מת על הטתא!!! :P
היווניה הכי שווה שיש
Printable View
מת על הטתא!!! :P
היווניה הכי שווה שיש
סגרתי 1060. ניצלתי את השוונק של השוק עכשיו למעלה, וסגרתי.
נשארתי פתוח על 1030 מוגן 1020.
יאללה ירידות!!!!!!!!!!!! :d
שיגמר החודש הזה :d
עכשיו כשרגל הפוט סגורה ללא בעיות מתחילה רגל הקול להיות בעייתית
אני מקווה שמחר הדשדוש ותטא יקירתנו יעשו את העבודה
מסכים איתך. בדיוק אותה הרגשה. התזוזות הקיצוניות האלוציטוט:
פורסם במקור על ידי Danielp
באמת משגעות. עכשיו כשסגרתי את 1060, אני מוצא את עצמי מקווה לרוחות פסימיות ודיכאוניות...
בכל אופן, אין לי ספק שאת יוני אני אנהל קצת אחרת.
"קצת" :dציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
יש לך תוכנית?
לי ברור כי פתיחת שוקת רק בזמנים של "רגיעה" ובוודאי לקראת שבועיים אחרונים, יש לפתוח את עיקר השוקת.
רעיונות כלליים ולא מבושלים עד הסוף, לשוק תנודתי מאד שאינו שוק קורס:ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
בזמנים של תנודתיות גבוהה, טוב לשבת על הגדר. לפתוח דווקא כשיש תנועה חדה לאחד הכיוונים. תנועה חדה למעלה - פותחים קולים ולהיפך. לפתוח הרבה יחידות רחוקות ומוגנות. עבודה לא מוגנת לא טובה בתנודתיות גבוהה. צריך לתת פור רציני מאד לפוטים. אם יש רווח באחד הצדדים, סוגרים אותו.
הבעיה שיש בשיטה הנ"ל: מפסידים רווח פוטנציאלי אם השוק מתייצב והסטיות יורדות.
לחודש הבא - בתקווה שהחודש הזה יסתיים טוב אני הולך לנסות את האסטרטגיה הבאה :ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
40% מהכסף על שוקת רחבה לפי הכללים
40% על ניצול תנודתיות - מעין "מסחר יומי "
ו 20% לגיבוי
דמי כיס מסכים איתך בעניין ההגנות. זה מוסיף שקט נפשי ונותן אפשרות לביצוע תנועה באופן מושכל.
הקושי, בגישת הפתיחה בהתאם לנדנדה, זה שכנראה רוב הזמן יש "התנדנדות" עד שפעם אחת, הנדנדה לא עולה אלה ממשיכה לרדת.
דבר שני, בתקופה תנודתית יש מצד אחד חשיבות להמתין את השלושה ימים בטרם קידום רגל, על מנת לראות שאכן המדד נע לאותו הכיון ומצד שני להיות כתוב מספיק רחוק כדי שלא נזדקק לתקבול בקידום הרגל המרוויחה מוקדם מדי שאז התיקון חזרה יכול להיות אגרסבי.
ולכולנו זכור המלצת שחקן בתחילת חודש לקדם מהר ל- 1160 ואת התיקון המהיר של המדד למעלה.
לדעתי בתקופות כאלו אסור לנצל מראשית את כל הבטחונות , אלה להגביר כתיבות מאמצע חודש.
שימו לב כי עדיין אין גבול מוחלט תחתון,3 ימים לפקיעה וזה אומר דרשני.
הלקח שלי מהחודש הוא לא להיות גרידי, לפתוח שוקת רחבה ככל שניתן
לקדם רק לטווחים בטוחים מאוד,אז ניתן להתרחק מהקניה עם ישכמובן בטחונות
גם השקט הנפשי שווה
אני רוצה להעלות עוד רעיון, שבעצם זה לא ממש שוקת רחבה, אבל זה מגיע כמסקנה מהשוקת. כבר קרה כמה פעמים (למשל אתמול), שבסוף יום מסחר מצאתי את עצמי במצב עם סיכון. למשל להיות פתוח בקול 1160 במרחק של פחות מארבע סטרייקים. זה לא סיכון היסטרי, אבל הבעסה הוא שהוא הגיע תמיד בלי הפרס.
נניח שמנהלים שוקת רחבה קלאסית עם 50% מהביטחונות. שומרים עוד 50% לכניסות ויציאות אגרסיביות ומהירות. למשל כניסה אגרסיבית אתמול בתום יום המסחר, באזור ה 1160, ויציאה מייד בחזרה למחרת. ומה הקשר לשוקת רחבה? את הכניסה האגרסיבית עושים במצב כזה שהיינו מוכנים להיות בו גם בשוקת רחבה. זאת אומרת שאם הנחת הבסיס לא מצליחה מייד, אז כמו שכתוב בהגדה של פסח: "והטתא ברוכה היא, מצילנו מידם".
נראה לי כיוון מעניין, ושווה לנסות אותו ביוני.