על כל עיסקאות מרחב המדגם
- שי, עכשיו אתה שואל: "איך אתה מוצא את ההסתברויות לקבלת אותן תוצאות? אז נניח שבמרחב המידגם שלנו יש n עיסקאות, ומתוכן k עיסקאות קיבלו את הערך של +10%+ אז ההסתברות לקבלת התוצאה הזאת היא "k/n", וככה מחשבים, במרחב מידגם בדיד, את ההסתברויות לערכים נוספים של המשתנה המקרי (=תוצאת העיסקא)
- ואם במקרה שלנו היו n עיסקאות, אז המכנה משותף להסתברות של כל תוצאה, אז נוציא אותו מחוץ לסוגריים של הסכימה, אז מה קיבלנו? ...אז קיבלנו בדיוק את הממוצע של כל תוצאות העיסקאות, וזו בדיוק התוחלת לתוצאת העיסקה במרחב מידגם סופי בעל n נקודות, אבל הואיל והניסוי המיקרי נמשך, כלומר לא סגרנו את הבסטה, והואיל ויהיו לנו עוד עיסקאות, לכן תוחלת הרווח לעיסקה שואפת לממוצע של תוצאות העיסקאות, אז בהצלחה לכולם, ושבת שלום, תודה
שחקן שלום רב לך ולכל משפחתך ולכל צוות האתר הנפלא ולכל החברים היקרים ראשית ברצוני להודות לך מקרב לב על הכל ההשקעה שלך ת ו ד ה : שנית רציתי להעיר לא לבקר בנוגע לאסטרטגיה האחרונה למה לא הזיזו את רגל הקול בעוד מדרגה לדוגמה לקנות בחזרה את קול 1080 ולמכור כפןל 1090 ובשביל בטחונות לקנות 1100 ואז לדעתי היינו יוצאים בהפסד קטן בהרבה בקיצור היינו מכוסים עד 1090 במקום 1080 עשיתי סימולציה על זה ואני חושב שמישהו כבר כתב את זה ושוב אני חוזר שאני לא מתכוון לבקר רק ללמוד אני עשיתי 20 אסטרטגיות ובשבילי זה הפסד גדול מאוד ועל זה כתוב רבות מחשבות בלב איש ועצת ה היא תקום שחקן תודה ממני משה
מסכים עם כל מילה של
אלרון.
שבוע הפקיעה היה כשלון מאד כואב, כרגע אני לא רואה משהו שיעצור את השוק, בטח שלא דצמבר עם כל הסנטימנט החיובי
יש לי שאלה אחת חשובה:
אם על פי מפת הפוזיציות נסגרו קולים באזור ה- 1050 ונפתחו המון פוטים גבוהים (1060, 1070) ובנוסף נכתבו גם המון קולים גבוהים באזור 1090 ו- 1100 (יחס הפוטים הגבוהים שנכתבו היה פי כמה מאותם קולים באזור ה- 1050 מתחילת החודש), האם לא היה מקום (אם לא בזמן
אמת
לפחות בדיעבד) לבחון באופן יסודי יותר את מפת הפוזיציות ולגזור מסקנה אחרת לגבי הפקיעה, למשל שהפקיעה צריכה להיות באזור גבוה כגון 1090 ולא כפי שנאמר לכל אורך הדרך באזור ה- 1050-1040. האם הדינאמיות של הכתיבות וסגירות הפוזיציות לא היו צריכות להדליק נורה אדומה? מדוע היה צריך ללכת עם הראש בקיר בפוזיציה המשקפת פקיעה שכבר די היה ברור ביום 22/11 או 23/11 שהיא אינה משקפת את מפת הפוזיציות הנוכחית?
אני פשוט לא מבין מה היה הגורם על פיו היתה התעקשות (כמעט עוורת) לפקיעה באזור 1040-1050?
לצערי על כך אף אחד לא נתן עד היום את הדעת ולא יכול להסביר מדוע כולנו הלכנו כמו צאן לטבח...חלילה מבלי להאשים אף אחד אלא רק כרצון להבין מדוע זה נעשה כך.
הובלנו כצאן לטבח - מה אתה כיבשה??
חבל שאתה רואה את עצמך כמובל. אם היה אחוז למטה בפקיעה לא היית רושם את זה אבל על אחוז למעלה אתה רושם דברים לא ברורים בכלל.לא יודע מאיפה הגעת לזה שב22-23 המפה השתנתה רק אתמול עלו הבנייינים האחרים ועדיין אתמול עוד היה האוכף על 1050.
ביג
לא יודע למה נראה לי שאתה סתם מחרחר ריב והייתי מציע שהמנהלים כאן יתנו את הדעת ואני לא מדבר רק על הפורום.
תסלחו לי אבל חלק מכם מתנהג כמו ילדים שהורידו מכנסיים ומודדים בולבול - למי יש יותר גדול ? "אתה לא מבין באופציות" "אתה כלום בנגזרים" וכו'...רק אם תעשו בדיקה אני משוכנע שלרובכם יש מסגרת בטחונות של פחות מ 100 אש"ח או אולי 200.ספק אם יש כאן כותבים עם מסגרות של כמה מליונים מאלה שצועקים "גוועלד"
אם יש כאן חכמים ומקצוענים גדולים הרי שאף אחד לא מחזיק אותכם כאן ואף אחד לא מחייב לבצע אסטרטגיה כזאת או אחרת.
תכבדו את תרבות הדיון. תכבדו את מנהלי האתר.אף אחד לא חייב לכם דבר.
ערב טוב וסופ"ש נעים לכולם :)