ציטוט:
פורסם במקור על ידי lior16
לא יודע אם התכוונת אלי בכלל..
אני בכלל לא לחוץ מההפסד על הנייר
פשוט מאוד מאוד מסקרן אותי מהם השיקולים לגבי תזמון שיפוץ בפן הלימודי
Printable View
ציטוט:
פורסם במקור על ידי lior16
לא יודע אם התכוונת אלי בכלל..
אני בכלל לא לחוץ מההפסד על הנייר
פשוט מאוד מאוד מסקרן אותי מהם השיקולים לגבי תזמון שיפוץ בפן הלימודי
שיפוצים כנראה בפריצה מובהקת של 1200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי avraham-go
קאריה- אתה עושה את האסטרטגות האלה?
קשה קשה
סטאטוס הפוזיציה ואנדיקטורים מהשוק.
בתמצית - התקבול הראשוני היה כ-300 ש"ח. היום הרף העליון נשבר (1203) וכרגע האסטרטגיה מצויה בהפסד של כ-1077 ש"ח לאיטרציה.
לי יש כ-650 לאסטרטגיה. מוזר
הכל תלוי מה היה מחיר המדד כשביצעת את האסטרטגיה.
להזכירך, באותו יום ראשון המדד זינק במהירות מעלה
אורחן,
מאיזה מערכת אתה מוציא את הגרפים הנ"ל?
אני מאוד דומה לאורחאן
12780 שח הפסד ל12 כפולות
אני מקווה מאוד ששחקן יתן פתרון בתחילת השבוע איך מתקנים כדי שגם הפעם יצא עם היד על העליונה ולא בהפסד כואב כמו שכרגע ישנו !!
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אורחאן
עדיין נשארו עוד איזה כמה ימים לתקן את הפוזיציהציטוט:
פורסם במקור על ידי rono968
מערכת שלי.ציטוט:
פורסם במקור על ידי sams
אם שחקן הצליח לגמור ברווח את האסטרטגיה של ה- 31.1 אז הכל אפשרי, מה עוד שיש הרבה זמן.
כמובן שהשחקן לא נביא ולא קוסם וצריך שהשוק יילך בכיוון האסטרטגיה ולא יפתח ביום א' ב-1230 או משהו כזה, כי למרות הכיוון הדובי של השחקן באסטרטגיות האחרונות, כנראה שהציבור/מוסדיים לא רואים בעיניים ומאמינים בהמשך עליות קדימה (שבוע שעבר העליות היו במחזורים גבוהים ומי שקנה במחירים כאלה בוודאי מאמין בהמשך העליות).
גם קריאת מפת השחקנים לא תמיד עוזרת ועובדתית בפקיעה יש כוחות שמושכים את המדד לכיוון הפוך מהמפה.
לסיכום, בבורסה הכל הכל אפשרי, כל תרחיש ולא תמיד הגיון פועל, אבל נסיון וראיה כוללת כמו שיש לשחקן, בד"כ מאפשרת לתקן אסטרטגיה שהולכת גם הפוך להנחותיו ולתחזיות הבסיסיות שהניח בפתיחתה.
סופשבוע נעים לכולם והצלחה בשבוע הבא!!!
מאיר טל
ציטוט:
פורסם במקור על ידי haimn
כן 12 יחדות שורט קול 1200
ההגנות שלי הם 16 ב 1240
:cry: :cry: :cry:
אני מעבה את ה1240 מול ה 1260
ביחס של 1 ל 2
8 יחידות 1240 לונג 16 יחדות 1260 שורט
כשיהיה לי 24
אקנה 12 ב 1210 על 24 ב 1240 ואסגור חלק ב 1260
כך אני חוסם את ה 1200
ומקווה שהשוק יחזור ל 1200
ציטוט:
פורסם במקור על ידי קאריה
מה קרה אתה עובד בלי גב לאסטרטגיה לא מתאים לך.
אם השוק ממשיך למעלה תיצטרך לשחרר תוכניות חיסכון.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי mosheb
תפסת אותי על חם
קונה ביום ראשון גב 2 יחדות ב 1160 ושיעלה כמה שיעלה
ניקח את הכסף בחזרה ןאם ירד נפסיד מעט
:d
מה קרה אתה עובד בלי גב לאסטרטגיה לא מתאים לך.
אם השוק ממשיך למעלה תיצטרך לשחרר תוכניות חיסכון.[/quote]
תפסת אותי על חם
קונה ביום ראשון גב 2 יחדות ב 1160 ושיעלה כמה שיעלה
ניקח את הכסף בחזרה ןאם ירד נפסיד מעט
:d[/quote]
יש לשים לב
פתיחה ביום ראשון סביב ה 1220
:cry: :cry: :roll:
אל תהיה כל כך בטוח.
