Re: שוקת רחבה אוקטובר - דיונים ופרשנויות
עכשיו אנ מתחיל להבין.
אבל לשם מה בטחונות בתיק האופציות,
שים אותם במניות בטוחות באגחים
אם אתה מתעסק בעוד אסטר' וצריך לתיקונים אפשר להבין
אבל בשוקת לא מובן.
קידומים אפשר ע"י סגירות.
אני מוצא טעם בלפתוח את השוקת לסירוגין, היות ואני לא יודע את הכיוון, וברגע שיש עליה מאוד גדולה בצד אחד שסביר שיהיה תיקון אני יכול למכור אז, בסיכון יותר גדול, אבל זו לא שוקת רחבה. אלא שילוב של צרה עם רחבה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
עכשיו אנ מתחיל להבין.
אבל לשם מה בטחונות בתיק האופציות,
שים אותם במניות בטוחות באגחים
אשמח לשמוע על מניות\אג"חים כאלה, חשבתי לשים בממשלתי, אבל בפורום אג"חים אומרים שאין טעם כעת.
אם אתה מתעסק בעוד אסטר' וצריך לתיקונים אפשר להבין
אבל בשוקת לא מובן.
קידומים אפשר ע"י סגירות.
מישהו פתח כאן אשכול נחמד של סטטיסטיקה על עליות\ירידות חדות בשנים האחרונות, אם תוך יומי יכול להגיע ל 8% גם למעלה יש אפשרות להימחק, לכן אני לא מנצל הכל+ משאיר אופציה להרחיק רגל תוך כדי הכפלה
אני מוצא טעם בלפתוח את השוקת לסירוגין, היות ואני לא יודע את הכיוון, וברגע שיש עליה מאוד גדולה בצד אחד שסביר שיהיה תיקון אני יכול למכור אז, בסיכון יותר גדול, אבל זו לא שוקת רחבה. אלא שילוב של צרה עם רחבה.
אני מבין את כיוון החשיבה שלך, אבל נראה לי עדיף בכל מקרה לפתוח רחב מההתחלה, ולנצל תנודות בשני הצדדים
לכל כותבי השוקת למינהם, מי שמורווח על האסטרטגיה שלו, ולמרות שיש עוד מרחק
מהגבול העליון, אני הייתי נזהר ויוצא החוצה.
השוק מפגין עוצמה, יום של ירידון של 1.8 בנאסדק ופה כלום, אין אלטרנטיביות בשוק
והכסף זורם למניות דרך קרנות ה- 90 10 למינהם, יש פוטנציאל כנס גבוה מאוד למי שכתוב
למעלה.
בזהירות, ולדעתי כולכם כבר שכחתם את חודש ספטמבר, בדיוק ביום שפתחתם את השוקת מהתחלה.
נ"ב אם השוק ירד בשבוע הבא, אל תהרגו אותי על רווחים שיכלתם לעשות, כי כרגע כמו שזה
הרווחים האלה לא שווים את הסיכון.
בהצלחה
ציטוט:
פורסם במקור על ידי פועל קטן
לכל כותבי השוקת למינהם, מי שמורווח על האסטרטגיה שלו, ולמרות שיש עוד מרחק
מהגבול העליון, אני הייתי נזהר ויוצא החוצה.
השוק מפגין עוצמה, יום של ירידון של 1.8 בנאסדק ופה כלום, אין אלטרנטיביות בשוק
והכסף זורם למניות דרך קרנות ה- 90 10 למינהם, יש פוטנציאל כנס גבוה מאוד למי שכתוב
למעלה.
בזהירות, ולדעתי כולכם כבר שכחתם את חודש ספטמבר, בדיוק ביום שפתחתם את השוקת מהתחלה.
נ"ב אם השוק ירד בשבוע הבא, אל תהרגו אותי על רווחים שיכלתם לעשות, כי כרגע כמו שזה
הרווחים האלה לא שווים את הסיכון.
בהצלחה
פוטנציאל קנס ויום של ירידות , סליחה על העילגות
לפועל קטן
כמדומני שראינו כבר מזמן שהשוק מננהל לרוב לפי החוזים העתידיים ולא לפי מה שקרה ביום הקודם הארה"ב.
היום החוזים היו ירוקים.
כאשר אתה אומר לצאת מהשוקת בגבול העליון צריך להגדיר.
נכון להיום נראה לי - 1320 די בטוח (מתחילת 2009 עד היום רק פעם אחת הייתה עליה של מעל 5% בשבוע אחד)
1310 די בטוח עם צורך בזהירות, מרחק של 4% (מעט מאוד פעמים קרה תרחיש של עליה של מעל 4% בשבוע אחד)
כאן צריך אצבע על הדופק.
לפי ניתוח טכני אמורים להיעצר ב-1280
לפי מפת הפוזיציות אולי אפילו 1270.
