אני מקווה שהשחקנים עוד יכולים לנסות משהו מחר.
הלילה מתפללים.
Printable View
אני מקווה שהשחקנים עוד יכולים לנסות משהו מחר.
הלילה מתפללים.
וואו...
הנחת היסוד שלי הייתה שלא נפרוץ את 1200, ברגע שנפרץ קיבלתי החלטה לסגור את 1210.
אבל, מערכות מסחרקרסו :x :x :x
הצלחתי לתפוס את בית השקעות אחרי שהם לא ענו לי במשך 10 דקות.
התקשרתי מ 2 טלפונים במקביל למספרים שונים.
בסוף הם סגרו לי ב 16:28, איזה מזל.
החלטתי לא להישאר לפקיעה, 5 נקודות מהפקיעה זה ממש כבר לא שוקת רחבה ובשבילי זה כבר הופך להיות ממש כמו אדום/שחור בקזינו.
נשארתי עם 1220, מקווה שלא ישלם.
חבל, הייתי בטוח שזה יהיה חודש מאוד מוצלח.
אגב, פעלתי לפי הכללים ועובדה שביום חמישי יומיים לפני הפקיעה הייתי כתוב 35 נקודות מרחק.
בהצלחה לכולנו מחר, אני מקווה שכל מי שנשאר עם 1210 יקח מחר את הכסף!
אגב, החודש הזה מזכיר לי את הפקיעות בנובמבר ודצמבר 2009....
quote="pheonix21"]לא הבנתי את השאלה. כל אתר כלכלי שתכנס אליו תראה סגירה המונית של CALLים והוספת PUTים (מדבר על ראשון).ציטוט:
פורסם במקור על ידי supgog
הבנקים.. תסתכל על הגרף של הבנקים מול המדד, בראשון ובשבוע שבעבר (שהשחקנים עוד ניסו להחזיק אותו), זה לא מקרי.
אני רוצה ללמוד מזה בעזרתכם, ולהבין מה צריך הבנאדם לעשות במצב כזה ?
נניח התלנו בשוקת רחבה, והמדד הול ועולה ומתקרב לרגל העליונה של השוקת.
מה עושים ?
לגבי הרגל התחתונה, אני מניח שמקדמים, כותבים יותר גבוה (למרות שהפרמיות נראו לי די עלובות)
אפשרות אחרת - לקרב הגנות ברגל התחתונה. יש בזה טעם :?:
מה עם העליונה? סוגרים כתיבה בהפסד וכותבים גבוה יותר :?:
מה עוד ניתן לעשות ?
תודה לעוזרים :!:
viewtopic.php?f=76&t=5243ציטוט:
פורסם במקור על ידי oferעפר
ובנוסף יש כל חודש שרשור בשם שוקת רחבה XXXXX (כאשר XXXXX הכונה על שם החודש)- דיונים ופרשנויות
[quote=אבי1][quote="oferעפר":883g1cdy][color=#0000FF]אני רוצה ללמוד מזה בעזרתכם, ולהבין מה צריך הבנאדם לעשות במצב כזה ?
מה עושים ?
לגבי הרגל התחתונה, אני מניח שמקדמים, כותבים יותר גבוה (למרות שהפרמיות נראו לי די עלובות)
מה עוד ניתן לעשות ?
[/color][/quote][/quote:883g1cdy]
[url="http://s-maof.com/Forum/viewtopic.php?f=76&t=5243"]viewtopic.php?f=76&t=5243[/url]
ובנוסף יש כל חודש שרשור בשם שוקת רחבה XXXXX (כאשר XXXXX הכונה על שם החודש)- דיונים ופרשנויות[/ quote]
כן.....תודה אני מכיר. אני קורא את התכתובות פה אבל מבקש הסברים כי למנוסים כנראה כל שנאמר כאן ברור מאד. לי לא כל כך
[quote=oferעפר][quote="אבי1":2e9y33l1][quote="oferעפר":2e9y33l1][color=#0000FF]אני רוצה ללמוד מזה בעזרתכם, ולהבין מה צריך הבנאדם לעשות במצב כזה ?
מה עושים ?
מה עוד ניתן לעשות ?
[/color][/quote][/quote:2e9y33l1]
[url="http://s-maof.com/Forum/viewtopic.php?f=76&t=5243"]viewtopic.php?f=76&t=5243[/url]
ובנוסף יש כל חודש שרשור בשם שוקת רחבה XXXXX (כאשר XXXXX הכונה על שם החודש)- דיונים ופרשנויות[/ quote]
כן.....תודה אני מכיר. אני קורא את התכתובות פה אבל מבקש הסברים כי למנוסים כנראה כל שנאמר כאן ברור מאד. לי לא כל כך[/quote:2e9y33l1]
כאן יש הסברים
viewtopic.php?f=76&t=5243
פקיעה 1229.75 ???
מתפלל לשלום כולם.
וואו!
איזה סיום לחודש.
הרגשה כאילו מישהו שיחק בפקיעה כמו בצעצוע.
גם אני חטפתי בסוף, וכפי שנאמר, כסף בא וכסף הולך, אף אחד לא משלם את מחירי האופציות הזולות לחינם.
אם יש דבר אחד שהייתי רוצה שאנשים ייצאו איתו מהחודש זה את עניין הכתיבות בסטיות הללו.
מה מצבכם?
אני חטפתי חזק, היו לי לא מעט 1220, סגרתי אתמול 1210.
אני מאמין שיש פה אנשים שנמחקו...... :(