דווקא אם יפתח בעליה, יכולים לקפוץ על העגלה הרבה מוכרים, שינסו לנצל את רמת השערים כדי לממש רווחים.
צריך לזכור שביום חמישי, העליה הרצינית הייתה בשעה האחרונה. יכול להיות שיש הרבה מוכרים בפוטנציה, שפשוט לא היו אונליין, ולא העבירו פקודות מכירה. ואחרי הוויקאנד, יכולה להיות תחרות, מי ירוץ וימכור ראשון.
אתה לא רציני נכון ?ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
אתה רציני בטיעון שלך , מוכרים בפוטנציה שלא היו און ליין ????ציטוט:
אתה מדבר על גברת כהן מחדרה ? או יוסי מאשדוד ?, מי שמזיז את השוק זה המוסדיים שהם תמיד אונליין - זה המקצוע שלהם .
סליחה על הבוטות , אני אתן לך שתי נקודות אחת לטובתך אחת לרעתך.
הרעה קודם , בשוק אין מוכרים , הכסף ברובו הוא כסף של מוסדיים , שם אף אחד לא רוצה לפספס את החגיגה, ולא מוכרים כעת.
הנקודה החיובית מבחינת הפוזיציה שלך , זה שביום חמישי הבנקים הוציאו סקירות שליליות לגבי הטווח הקצר של השוק , מקווה שזה יקזז מעט את המומנטום החיובי שמגיע בסופ"ש מין העולם .
בהצלחה
דמיי השוק לא עוצר באדום!!
יום ב' ג' ד' ה' אין מוכרים,גם שהיה איזה שהוא איתות דרומה היה על מנת לימכור פוטים
אם אתה זוכר מרץ שעבר גם חיכו למוכרים והמדד הימריא על אחת כמה וכמה שלא רואים רגל רצינית של קולים מכורים כמו בפוטים 150-160 שאני בניסיוני המועט לא ראיתי זליגת מדד מעבר לקיר כזה של 20k
משה וקאריה יהייה נחמד אם תשתפו פעולה ולא תיתנגחו שניכם מבינים איסטרטגיות וזה בילשון המעטה ממשה שהוא ותיק כאן אנחנו לומדים הרבה מצורת האיסטר' שלו וההסברים הנילווים שלו ועל דאגתו לעידכונים גם בצאט וגם בשרשור-תודה משה
אותי מעניין באיזה אופן שחקן יתקן את האיסט'
אני גם חושש מסקוויז בשבוע הקרוב
מאחל הצלחה לכולנו ושיהייה שבוע מוצלח
תודה לכל מחלקי הציונים.
אני מבין שאתם כבר יודעים שמי שבשוק זה המוסדיים. אני חושב הפוך. אני חושב (וגם שחקן אמר את זה) שמי שנכנס זה הציבור, שבאופן קלאסי תמיד נכנס כאשר הבורסה גבוהה. והסבירות שזה גב' כהן מחדרה, יותר גבוהה מאשר זה המקצוענים. וזה לא משנה אם זה נעשה ישירות, או דרך קרנות מניתיות, שחייבות לקנות מניות כאשר יש גיוסיום. ויש גיוסים.
הציבור לא יושב כל היום מול המסכים. הציבור קורא עיתונים ורואה חדשות בסוף היום. ויש מצב שהוא יגיב ביום ראשון. גב' כהן מחדרה, תשב ותלחץ על בעלה לצאת לפני שיהיו ירידות.
כמובן שזו ספקולציה. אבל טיעון כמו "אתה רצינ?י" זה ממש לא רציני.
אופיר שלום,
רובנו באתר דיי "דוביים" וכמובן גם השחקן והאסטרטגיות שלו.
אולי בצדק ואולי כולם טועים בכיוון, אך השוק חזק מכולם, ואם הוא יגיע ל-1300 או 1250 או 1100 כנראה ששם הוא צריך להיות.
מה שאני חוזר ואומר תמיד, שהכל אפשרי וצריך לקחת בחשבון כל מצב.
לזכות כל מי שעושה את אסטרטגיות השחקן, ששחקן הוא מקצוען ויודע לתקן גם כשהשוק הולך נגד האסטרטגיה.
כמו שהאוירה כרגע, לדעתי ביום א' נראה את המעוף מעל 1220, ובהמשך השוע לפי מה שיתחיל בארה"ב. ברור לי שיהיה מתי שהוא תיקון עמוק, אך זה יכול להתחיל עוד יומיים ויכול להתחיל גם עוד חודשיים ובינתיים השוק יטפס ל-1300 ובינתיים כל השורטיסטים ידממו.
המקצוענים יגידו לך שיהיה תיקון עמוק, אך שאלת ה"מיליון $" היא מתי זה יקרה.
