אני עם סטיבן, אני גם מעריך דשדוש ארוך עד לחזרה לעליות. לא תהיה פה מפולת סטייל 2008
Printable View
אני עם סטיבן, אני גם מעריך דשדוש ארוך עד לחזרה לעליות. לא תהיה פה מפולת סטייל 2008
שימו לב , הנפט מגיע היום ליעד שקבעתי בינואר (נושק ל-50 דולאר... ) , וטראמפ ממשיך להתחזק בסקרים (כפי שהימרתי במרץ...) , וכעת נכנסים לשלב השלישי - עליה באינפלציה העולמית . אם וכאשר זה יקרה , הריבית בעולם תתחיל לטפס (לא מהר מידי , לאט לאט...) וירידות אכן יתחילו בבורסות בעולם (אצלנו פחות בבורסה והרבה יותר בנדל"ן , כי כבר נמצאים מלכתחילה הרבה מתחת לשיא בבורסה) . אני שוב חוזר ואומר , מפולת לא היתה ולדעתי גם לא תהיה , אבל בהחלט כדאי להתחיל להערך למצב של ירידות ...
סטיבן - מפולת תהיה גם תהיה - השאלה היא רק מתי?
מנסיון העבר למדתי שאף פעם אי אפשר לחזות אותה מראש, אבל דבר אחד בטוח: היא תגיע!
מה שכן - המשך המגמה של דישדוש עם נטיה לירידות, כפי שאנו חווים כבר למעלה משנה, דוחים בנתיים את המפולת.
המפולות שהיו בעבר תמיד נבעו מסיבות כלכליות ולא בהכרח קיום אלטרנטיבות.
זו דעתי לפחות...
אני מאמין שגם הפעם המפולת תתחיל מהבנקים
וזה כבר קורה - יש פיטורים רחבים של 3000 איש בערך בשנה הקרובה
הפיטורים בבנקים של כל העובדים הקבועים שלא עושים כלום , זה דווקא לטובה .
מי שעובד היום בבנקים זה עובדי קבלן ועובדים ארעים .
הפיטורים נועדו לחסוך כ"א מיותר שלא עושה כלום אבל אי אפשר לפטר אותו ומרויח משכורות מנופחות
חברים , אז אפשר כבר לסכם שמפולת לא היתה לנו בינואר 2016 וגם לא עד כה... . אצלנו בבורסה היה רק דישדוש אחד ארוך , בעולם היו אפילו עליות חדות ...אבל תודו שההימור שלי מהוויכוח של אז מתקדם יפה : הימרתי באפריל 2016 על בחירתו של טראמפ (והיו רק מעט משוגעים שהאמינו) , הימרתי על ביטול הסכם הגרעין עם אירן (הנה, הגענו גם לזה) והימרתי על המשך טיסה של הנפט וקשרתי את זה לרטאמפ ולאירן (הנה , פרצנו כבר את ה-70 דולאר) . כעת חסרה לנו רק העליה באינפלציה , ועלית הריבית שתבוא , ואז אולי סוף סוף יבוא התיקוןהחד בשווקים...
שאפו סטיבן