כן, היה פה מקרה די טרגי.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
לפחות הייתי כתוב חשוף על 1220, דבר שהגביל משמעותית את כמות הכתיבות שביצעתי.
Printable View
כן, היה פה מקרה די טרגי.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
לפחות הייתי כתוב חשוף על 1220, דבר שהגביל משמעותית את כמות הכתיבות שביצעתי.
הלך לי רווח של 3 חודשים....
שכר לימוד לא קטן בשביל ללמוד לא להישאר לשבוע הפקיעה...
נמחק 20% מהתיק.
אשקול טוב טוב את הצעדים שלי בהמשך...
צר לי על ההפסדים שאני משער לא מעטים מכותבי השוקתות חוו.
שולח חיבוק לכולם... :oops:
תרשו לי להגיד משהו....
כנראה אין שחקנים, זה הכל מיטוס!!!!
או שאנחנו לא מבינים איך הםפועלים. ...
קודם כל ובצורה הכי כנה, לבי עם כל אלה מאתנו שהפסידו כסף בחודש המטורף הזה (כולל אקורד הסיום לא פחות מעוצר נשימה והכוונה כמובן לפקיעה). אבלהאמת, לא קרה שום דבר שלא דברנו עליו או לא שקדנו וניתחנו מכל הזוויות. אם לא הולכים לפי הכללים שניסחנו, יש סיכוי (שלצערי התממש החודש) שניפגע.
מבחינה אישית - אני כמו רבים חששתי מירידות ולכן בסטיות הנמוכות כאלה, וותרתי לגמרי מהצד התחתון. בצד העליון (שבסוף התברר כמסוכן) כתבתי C1250 חשוף ב-40 ש"ח שבשעה טובה פקע מחוץ לכסף ועם כל השגעון של החודש הזה, לא היה מסוכן בשום שלב.
וואחד שטרונגול בין 2 הרגליים של השוקת
הלכו 10K, מישהו יודע מתי משלמים?
שחקן הסביר איך הם עובדים.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
הם ברחו בהפסד וגלגלו לחודש הבא והמעוף נשאר ללא גורם מווסת, בעוד הכתובים כאן (כולל אותי ביום האחרון) ציפינו שהאינטרס, גם אם קטן יותר יהיה כלפי מטה.
בקשר לכללים, המצאות שלושה ימים מפקיעה עם מרווח 5% מספיק ב98% מהפעמים, רק שלא בפעם הזו.
פרוג אם אתה שואל אותי מישהו כאן עשה מחטף.... היה מישהו שקנה קולים אולי אפילו 1210 הם היו ב-40 ש"ח סוף יום ואח"כ עלו 400% בזינוק שהיה בסגירה... והיום בהעדר שחקנים שיורידו את השוק אותו שחקן העלה את השוק.... לא ראיתה את הנפילה מיד אחר הפתיחה... שחט את כולם כמו שצריךציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
חברים, אני חטפתי מכה רצינית ביותר. מחקתי חצי מהתיק. לדעתי, מישהו כאן עם עוצמה רצינית, לקח את הכסף של כולנו. אבל זה המשחק. אין מה לעשות.
תוכניות לעתיד: להחזיר את הכסף, לאט לאט לאט. שום דבר לא רודף אחרי. זהו זה.
בנתיים אני לוקח את סוכות כחופש להתאושש. כנראה אני אעבוד עם שקתות מאד רחוקות, ובלי קרובים שבועיים לפקיעה. כמה כסף שזה יתן, זה יתן.