מאיר טל
אני מאמין שמחר בבוקר יהיה זינוק מעלה במדד. הפריצה של ה 1200 נק' הייתה פריצה מובהקת עם נפח מסחר גבוה למדי. המדד לא התעכב הרבה לפני הפריצה סה"כ לקח לו יומיים לעשות את זה. נוסיף על כך את ארה"ב שנתנה לנו פלוס 2% בסופ"ש. אני יהיה האחרון שיהיה מאושר מזה ומקווה שאתבדה, אבל נראה לי שהמשך עליות הוא בלתי נמנע בימים הקרובים.
עריכה: ההערה הבאה לא קשורה לאסט' שחקן אלא לשוקת חודשית:
גלגלתי כבר 1260 ל- 1280 ונראה לי שמחיר ה- 1280 שלי יוכפל ויותר ביום ראשון, אז לא יהיה מנוס מלגלגל ל- 1300/ 1310. נראה לי שאצא מהחודש הזה בשן ובעין.
אני לא מחלק ציונים ואין לי מושג מי בשוק. אני גם לא יודע אם ביום ראשון יהיו עליות או ירידות.ציטוט:
מצד אחד אתה כותב "מי שנכנס זה הציבור, שבאופן קלאסי תמיד נכנס כאשר הבורסה גבוהה" ומצד שני אתה כותב שביום ראשון כשהבורסה קרובה לשיא השיאים , דווקא אז אותו "ציבור שניכנס כאשר הבורסה גבוהה" פתאום יחליט לצאת.
לא יודע , אבל בעיני הספקולציה הזאת קצת מוזרה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי erezk
נובאמת ארז
אותה השאלה גם לך
תגיד אתה רציני ? ואני אוסיף גם :תגיד אתה עושה צחוק?
פתיחה מחר +-1224
ואת זה כל השוק כבר יודע מיום שישי בערב
לאחר סיום המיסחר בוול
נראה לך שמישהו ימכור אופציה בנמוך יותר מגלום 1224 ?
ואני לא בא לנגח,
[quote=קאריה]ציטוט:
פורסם במקור על ידי erezk
נובאמת ארז
אותה השאלה גם לך
תגיד אתה רציני ? ואני אוסיף גם :תגיד אתה עושה צחוק?
פתיחה מחר +-1224
ואת זה כל השוק כבר יודע מיום שישי בערב
לאחר סיום המיסחר בוול
נראה לך שמישהו ימכור אופציה בנמוך יותר מגלום 1224 ?
ואני לא בא לנגח,[/quote:284czxwn]
קח טיפ לשיפור מצב האסטרטגיה שלך.
קנה קול 1170*5.
תימכור קול 1220*15.
קנה קול 1250*10. בהצלחה
ציטוט:
פורסם במקור על ידי קאריה
היי קאריה,
אני עוקב אחריך בפורום אחר ומעריך אותך מאוד. אני יודע שאתה לונגיסט (ועובד עם גב), אז קצת מוזר לי שנתפסת ככה...
מצד שני, גם אני לונגיסט ונראה לי הגיוני להכנס לאסטרטגיה שמכסה עד 1200 שיום שהמדד 1160. לא האמנתי ב-2 סקוויזים בשבוע..
העלתי תיקון בראש כל פורום.
אסטרטגיה לשבוע הנוכחי תעלה בעוד כחצי שעה.
המשך יום טוב.
[
א
קח טיפ לשיפור מצב האסטרטגיה שלך.
קנה קול 1170*5.
תימכור קול 1220*15.
קנה קול 1250*10. בהצלחה[/quote][/quote][/quote]
אחלה איסטרטגיה שבעולם
אלא שאליה וקוץ בה
1,אתה לא סוחר את זה.
2.עלות כ 8,000 שח
3,מחוץ לעלות גם אפשרות להפסיד עוד 5,000
איך ההוא אמר לו :טול קיסם מבין שינך
וההוא עונה לו :טול קורה מבין עינך
אני אקח סיכון של יותר מ 5000 גם 16,000
אם א. זה לא יעלה
ב. הסיכוי לרווח לפחות 50% מהסיכון
[/quote][/quote]ציטוט:
פורסם במקור על ידי קאריה
אחלה איסטרטגיה שבעולם
אלא שאליה וקוץ בה
1,אתה לא סוחר את זה.
2.עלות כ 8,000 שח
3,מחוץ לעלות גם אפשרות להפסיד עוד 5,000
איך ההוא אמר לו :טול קיסם מבין שינך
וההוא עונה לו :טול קורה מבין עינך
אני אקח סיכון של יותר מ 5000 גם 16,000
אם א. זה לא יעלה
ב. הסיכוי לרווח לפחות 50% מהסיכון[/quote]
זה בתוספת לאסטרטגיה שלך.
תצרף את שתי האסטרטגיות סוגר אותך מעולה.
