פורסם במקור על ידי jimi4141
גיל ....
העדפה שלך משמעותה א' -
לא הבנתי מה זה א'.
ההעדפה שלי אומרת סה"כ את הדבר הבא:
בעת תיכנון אסטרטגיה שיש בה כתיבה, אני קובע גם נקודות לשיפוץ לפי תנועת המדד ביחס לזמן שנותר לפקיעה. את נקודות השיפוץ ואופי השיפוץ אני קובע בצורה כזו ש- אם בנקודה מסויימת תוכנן גילגול (בתחילת חודש זה יהיה לרוב גלגול באותו חודש, ואם לקראת סוף החודש, אעדיף לגלגל לחודש הבא), אז נקודת הגילגול לא תהיה כאשר הכתיבה נכנסה כבר לתוך הכסף, אלא כשעדיין נותרו 2-3 סטרייקים לכך.
איני טוען שלבצע גילגול זה הליך חיובי ורצוי, אך לפעמים הוא עדיף בעיני ע"פ סגירה סופית וקיבוע ההפסד.
דרך זו ביחד עם שמירה קפדנית על כלל ברזל שקבעתי לעצמי (להימנע מלהיות כתוב על החודש שנכנס לשבוע הפקיעה) שמרו עלי עד כה באותן פקיעות בודדות בנוסח ברבורים שחורים.
נכון שבמקביל גם נגסו בתשואה ארוכת הטווח, אך זה שווה אל מול הסיכון שבמחיקת נתחים נכבדים מהתיק.
והעובדה של גילגול מתגלגל משמעותה כדור שלג
כדור שלג יכול ליגדול ויכול לעמוד בשמש ולהיעלם
תגיד לסחור שבונה איסטרטגיה של 10%פוטנציאל רווח על הביטחונות.... איפה היחס סיכוי סיכון?
העיקר ללכת על עיוור ?
מה, מי, למה, על מה אתה מדבר ?
מה אני והתגובות שלי קשורים ל- 10% פוטנציאל רווח על בטחונות ?
אומנם אני מישקפופר "אבו ארבע" די רציני (5- , עם צילינדר) אבל כשמדובר בסיכונים אני רואה 6:6, וחוץ מאשר בנעוריי כשהלכתי כסומא מוכה עיוורון אחרי פולניה אחת (זו שבהמשך גם הפכה לאישתי), לא זכור לי מקרה נוסף שבו הלכתי על משהו או אחרי מישהו בצורה עיוורת.
יש שיר
יום אחד אולי אפרוש
כנפיים
ויש מי שמוסיף ומעל...אשתין על העולם
תחשוב על זה