Re: שאלה של חובבן מתחיל ביותר !CALL1180 ינואר
אני גם לא מתכוון לחנך וללמד לגבי קניות חשופות.
אם כבר הגעת למצב הנ"ל, הייתי ממליץ לממש חלק (לקחת חלק לכיס) ועם מה שנשאר להפוך את הקול החשוף שלך למרווח עולה ללא עלות. דהיינו למכור את 1200 למשל (בסביבות 620 ש"ח) וככה נשארת עם כסף ביד מצד אחד, ועם פוזיציה שעשויה להניב לך עוד 2000 ש"ח.
כל האמור לעיל נובע נתוך ההנחה שאתה עדיין מאמין שהעליות יימשכו, ושכמובן אתה רשאי לכתוב אופציות ולא רק לקנות.
אם אין לך הרשאת כתיבה, הייתי ממליץ לך לקחת את הכסף ולברוח. או לפחות לממש את רוב ההחקה ולהשאיר אחד במסגרת כרטיב הגרלה.
שיהיה בהצלחה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי noam_a
אני גם לא מתכוון לחנך וללמד לגבי קניות חשופות.
אם כבר הגעת למצב הנ"ל, הייתי ממליץ לממש חלק (לקחת חלק לכיס) ועם מה שנשאר להפוך את הקול החשוף שלך למרווח עולה ללא עלות. דהיינו למכור את 1200 למשל (בסביבות 620 ש"ח) וככה נשארת עם כסף ביד מצד אחד, ועם פוזיציה שעשויה להניב לך עוד 2000 ש"ח.
כל האמור לעיל נובע נתוך ההנחה שאתה עדיין מאמין שהעליות יימשכו, ושכמובן אתה רשאי לכתוב אופציות ולא רק לקנות.
אם אין לך הרשאת כתיבה, הייתי ממליץ לך לקחת את הכסף ולברוח. או לפחות לממש את רוב ההחקה ולהשאיר אחד במסגרת כרטיב הגרלה.
שיהיה בהצלחה.
ואוסיף עוד תנאי ברשותך:
בתנאי שאתה יודע מה שאתה עושה לולא זאת יכול להיות מסוכן עוד יותר
ציטוט:
פורסם במקור על ידי solet
שלום,
קניתי את האופציה הנ"ל בחודש שעבר במחיר של 620 ש"ח.
קנית 3 יחידות כאלה, מהערכה בסיסית שלי שהשוק נמצא בסנטימנט חיובי+אפקט ינואר - ולכן המדד צפוי לעלות.
היום מכרתי בפעם הראשונה אופציה אחת מתוך השלוש במחיר של 1370 ש"ח.
לדעתי, המחיר שלהן צריך להגיע ל2,000 ש"ח ליחידה - ובמצב הנוכחי אני ממש לא רחוק משם.
האם לדעתכם נהגתי בשכל שמכרתי יחידה 1? האם הייתי צריך למכור את כולן?או לא למכור בכלל?
אני לא נוקט באסטרטגיות שונות (אוכף,שוקת וכו') - אלא פשוט קונה אופציה בכיוון אחד.
האם יש המלצות אחרות?
אשמח לקבל כל תגובה שהיא
תודה רבה
קצת באיחור אבל בכל זאת אני מקווה שזה עדיין רלוונטי ואם לא אז תלמד לעתיד:)
אם כבר לקחת אופציה חשופה והרווחת הדבר הכי יעיל שאפשר לעשות זה למכור אופציית CALL יותר גבוהה.ברגע שאתה מוכר את האופציה אתה בעצם בונה מרווח עולה .סאת אומרת אם לדוג קנית 1180 אתה יכול למכור 1200 ולקבל על כל אופציה 590 ש"ח,כך אתה נועל את הרווח+מחזיר את הקרן. מכאן יש 2 אפשרויות :1. המדד ימשיך לעלות אז אתה תרוויח את המרווח
2.המדד יורד בחדות אז אתה לא מסכן את הכסף
נ.ב
אני לא מציע לך לקנות חשוף כי כשאתה קונה חשוף הסיכויים לרעתך.
יום טוב
בהצלחה עם הטרייד
אם אתה צריך עזרה אתה מוזמן לפנות:)