שחקן, במחילה:
בצעתי את האסטרטגיה אחת לאחת (70 פעמים). בצעתי גם את התיקון ובסה"כ אני דיי מרוצה מהמהלך, בייחוד באספקט הלימודי.
שאלתי היא: לאן פנינו מועדות? מקנן בי החשש כי אין נקודת איזון בין 1200 ל-1170 שתוכל לחלץ אותנו מהאסטרטגיה היום או מחר. ההערכות שלי מלמדות כי ניצטרך דשדוש של מספר ימים לפחות באיזור הזה כדי שתפתח נקודת יציאה.
אופציה אחרת היא כמובן לשנות את הפוזיציה.
אשמח לשמוע את דעתך (כמו גם את דעת החברים כאן)
בתודה מראש,
70 פעם למטרות לימודיות?! אלא אם כן יש לך כיסים מאוד עמוקים, ממליץ לך לעבוד עם פחות כמויות. אל תשכח שאסט' יכולה גם להפסיד וההפסד המקסימלי שלך הוא בסביבות 350K ש"ח.ציטוט:
פורסם במקור על ידי byron
עריכה: בהצלחה לכולם!
:)
אני משקיע בלימודים GSK.. ככה גודלתי..
בכל מקרה, אם נעזוב את המספרים, מה אתה חושב לעינייננו?
תודה,
האמת היא שאני גם מתחבט בשעות האחרונות איך יראה התיקון הבא של שחקן לאסט' הנ"ל. נכון לעכשיו היא "מחוץ לכסף" אבל זה גבולי ביותר. לכן לדעתי גם אם המדד ימשיך לדשדש ברמות אלו, שחקן לא יחכה לשחיקה, כי זו תביא רווח ימים ספורים בלבד לפקיעה (וגם זאת בהנחה שנשאר מחוץ לכסף)ציטוט:
פורסם במקור על ידי byron
ע"פ מפת הפוזיציות זה מסוכן לקדם את רגל הפוטים בשלב זה ולכן יהיה צורך במהלך מתוחכם יותר.
למישהו יש הערכה לגבי איך יכול להראות התיקון הבא?
כמובן שאני מצטרף לשאלה...
היו לי כמה מחשבות. כולן דורשות הגדלת בטחונות וכניסה להרפתקאות :)
מעניינת אותי התגובה של שחקן.
שיהיה לנו וולסטריט רגוע הערב :d
אשמח אם משהו יכול לתת תשובות לשאלות הבאות של מתלמד- :?: :!:
כשהשחקן אומר שברווח של 10% יש לצאת / לסגור הפוזיציה , מה הכוונה?. האם מוכרים את כל האופציות בשוק, או מבצעים פעולה הפוכה לקיים וממתינים לסוף, לפקיעה?.
ממה ואיך מחשבים את ה- 10% רווח. מסה"כ ההשקעה או שצריך איך שהו להתיחס גם לביטחונות. ?
בתודה מראש.
מ :?:
היי מורדי,
לסגור פוזיציה = מה שקנית תמכור. מה שמכרת תקנה = אפס אחזקה.
את 10 האחוזים אתה מחשב מהבטחונות הנדרשים פחות התקבולים מהפוזיציה.
ליל מנוחה
ביירון,ציטוט:
פורסם במקור על ידי byron
בלי קשר למספרים (כמות הפעמים שעשית את האסטרטגיה)
השקעה בלימודים בתחום האופציות, בעיני, כוללת לימוד מוסדר של הנושא
(קורס בנגזרים/אופציות)
+
לימוד תחום ניהול הסיכונים.
באם למדת אותם, אשריך, ומה שנותר לך זה להמתין באורך רוח לעדכוני שחקן (הכוונה ששחקן מעו"ף מנהל את האסטרטגיה לפי מיטב שיפוטו, ומעדכן ומסביר כשצריך לבצע משהו)
באם טרם למדת, ראוי כי תשקיע גם בלימודים תיאורטיים (ולא רק מעשיים), ולדעתי האישית, כל מי שעושה את אסטרטגיות שחקן מעל 10 פעמים בכל שבוע, רצוי מאד כי ילמד גם ניהול סיכונים (וכמובן קורס נגזרים בסיסי).
זו דעתי, אין כאן שום התרסה, והיא מובעת מכיוון שאני קולט קצת דאגה וחוסר נחת אצלך.
בברכה
התנ"ך שלי הוא שלדון נת'נברג וכמובן שתחום ניהול הסיכונים הוא הוא העיניין.
תודה על האמפתיה. אני אכן מודאג קלות, כיוון שהסקוויז תפס אותי לא כ"כ מוכן ושקלתי להוריד משמעותית סיכון (וגם לקבע הפסד) :)
בכל מקרה - אני נותן קרדיט לשחקן וממתין.
בהצלחה לכולנו
(טוב, אולי לא לכולם - בכל זאת - משחק סכום 0)