יש אסטרתגיות לשוק תנודתיציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
Printable View
יש אסטרתגיות לשוק תנודתיציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
Alex: אתה צודק. האסטרטגיה הזאת היא סוג של שוקת מכורה ולכן מתאימה דווקא לתנאים של תנודתיות נמוכה, אבל ברמות נמוכות מאיפה שהיינו מתי ששונתה (אתמול): 1110-1130. האסטרטגיה של השבוע שעבר, שהייתה מאוד מוצלחת, הניחה תנודתיות וצדקה בגדול.ציטוט:
פורסם במקור על ידי AlexMaof
Sun התכוון בנושא התנודתיות שבגלל התנודתיות מתי שהוא נרד לאיזור הרווחי ונוכל לברוח משם לפני שזה יחזור לעלות.
בדיוק.
שחקן ישר כח על ההיפוך המחשבתי, מצפיה להתפרקות השוק ב- 1110 , התהפכת, ונתת תיקון שנותן יתרון לדישדוש ירידות.
שימו לב כיצד התיקון כשלעצמו מאתמול להיום נתן היום למעלה משלוש עשרה אחוז רווח.
וכרגע אסטרטגיה בהפסד של שישה אחוז לערך, למרות שאנו 35 נקודות מעל מדד המקורי, בו נכתבה האסטרטגיה.
דישדוש בין 1140-1120 עשוי להניב רווח של 30 אחוז, אחרי שבועות.
אם הבנתי טוב במידה ומתחדשות עליות פשוט נתחיל לקנות ולכתוב את הפוטים הכתובים ב- 1130, דהינו קניה שלהם וכתיבה 1140 וכן הלאה כך נכניס מזומן כל העת לאסטרטגיה, לא ברור לי האם כל פעם שנתקדם סטרייק נוסיף כתיבה נוספת, ז.א ב- 1140 , כתיבות 3 , 1150 כתיבות 4....
אצלי עלות + בטחונות=7700., עשרה אחוז=770.
סטאטוס הפוזיציה ואנדיקטורים מהשוק.
ההפסד הצטמצם משמעותית היום לכדי 479- ש"ח.
שחקן:
מצטרף למחמאות של Sun.
על זה נאמר - "מודה ועוזב ירוחם".
אורחן בוקר טוב יש מקום לעידוד להרים את המורל :?:ציטוט:
פורסם במקור על ידי אורחאן
לצערנו השוק לא עוצר. הסנטימנט מעבר לים נראה חיובי. האסטרטגיה שלנו (שלי) מגינה רק עד 1151. נראה לי שתיקון נוסף מתבקש.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי FIXX
אורחן אתה יכול להעלות את הטבלה של ניתוח הפוזציה מהיום ועד לפקיעה ואז יראו החברים באיזה מדד מקבלים כמה(לא בפקיעה)?
לפי סימולציה, בלי תיקונים ולפי אותה רמת סטיה:
יום א' מדד 1145 יאזן אסטרגיה, 1130 יתן 10 אחוז רווח.
יום ד' מדד 1145 מאוזן-רווח 3 אחוז, 1135 יתן 10 אחוז.
יום ה'' מדד 1150 מאוזן, 1140 כמעט 10 אחוז.
יום א' 1150 מאוזן-3 אחוז רווח, 1145 כמעט 10 אחוז.