קידמתי היום כשליש מהקולים מ1200 ל1190, אחרי מלחמה קלה יצא 45 שקל ליחידה.
מקווה שאני לא ממהר מידי.
Printable View
קידמתי היום כשליש מהקולים מ1200 ל1190, אחרי מלחמה קלה יצא 45 שקל ליחידה.
מקווה שאני לא ממהר מידי.
Arti,
הזזת גם הגנות?
כל ההגנות שלי ב1210 (כך הם גם היו).ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
בהסתכלות על המחיר (שהרי המחיר מגלם הכל) הצעד טוב. 1190 כרגע לא מסוכן.ציטוט:
פורסם במקור על ידי Arti
הבעיה היא שמדובר בקולים. ובמקרה של עליות, 1190 יקפוץ כאילו דחפו לו פילפל חריף, אתה יודע איפה. מספיק לראות את ההפרש בין 1190 ל 1180.
אני בכל אופן, לא מקדם. בא לי פקיעה רגועה. גם בצד של הפוטים אין טעם לקדם את 1110. הרי ל 1130 אני לא אגיע. וההבדל ל 1120 הוא 15 ש"ח.
מה שכן נשאר לי עוד טיפונת ביטחונות פנויים בצד של הפוטים. אם תהיה הזדמנות אולי אני אמכור עוד טיפונת. חוץ מזה, עושה רושם שזהו זה. נשאר רק להמתין כמה ימים, ולקחת את המצלצלין.
אני כתוב הרבה מאוד על- 1190 וחושש מאודציטוט:
פורסם במקור על ידי Arti
ואפילו חושב לסגור, אלא שממתין לשחיקה השבועית כדי לסגור,
ביום שלישי.
האם נכון להיות רחוק רק 3% בשבוע הפקיעה?
שחקן אומר 5% .
בצד הפוטים גם אני לא מקדם.ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
בקולים 1190 נראה לי מסוכן רק טיפה (ולכן גם קידמתי פחות ממחצית הכמות).
אני מאמין שהקידום ישתלם, אך במקרה שאני טועה ונראה 1175 ביומיים הקרובים ארחיק בחזרה. את 1200 כבר לא נראה לי (בתקווה) שנצטרך להזיז.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
אישית הייתי הרבה יותר רגוע להיות ב 1210 במקום ב 1200 שבו אני נמצא.
1190 מלחיץ אותי מדי.
5% נשמע לי הרבה, במיוחד מכיוון שאני מתקשה לראות את המדד סוגר היום בעליה אמיתית, אולי ירוק חיוור של 0.1-0.2%, והלאה קשה לי לראות את הפערים ביננו לבין הסנופי מעמיקים.ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
נכון שהמעוף נתן בשנים האחרונות תשואה עדיפה, אך פער כזה שנפתח בזמן כה קצר סופו להצטמצם.
מה שכן, אם אכן נראה עליה לאיזור ה1190, תוך כדי ירידה חזרה לכיוון ה13 בסטייה אשקול בחיוב קניית פוט לספטמבר תוך הנחה שסטייה כזו לא נשמרת לאורך זמן ושהעליות לא ימשיכו לעד.
איזה פוט אתה מתכוון לקנות Arti? לגבי השוקת שלי, נוח לי בגבולות הנוכחיים: 1100-1200 אם לא יקרה משהו חריג כנראה שאשאר איתם לפקיעהציטוט:
פורסם במקור על ידי Arti
הגבולות לשוקת שלך מצויינים וסולידים, אך היות והתעקבתי עם פתיחת רגל הפוט החודש (לבסוף פתחתי רק חצי) עדיין אינני ברווח משביע רצון ולכן אני על 1110-1190 (למרות שרוב הקולים על 1200).ציטוט:
פורסם במקור על ידי ofiry
בהנחה שאכן נראה 1190 (או קרוב לשם) החודש, ניתן יהיה לקנות P1160 לספטמבר לפי הערכתי (תלוי בסטיית התקן) בכ1000 שח ואולי אף פחות.
על מנת לא להתחזר כנראה אמכור P1140, בתקווה להגיע ל300-350 שקל הפרש כך שזה יהווה ההפסד המקסימלי בעוד הרווח (מפקיעה מתחת 1140) יגיע לכ1700 שקל.
כמובן שאיןבאמת צורך לחכות לפקיעה ועם קצת ירידות ועליה בסטיה ניתן יהיה לממש ברווח נאה.
אבל כאמור, הכל בהנחה שאכן נראה המשך עליות.