Re: שוקת רחבה מאי - דיונים ופרשנויות
הי,
החודש אנחנו לומדים שיעור בהתמדודדות עם פאניקה
כל פעם שאנחנו חוזרים מסופ"ש או חופש ישנו צפי לפתיחה שלילית מאוד שתסכן את הפוטים שלנו.
אבל בסוף הכל מתבדה.
אנחנו לא צריכים להיות שאננים, ולדעתי עם אנחנו נכסנו ללחץ קל סימן שלא כתבנו מספיק רחוק.
בנתיים השיעורים האלו ניתנים לנו יחסית בחינם, אבל אני מקווה שכולנו נסיק על כך להבא.
אני מסכים איתך גומר ועם שחקן, אני מתכוון לסגור את רגל הפוטים עד יום שלישי הבא ואולי אף להקדים ולקנות שוקת כתובה ליוני.
בתקווה להמשך יום רגוע,
ד.
ציפיתי היום לראות שחיקה רצינית אחרי שלושה ימי אי מסחר.
סטיות התקן דפקו את הציפיה הזו. אם בסוף יום שני הם הסתובבו סביב 20-21 אחוז, הרי שהבוקר נפתח עם 24%. עכשיו זה קצת יורד. זה קצת חבל כי חשבתי להתחיל לעשות סגירה הדרגתית החל מהיום. אני כנראה אחכה ליום ראשון, ומיום ראשון אתחיל לסגור כל יום קצת.
כשהמדד היה 1120 קול 1180 עלה 85 ש"ח.
כשהמדד ירד ל 1110 הסטיה עלתה ל 26 וקול 1180 עולה פתאום 95 ש"ח.
זה
באמת
שיעור מעשי מעניין.
נחכה ליום ראשון.
שחקן המליץ לחכות ליום ראשון עם סגירת הפוטים בכל מקרה.
לגבי כתיבה עליונה - אמר שכדאי לכתוב כבר היום.
סגרתי בסכום זעום יחידות של 1210-1220 ו 1180-1190
ופתחתי חצי מהצד העליון על 1160-1170.
ממתין עם החצי הנוסף בינתיים.
בתקווה שעד לפקיעה ניתן יהיה לסגור את הכתיבות האלה בלי עלות גבוהה מדי.
דווקא את הםניקא ניצלתי לסגירה חלקית של רגל הפוט.
תחילה קניתי 1050 ואחרי רבע שעה מכרתי את ההגנה 1040 באותו מחיר.
כך שבסה"כ הקטנתי סיכונים בלי לשלם (חוץ מעמלות)
אם עושים זאת בקבוצות קטנות הסיכון קטן והרווח גדול.
נשארו לי 13 פוטים כתובים ליום ראשון ושני
עכשיו הכל התהפך (1040 שמכרתי ב270 עכשיו 155 ועברו 20 דקות בלבד) אבל לא חושב שיש זמן מספיק לסגור עוד פוטים בכיוון הפוך. אז יחכה לראשון ושני.
אני מצטער שפתחתי פה מוקדם יותר הבוקר,
הפאניקה אכן הגיעה. אני הצלחתי בבוקר לקדם את רגל הקולים שלי ל- 1170 ועל חשבון התמורה הרחקתי אחורה את כל ההרפתקאות שלי ברגל הפוטים עד 1060 עם הגנה צמודה.
מקווה שזה יספיק, סופ"ש נעים.
ד.
אני גם עשיתי היום הרחקות ל 1060 מוגן צמוד 1050. כמו כן בשיא הפאניקה, פתחתי מחדש 1030 מוגן 1020. לזמן קצר אפשר היה לקחת שם 60 ש"ח ליחידה, שזה די מוטרף בשלב הזה של החודש.
בצד הקולים עשיתי קרוב עצבני ל 1160. אני מוריד את כל הכובעים שאין לי, (ואני מוכן לעשות אפילו שורט על כובעים לצורך זה) בפני שחקן שקבע לפני המון המון זמן ש 1160 הוא בטוח.
אין ספק שהחודש הזה די נדפק לי. יש לי עוד סיכוי לצאת ברווח קל של שניים שלושה אחוזים. אבל יש גם סיכוי טוב לצאת בהפסד וגם למחוק חודש של רווחים. ההרחקות שעשיתי היו ללא הכפלות.
אם יום ראשון יהיה יום ירידות, אני אגיד שלום ולא להתראות ל 1060, גם אם זה אומר לספוג הפסד. לא מתכוון להתעקש כאן. ואולי אם יהיה תיקון טכני ביום ראשון (מה שבהחלט נראה לי שיהיה) אני גם אסגור.
תנודות זה אכן מפחיד....
אני מחזיק אצבעות לעליות - אני ב-1040 ומתחיל לשקשק...
היום אני סגרתי את רגל הקול 1210/1220 ןפתחתי 1170/1190 אפשר לקבל 60 שח
באזור הפוט - אני כתוב 1020/ 1000 ועדיין חושש
נראה לי ששבוע הבא אני אסגור את הרגל הזאת :?
איזה באלגן היה היום...
כל הבוקר עסקתי בלכתוב קולים ולעבות את הצד הזה....וככה בלי לשים לב הוכפל לי הפוט הכתוב -1060......
אחרי בהייה ממושכת במסך, החלטתי לכתוב עוד 1060....ואחכ קניתי אותו ולונה פארק רכבת הרים זה כלום לעומת מה שהיה היום , כי גם הספקתי לכתוב בבוקר קול 1150 (שחקן אמר 1160 ואני עוד טיפהלה המשכתי) וגם לקנות אותו מחדש ברווח של אלפייה....
בקיצור היה שמח - מה שעצוב בכל הסיפור שהחלק המנייתי שלי הזיק לי לא מעט, למרות האקורבטיקה המתקדמת של היום.
ובכלל - אם הפוט 1060 לא חוזר למימדים הטבעיים שלו....יהיה לו חשבון איתי (שזה בערך נזק כרגע של 6000 ש"ח).
מתאים לי עלייה ביום ראשון....