Re: שוקת רחבה יוני - דיונים ופרשנויות
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ani999
אתה מחכה לפקיעה עם ה1150?
אני עם 1140 מוגן 1160 ו 1170 מוגן 1200
נראה לי שכן. הרווחתי מספיק החודש. לא מתחשק לי לסכן את הרווחים. נכון לעכשיו 1140 קרוב לי מדי. כמובן שזה יכול להשתנות. אם נניח יומיים לפני פקיעה נהיה ב 1090, וסטיות התקן ימשיכו להצטמצם, אז יהיה טעם לזוז אפילו ל 1130 או משהו כזה. אבל כרגע לא מתאים לי.
מפתיע מאוד מה שקורה היום (כמובן לטובה!), אחרי העליות החזקות אתמול בארה"ב, פער ארביטראז' חיובי והחוזים שנכון לעכשיו קצת אדומים (-0.3) הבורסה כאן סביב האפס.
גם אירופה מדשדשת...
הסיבה לזה אולי השמועות על ספרד, אבל משום מה החוזים בארה"ב לא מושפעים מזה כ"כ.
מעניין מה קורה.
לאמריקאים בדרך כלל לוקח לפחות יום אחד לקלוט שיש בעיה
הבעסה והסבבה
בעסה: תיזמון גרוע של פתיחת ה 1040. יכולתי להיות עם עוד כמה ג'ובות טובות. אבל מי יכול היה לדעת בבוקר שאחר הצהריים כל המסכים יצבעו אדום...
סבבה: לא נגעתי ב 1150. השארתי אותו לחיות בשקט. הוא מתאבק לו במרץ (מלשון "הופך לאבק"). ובנוסף, אם היה לישות הנקראת ציבור איזה חשק אולי להיכנס, הרי שרוב הסיכויים שהחשק הזה עבר לו.
יום הפכפך הסתיים לו היום. מבחינתי, יום מעולה עם שחיקה יפה של כל האופציות. תמיד נעים לראות את כל האופציות גומרות עם צבע אדום. אני בטוח שגם השחקנים מרגישים היום הרבה יותר טוב מאשר אתמול.
הצד החיובי ביותר שאני רואה, זה שיום כמו היום מוציא לציבור את החשק לחזור ולהכנס. מה שאומר שיש מצב להמשך דישדוש באזור הזה עד הפקיעה. מכיוון שאין לי כוונות לעשות שום דבר יותר החודש, זה יתאים לי מאד.
שוב אפשר לראות כמה שהבורסה לא צפויה. אני לא חושב שהיו הרבה אנשים אתמול שחשבו שנגמור בירידות כאלו היום. גם אני עשיתי חישובים בכמה יטפס לו C1150. למרבה המזל, אני השארתי את זה בשדה החישובים התיאורטיים בלבד. כי יש איזה מסכן או שניים, שקנו C1150 ב 190 ש"ח יחידה עם הפתיחה (סגר על 60 ש"ח).
ממש לקראת סיום המסחר פתחתי שוב רגל תחתונה, הפעם ב-1040 ו-1030 מוגן 1010.
חסרה לי הגנה ל-50% מהכתיבות... התעקשתי על המחירים ולא תפס...
מחר בבוקר מקווה שהשחיקה תעשה את שלה ושלא תהיה פתיחה יותר מידי שלילית.. ואז אקנה הגנה בזול.
ברגל העליונה אני כתוב 1170 מוגן 1190. לא מתכוון לגעת נכון לעכשיו.
זה כל פעם יפה לראות כיצד השוק "נהנה" לעשות הפוך מכל מה "שכולם" מצפים לו :d
נתון התחלות הבנייה בארה"ב הפתיע לרעה.
זו הסיבה נראה לי.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי aviade
ממש לקראת סיום המסחר פתחתי שוב רגל תחתונה, הפעם ב-1140 ו-1130 מוגן 1110.
חסרה לי הגנה ל-50% מהכתיבות... התעקשתי על המחירים ולא תפס...
מחר בבוקר מקווה שהשחיקה תעשה את שלה ושלא תהיה פתיחה יותר מידי שלילית.. ואז אקנה הגנה בזול.
ברגל העליונה אני כתוב 1170 מוגן 1190. לא מתכוון לגעת נכון לעכשיו.
אתה כמובן מתכוון 1040, 1030 מוגן 1010...
אני לא מבין איך נתון התחלות הבניה יכול להפתיע לרע :shock: .
כאשר אתה יכול לקנות בתים באמריקה בחצי מחיר ממה שהיה לפני שנה,
זה שאנשים שם בכלל מתחילים לבנות אומר שיש להם הרבה כסף מיותר