שחקן שלום,
אשמח ללמוד ממך למה לא בוצע עדיין תיקון לאסטרטגיה, אנו כבר 7 נקודות מעל הגבול העליון. ברור לי שאת הפוטים לא קידמנו כי הם טרם נחתכו ב 50 אחוז אבל הקולים לא ברור לי למה לא נגענו בהם.
נשמח להבין את הסיבה לכך.
בתודה מראש.
ארנון.
Printable View
שחקן שלום,
אשמח ללמוד ממך למה לא בוצע עדיין תיקון לאסטרטגיה, אנו כבר 7 נקודות מעל הגבול העליון. ברור לי שאת הפוטים לא קידמנו כי הם טרם נחתכו ב 50 אחוז אבל הקולים לא ברור לי למה לא נגענו בהם.
נשמח להבין את הסיבה לכך.
בתודה מראש.
ארנון.
שחקן: האם יתכן שניצחון לאובמה ייצור פרץ אופטימיות טפשי בוול סטריט ?
גולפמן – המתנתי עם התיקון מאחר והערכתי שצפוי תיקון קל במדד, וניתן להרשות זאת בחודש בו הפקיעה כה רחוקה. יחד עם זאת, שים לב כי אם היית מבצע תיקון עפ"י החוקים, הרי שהאסטרטגיה כבר היתה מצויה ברווח נאה, וכמובן שבדיעבד היה מיותר להמתין.
Me– קשה לי להאמין שבחודש כזה לא ניגע בקולים אם העליות תימשכנה.
לונג – עליות של 1-2% לכל היותר ולא מעבר. לא צופה שום מהלך הרלוטי לבחירות, ואזכיר כי בקדנציה הראשונה לאחר בחירת אובמה, שהיתה תקופה אופטימית להפליא, המדדים דוקא רשמו ירידות.
בוצע באותם מחירים.
http://www.zerosum.co.il/Users/3662/...ons/Show/30214
שחקן תודה רבה על ההסבר, נראה שכרגע המדד מסרב לרדת ויש שוב קונים למדד הבנקים שמושך למעלה. במידה והמדד ימשיך לטפס האם תמשיך לקדם את הפוטים או שתתחיל להזיז את הקולים למעלה?
היי לכם ,
לא בצעתי את התיקון כי ה SMS שקבלתי היה מיד אחרי SMS שהודיע למנויי PRO שעומד להיות תיקון .
חשבתי שהתיקון שייך לאסטרטגיית הפרו .
לא יודע מה לעשות - נראה לי אם מחר יורדים עוד קצת אני יכול לסגור .
לא הבנתי מה הבעיה (חוץ מזה שהתבלבלת ובעתיד תצטרך להיזהר) מצבך כעת יותר טוב.
יש לך אפשרות לסגור לפנינו ביעד הרווח או תוכל לבצע כעת את התיקון במחירים יותר טובים.
אגב מזה חששתי, חיכינו וחיכינו לתיקון במדד ובסוף בשיא הפסגה ביצענו תיקון באסרטגיה ואחרי זה השוק התהפך לנו. אבל אין מה לעשות, התבקש תיקון באסטרטגיה וביצענו.
בהצלחה ויום טוב