שוב תודה שחקן על עוד אסטר' מוצלחת מאוד. לא משנה איך מחשבים את אחוז הרווח, יוצא רווח פנטסטי ל-4 ימים (353 ש"ח ליחידה).
Printable View
שוב תודה שחקן על עוד אסטר' מוצלחת מאוד. לא משנה איך מחשבים את אחוז הרווח, יוצא רווח פנטסטי ל-4 ימים (353 ש"ח ליחידה).
שחקן-
לא ברור לי
ה-סמס הגיע ב-9:34
ב9:35 נתתי את כל הפקודות לסגירה - שהתחילו כבר להתבצע באותה דקה.
איך היו 20 דקות לסגור????
הכוונה הייתה שהיו 20 דקות שהמדד עמד בסביבות 1120. לאחר מכן המדד עלה והרווח הלך וקטן מרגע לרגע.ציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
תודה שחקן
החלטתי למכור בשלבים
נסגר בהצלחה רבה!!!!
436 ש"ח ליחידה - בדילוג מעל היעד השבועי :d
האמת שגם אני פיהקתי על כוס קפה ב9:30 והסתכלתי על המסך כאילו זה עציץ ולא סגרתי....
אבל עכשיו נראה כאילו אפשר לסגור שוב ברווח נאה, אז... מדד חזר ל 1120 כצפוי...
תודה שחקן!
יש אולי עוד משהוא, שישן, פיספס, לא קיבל אס אמם אס.... :d
סגר בשעת הסיום והרוויח בדליים.... :d
ואם גם את זה הוא פיספס....
אולי ביום א' יהיה לו רווח פנומנאלי, ובמקום להפסיד בדליים ולהרויח בכפיות אולי המאמר ישתנה והרווח יהיה בחביות :d
תודה!! שחקן אתה גדול!!
יוווו, למה מיהרתי לסגור.....
בכל מקרה תודה שחקן - על עוד אסט מוצלחת (שיכלה להיות הברקת המאה....אבל לא נורא - בפעם הבאה)
הצלחות
תודה ענקית לשחקן,
כל ה שחזית קרה !
אני סגרתי 75 % מהאסטרטגיה וב-3 נקודות זמן שונות במשך היום, ולמזלי זה עבד והגדיל את הרווח.
בכלל , לדעתי ברוב האסטרטגיות של שחקן, אם נשארים איתם עוד ואפילו עד לפקיעה, הרווחים הם בד"כ עשרות מונים יותר גבוהים.
מאיר טל
למרות מה שכתבתי במעלה השירשור, "אסור" שהמסר יהיה כי כדאי להמתין ולמתוח את החבל, מיד כאשר מגעים ליעד כדאי לצאת, ובוודאי עם מרגישים שלא בנוח ניתן ורצוי לצאת עוד קודם להגעה ליעד, היעד אינו דבר "קדוש".
אני התחלתי בתהליך היציאה בבוקר ובדיוק במהלכו קבלתי אס אמ אס לסגור את האסטרטגיה מי "שאחר " בחצי שעה כמעט כל הרווח נעלם לו.
אם החוזים היו נעשים ירוקים, ותהליך עליית המדד מעל 1130 היה נמשך אז כבר האסטרטגיה היתה נכנסת להפסד.
אל תשכחו כי האסטרטגיה לאחר מיקסום הרווחים הפכה ל"אגרסיבת " ברמה גבוה.הדלתא היתה 50- וטאטא ווגא מאופסים , ז.א כל נקודה שווה חמישים שקל.
מדד 1150 שווה מינוס אלף ש"ח. ולכן על הבוקר בגלום 1120 , עמדנו בעשרים אחוז רווח היה צריך לקחת ו"לברוח". בשוק תנודתי כזה כל "מספר" עשוי לזכות.
אני אישית עדיין מתפעל , מהתיקון האגרסיבי של האסטרטגיה הקודמת.
נראה מה יתכנן לנו שחקן בשבוע פקיעה שאמור להיות תנודתי וכאשר אין לנו עדין שבוע לפקיעה גבול תחתון ברור.