באמת כתבתי היום קצת P1050.
הצלחתי לעשות את זה כשהיה ירידות.
Printable View
באמת כתבתי היום קצת P1050.
הצלחתי לעשות את זה כשהיה ירידות.
מכירת ה P1050 מהבוקר, הוכיחה עצמה כקונטרה טובה לעליות היום.
בסך הכל, השוקת שלי היום הפסידה סכום זניח.
מעניין היה לראות שהטתא בכלל לא באה לידי ביטוי בסוף המסחר. לא פוטים ולא קולים זזו. השחיקה תעבוד בוויקאנד.
כרגע, ארה"ב מתפרעת לה כלפי מעלה. אבל אם לוקחים בחשבון שאתמול היו ירידות של 1.5%, אז למעשה יש עליות קלות היום. מה שיקבע עבור יום ראשון שלנו, זה מה שיהיה בארה"ב מחר.
למעשה, כמחזיק שוקת רחבה, אין לי שום מתח. למטה אני נמצא בהרבה 1040 ובקצת 1050. צריך אסון די משמעותי על מנת שאלו לא יהפכו לאבק עד הפקיעה.
למעלה אני נמצא ב 1160. יש לי קמצוץ 1150 שפתחתי בשביל הטעם. אבל זה לא ממש חלק מהשוקת. עם כל האופוריה והכל, צריך ישפריץ נפט מכל חור על מנת שנגיע לאזור הזה.
אני מתכנן שבוע הבא להתחיל לפזול לאוגוסט. אם יש ביטחונות שנותנים 10 ש"ח, עדיף להזיז אותם כבר לאוגוסט. אבל זו רק מחשבה.
מה הכוונה ביטחונות שנותנים 10 ש"ח?ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
הכוונה היא : השקעה של כסף { ביטחונות } שברגע זה יכולים לתת בפקיעה 10 שקלים .
נניח הכתיבה שלי שווה 50 ש"ח והקנייה שלי{ההגנה} 40 ש"ח :
- אם אני מחליט לסגור, זאת אומרת שהשקעתי 10 שקלים { קונה ב-50 ומוכר ב-40} , אבל פיניתי לעצמי בטחונות שאיתם אפשר לעשות הרבה דברים אחרים .
- אם אני מחליט להישאר לפקיעה וצדקתי { המדד לא הגיע לכתיבה שלי..} יוצא שהרווחתי את ה-10 שקלים האלה שהרי מכרתי למשהו ב-50 והשקעתי רק 40 {על הגנה..}.אמנם שוב בשביל אותם 10 שקלים השכבתי ביטחונות .
מה מבין 2 האפשרויות כדאי יותר ?
אין תשובהחד משמעית.. , דמי כיס כהודעתו נטה לאפשרות הראשונה .*
כאשר מגיעים לאופציות הכל כך נמוכות יש לקחת בחשבון:ציטוט:
פורסם במקור על ידי offir
א. קניה ומכירה של האופציות עולה כ-4-5 ש"ח
ב. מה שמוצג כמחיר אחרון לא תמיד ניתן למימוש גם בקניה וגם במכירה
ג. צריכים לזכור את היתרון של 0 סיכון כאשר יצאנו מהשוקת, והשקט שבו מצויים שזה לבדו נכס יקר.
ד. צריכים לבדוק אם יש משהו אחר לעשות עם הכסף.
תודה על ההסבר!ציטוט:
פורסם במקור על ידי offir
אז נניח פינית ביטחונות, למה לכתוב על אוגוסט? הכתיבות עדיין לא סחירות שם ויש plenty of time עד הפקיעה...
כתיבות מאד רחוקות באוגוסט, יכולות להישחק יפה מאד כבר בשבוע הבא.ציטוט:
פורסם במקור על ידי ofiry
מי שניצל למשל את גל העליות שהיה בתחילת שבוע הפקיעה של יוני, ומכר קולים יולי מאד רחוקים (באזור ה 1240-1260), היה יכול לקבל עליהם 40 עד 50 ש"ח ליחידה, והם נמחקו עוד באותו השבוע.
מבחינת הבטיחות, אין מה להשוות קולים רחוקים של עוד חודש, מאשר קולים קרובים באותו מחיר של האופציות שפוקעות השבוע.
בוקר טוב לכולם
האם לדעתכם כדי להכנס לפקיעה עם 3 קולים כתובים 1150 ועוד 25 1160 מתוך הנחה שהשחקנים ישמרו על השוק באזור 1120-1130 ולא נראה סקויז מטורף בכל מקרה עם יהיה סקויז האם נכון להניח שבשבוע פקיה הגלגול יהיה סטקרייק אחד למעלה,כלומר לאזור 1140-1159?
נראה שרק אתה תצטרך לקחת אחריות על החלטה כזו.ציטוט:
פורסם במקור על ידי עמיחי
אבל לאחר יום שני כאשר נראה מה קורה בארה"ב ומה קורה כאן עםטבע ועם הדו"ח שלה ביום שני נהיה יותר חכמים (אולי).
בכל מקרה שחקן הודיע שישתדל להיות אתנו היום
חברים יקרים,
פיספסתי את הצאט עם שחקן.
מישהו יכול לעדכן אותי לגבי הערכות השחקן על הפקיעה הקרובה?
גבולות, סיכוי לאי עמידה בגבולות.