Re: שוקת רחבה מאי - דיונים ופרשנויות
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
מי שהיה מספיק חכם (ואני לא בניהם), ופתח ברגעי ההיסטריה, היה יכול לקבל הפרשים מצויינים במקומות האלו. למשל לפני שבועיים ומשהו, כאשר 1040 נגע ב 400 ש"ח ליחידה.
למעשה זו המסקנה העיקרית שלי לשוק תנודתי. לדעת לנצל הזדמנויות. לפתוח כאשר השוק בפאניקה לאחד הצדדים. אז אפשר לפתוח רחוק ובמחירים מצויינים.
למעשה הצלחתי ליישם את זה ביום חמישי, כאשר פתחתי 1030 מוגן 1020 עם הפרש מצויין של 60 ש"ח ליחידה. מי היה מאמין בחודשים הקודמים, ששבוע לפקיעה יהיה אפשר לקבל כזה הפרש במרחק של 70 נקודות מהסטרייק.
אופיר, כשאתה יודע שהשוק תנודתי - אולי זו אסט' נכונה - לחכות להזדמנויות שכאלה, אבל זה שקול להימור. עלול להיווצר מצב שבו אתה מחכה להזדמנות והיא לא מגיעה, ואם תכננת בתחילת חודש להיות X אחוזים רחוק מהמדד, האופציות בטווח הזה נשחקות לגמרי.
מסכים לגמרי שהחודש לו היינו מחכים להזדמנויות הכל היה נראה טוב יותר, אבל לך תדע מראש אם הן יגיעו או לא...
להזכירך, ביום חמישי ירדנו מרמת ה1100 לתקופה קצרה. לפתוח 1030 זה פחות מ7%. אתה מתכוון לסגור את הכתיבות האלה או להמשיך לפקיעה?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bursa_Guy
לטעמי, במרחקים אסטרונומיים אפשר לפחות בתחילת החודש לכתוב הגנות במרחק של שני סטרייקים.
בהצלחה!
בסופו של דבר אין הבדל מבחינת הרווח באחוזים אם אתה כותב עם הגנה צמודה ומקבל 30 שח או במרחק 2 סטרייקים ומקבל 60 שח על פי שניים בטחונות.
אין ספק שהחודש נצטרך לסגור לפני הפקיעה.
במידה והנגיד יחליט לעלות את הריבית מחר, תיהיה לדעתכם השפעה כלשהי על הבורסה?
זה עלול להיות טריגר נוסף לירידות ואלי אף עדיף לסגור כבר מחר...
סטיות התקן שוב דפקו היום את השחיקה. עלו כבר לאזור ה 30. די מקלקל את האפשרות להתחיל לסגור היום.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
סטיות התקן שוב דפקו היום את השחיקה. עלו כבר לאזור ה 30. די מקלקל את האפשרות להתחיל לסגור היום.
ייתכן שבמהלך היום יירגע באופן יחסי, ואז נוכל להתחיל לסגור
חברים,
עם מה לדעתכם "בטוח" להישאר לפקעיה?
1040 בפוטים ו 1180 בקולים זה בטוח?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
חברים,
אם מה לדעתכם "בטוח" להישאר לפקעיה?
אילולי השבוע המוזר הזה שלא ידוע מה יקרה בו (ב 26.5), התשובה שלי הייתה חיובית.
אבל שורה תחתונה, אין לי שמץ של מושג :shock:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
חברים,
עם מה לדעתכם "בטוח" להישאר לפקעיה?
מאד תלוי איפה נעמוד ביום רביעי. אם בסוף יום רביעי נעמוד יפה באמצע התחום, אני לא רואה בעיה. אבל מצד שני, אם ביום רביעי נעמוד באמצע התחום, עלות הסגירה תהיה ממש שקלים בודדים + עמלות.
שאלת הפקיעה החודש
באמת
בעייתית בגלל האי וודאות עם השדרוג של המשק. אך אחד לא יודע מה בדיוק יקרה ולכן כנראה עדיף יהיה "לא לקחת שבויים" ולהעדיף סגירה מוקדמת גם עם המדד יעמוד "נח". אני כתוב 970 ו-1210 ובכל זאת לא בטוח שאשאר לפקיעה.
שלום לכולם,
אני היום בחרתי לסגור את רגל הפוטים שלי לגמרי, הייתי כתוב 1060 ועל פי החוקים יש להכנס לשבוע הפקיעה במרחק של לפחות 5%. גם אחרי יום ירקרק המדד נמצא רק 4.5% מהכתיבות. צד הקולים עומד בתנאים ועל כן טרם סגרתי אותו. ענן הירידות עוד נשא באוויר וכבר הראה לנו כיצד הוא מסוגל לגמוע אחוזים רבים בזמן קצר. אולם אין לדעת מה צפוי לנו מחר. במידה ונראה עליות, סטיות התקן ירדו, התטא תפעל ותהיה לי עדין הזדמנות לסגור את רגל הקולים במחיר זהה להיום.
הסגירה המוקדמת גרמה לי הפסד והחודש אני עומד על תשואה שלילית של 3%. יחסית לחודש לא שגרתי אני חושב שהמחיר ששילמתי שווה את הנסיון הרב שצברתי. פעמיים החודש חווינו סופ"ש מלחיצים שגרמו לי להבין היטב את החשיבות בבטחון השוקת על פני תשואה.
בנוסף למדנו להכיר היטב את סטיית התקן ויכולתה לעמוד אל מול התטא.
המשך יום נעים,
ד.