אולי מחר נראה ירידות אם תהיינה עליות היום בארה"ב.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
כאשר אתה אומר לצאת מהשוקת בגבול העליון צריך להגדיר.
נכון להיום נראה לי - 1320 די בטוח (מתחילת 2009 עד היום רק פעם אחת הייתה עליה של מעל 5% בשבוע אחד)
1310 די בטוח עם צורך בזהירות, מרחק של 4% (מעט מאוד פעמים קרה תרחיש של עליה של מעל 4% בשבוע אחד)
כאן צריך אצבע על הדופק.
לפי ניתוח טכני אמורים להיעצר ב-1280
לפי מפת הפוזיציות אולי אפילו 1270.
.
דוד, מסכים שהסיכון ש1310 או 1320 ישלמו הוא קטן. השאלה היא מדוע לקחת את הסיכון? האם לא למדת מהחודש שעבר?
סיכון של 10% (ואני סתם זורק) הוא קטן מספיק על מנת שהפסיכולגיה האנושית מובילה אותך להשאר בפוזיציה.
אם כתבת את השוקת בזמן אתה אמור להיות ברווח יפה כעת, ובפרט אם קידמת את הפוטים, מכאן נפתחת שאלת החמדנות.
ככל שיצטברו חודשים בהם תסגור מוקדם ותאבד רווח פוטנציאלי כך יטה המוח לא לבצע סגירה ולקחת את הסיכון, השאלה היא אם זה שווה את זה?
בנוגע ל"אצבע על הדופק", איזה דופק יהיה לך אם תראה את הוול עולה 3% ביום שישי? מה תעשה בעניין?
קל להגיד שאפשר להיות דרוכים ולתקן בעת הצורך, אך כפי שאני רואה את זה מדובר בסיכון מיותר.
השחקנים להערכתי לא רחוקים מהסקוויז, ואם חשבת שבחודש שעבר הוא היה אלים תוסיף לכך את טענת שחקן כי השחקנים הצטיידו בכמויות של קולים
זולים ותגיע למסקנה מה הדבר הנכון לעשות.
והסטטיסטיקה.. ובכן, הרשה לי לזרוק עוד כמה מספרים:
במרץ 2009 הייתה עליה של למעלה מ9% בשבוע הפקיעה.
בדצמבר 2008 הייתה ירידה של כמעט 7% בשבוע הפקיעה.
שני המקרים הללו הם מהשנתיים האחרונות.
איני בפוזיציה החודש אך מקווה שלא יחזרו סיפורי ספטמבר.
שיהיה בהצלחה.
כמובן שכולם זוכרים את ספטמבר אך יחד עם זאת אין מקום לפאניקה.
למרות העליות מחזורי מסחר לא התרחבו לכן פריצה מעבר ל1300 זה לא דבר פשוט.
דבר נוסף בחודש שעבר שחקנים החזיקו שוק שבוע (מה שנגמר בסקוויז ענק)למרות העליות בעולם כאן לא זז המדד.המצב שונה עכשיו. למרות שהיה ויסות גם החודש הוא לא היה כל כך אגרסיבי לכן כניראה עדיין שיש להם יכולת ויסות כל עוד המדדים בחו"ל לא פורצים בעליות ומחזורי מסחר כאן לא טסים למעלה.
אני אישית מתכוון לסגור חלק מהכתיבות שלי ברגל קול היום בסוף היום כדי להרגיש יותר בנוח גם כך האופציות רחוקות נתנו את כל המיץ .
במקרה שאנו נתקרב לאזור הסקוויז האפשרי ב1265 1270 אני סוגר וגם אם יצליחו להחזיק אותי זה כבר לא מעניין אני לא אתחרט על סגירה.
supgog
אשקול באופן חיובי את מה שאמרת,
סה"כ גם אם אצא מהקולים אשאר ברווח של 3.5% על השוקת.(לאחר עמלות)
בפוטים אני ב-1180 ושם לא דואג.
הולך לנקות את הראש מהמסך, עוד שעתיים אקח החלטה.
כמה טוב להיות קשובים מעבר לעצמנו.(ללא קשר למי צודק)
משוחרר משהו.
תודה
לא לשכוח, היום נתוני אבטלה ב 14:30!
הנתון הזה יתן כיוון לשוק.
אני מתכוון לחכות עד אז, אחר כך אחליט לגבי הקולים.
חברים, אני סגרתי כרגע את רגל הקול, מראש הגדרתי לעצמי 1265 כגבול אדום. כמו כן חיזקתי פוטים ב 1180. כרגע אני לא כ"כ בטוח מה לעשות עם המרווח עולה שברשותי(1290-1300), אם אני משאיר אותו זה כביכול הימור לעליות, נחכה אחרי הנתונים מארה"ב ונחליט...